2009 Kasm Anneleri

selam, gecmise baktimda bayramda sinirler hop hop hoplamis. olan bize ve bebislerimize olur uzulmeyin bosuna.

bizde ilk gun iki kapi yapip geldik. daha fazla gezemezdim.

dunde butun gun temizlik yaptik kocisle. aksama kadar ugrastik, cok yoruldum ama gec mec tertemiz oldu her yer.

bugunde oglusun odasinin tozu kalmisti. oturdum alayim tozlari diye, bir akinti hissettim. gidip baktim az normal bir akinti vardi. toz almaya devam ettim ama bu sefer sanki altima kacirmisim gibi baya islaklik hissettim. gidip yine baktim kilodum baya islanmisti. hemen sol tarafima yattim, su an devami yok ama cok korktum ya.:sinifsinif:

hee gelsinlerdee onlarında bayram hikayelerini dinleyekk zemuszemus
en cok sinir olanlar kaynanalariyl bayram gezmesi yapanlar sinirden kuduruyodur simdi..gelsinlerde sinirleri atsinlarkaydirigubbakcemile3

ben gidemde buzluğa atmak için börek saram offffff offfffff valla hiçte halim yok haaa.yemeğide sonra yaparım artık
off anam ne bitmez isin var seninde haa su buzluga at at bitiremedin...buzluga atmaligi düsüncene yap böreginide aksam yemegi olsunyerimseniben

herkese hayırlı bayramlaaaaaaaaaaaaa..........
sanadaaa

oyyy wannaa gecmis olsun...yatta dinlen suyun akmis olmasin..gerci sen tecrübelisin anlarsin ama yinede doktoruna haber et

oyyy wannaa gecmis olsun...yatta dinlen suyun akmis olmasin..gerci sen tecrübelisin anlarsin ama yinede doktoruna haber et

bende suyun akmis olmasindan korkuyorum. ama benim oglan sezeryan oldugu icin hic anlamiyorum bu akintilardan falan.

gecenlerde sanada olmustu di mi? ne demisti o zaman doktorun? seninde devami gelmemisti di mi?

nbr kızlar ayyyy sabah 7 de kalktım sonra 11 gibi uyudum iyi oldu zaman geçti en azından.şimdide akşama ne pişirsem diye düşünüyom.şöyle ekmek bana bana yiyebiliceğim bi yemek yapsam acıktımmı ne
bende düşünüyorum ne yemek yapayım ama koçişe kendıme değil....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benım az uzan dinlen,okadar yorma kendını olmaz mı yavaş yavaş hallolcak hepsii hayırlısıyla.

üff bende eskı komşuma bayram ziyaretıne gitcektım tam hazırlandım evde değillermişş alt komşuya inmişler onları beklıyorum evlerine dönsünler die...:hulya:
valla çok cnaım sıkılıyo ya içim çok daraldı yaaa

canım benım az uzan dinlen,okadar yorma kendını olmaz mı yavaş yavaş hallolcak hepsii hayırlısıyla.

canim biraz yattim, azcik buraya bakim, azda birseyler yiyim diye kalktim. kafayi yiycem, Allah'im erken gelmesinler.

sanada gecmis olsun. kaynanan nerdeyse gobegine dusuyormus. aman koru kendini, birde dogumdan sonra kurallarini koy. benim oglanda esim tarafinda ilk torun ve esimin ailesi kalabalik. ne zaman gotursem ustune atlarlardi cocugun. en sonunda kimse dokunmiycak, sonra evde bana zorluk oluyo dedim. goturdugumde koyuyordum bas koseye sus bebek gibi, herkes uzaktan bakiyordu.

bende suyun akmis olmasindan korkuyorum. ama benim oglan sezeryan oldugu icin hic anlamiyorum bu akintilardan falan.

gecenlerde sanada olmustu di mi? ne demisti o zaman doktorun? seninde devami gelmemisti di mi?

su gelirse cok akarmis böyle bacaklarindan süzülürmüs...ama bazen sizinti seklinde de olabilirmis..bende sizinti seklinde olmustu yatak carsafi islakti öyle anlamistim..devami gelmemisti cok sükür...bazen amniyotik kese öksürünce yada hapsurunca idrarla karisik sizinti yapabilirmis..doktorum öyle dediydi..gelen su mu yoksa idrarmi anlamak icin test yapiyolar...
bebegin hareketlerini takip et...eger yavaslarsa doktoruna haber ver

bende su gelirse durduralamiyor diye biliyorum. ara ara da sizinti olabilirmis diye duymustum. simdi psikopata baglamis hareket takip ediyorum, bugunde aksi gibi cok hareketli degil.:sinifsinif:

inş canım Allahın izniyle zamanında gelecekler ne olur sakınleşmeye çalışş olur mu...
olmaz sa bakarsın bi doktorunu ara yada en yakın hastaneye git olmaz mı kı...
bizimde ailede ilk torun olacak...şimdiden başladılar.kaynanam kendı oğlundan başkasını görmğyodu zaten.şimdide torunla tamam artık ne olur halım ne görücem bılmıyorum.ama korkuyorum.çok sinirleinp söylenirsem kırılırlar.sinirlenınce ne söylediğimi ben bile bılmem.iyiliğine çok iyiyimdir sabrederım ama bu konuda bılemıyorum...sıtma yapmasınlar insanı Rabbım..daha şimdiden evınden çıkmıcaz sevmeye gelcez diyolar.bakalım hayırlısı yaşayıp görcez....

agrin sancin da yok anladigim kadariyla..su akinca bazen rahimde acilmada oluyomus..sizinti seklinde olursa rahimde aciksa dikis atiyolar dogumu geciktiriyolar...biseyler ye onu hareket ettircek olmadi aksama dogru gidersin doktoruna..en iyi test yapip anlasiliyo cünkü

kirmadan guzellikle halledersin. en azindan tavrini koyarsin anlarlar herhalde.

hayir canim, agrim sizim yok cok sukur. simdi yemek yiyorum, azcikda sekerli birseyler yiyip takip edeyim bakalim. hafta sonu gidicektim doktora, olmadi yarin ilk is giderim. oda olmadi bugun giderim.

canım öyle yap doyur karnını şekerli şeyler ye bak nasıl oynaşcak minişin...

allahım yaa !!! dicek bişey bulamıyorum artık klava: klava:klava:

ayy sorma yaa :enbuyukkk: bu kk nın açılımınıı kahrolsun kaynanalar olarak değiştiriyorumm :enbuyukkk:

koptummmm :roflol::roflol::roflol:

ayy canım maşallahhhh

wannacım aman dikkat et...bugün hiç kalkmadan yat bence... insan kendini farketmiyo iyiyim zannedip bi sürü işlere kalkıyoruz ben de geçenlerde sandalye tepesine çıkıp tül astım buzluk için bişeyler yaptım ertesi gün belim tutuldu kaç gündür hiç kıpırdayamıyorum ...yürümek yatmak herşey eziyet... artık ağırlaştık demekki ona göre davranıcaz...birbirimize akıl verirken veriyoruz da kendimize gelince hepimiz aynı şeyi yapıyoruz...inş suyun falan gelmemiştir canım... :Saruboceq::1hug:

bende biraz kayınvalidemin incilerinden döktüreyim size : bayramlık bunlaaaarrr :dance:
bbiiiiirrrr: onu oğlunun yani benim kocişin yanında görenler arkadaşı sanıyomuş(aslında sevgilisi demek istiyo ! ) taa ki oğlu annem diye tanıştırıncaya kadar :1shok:
iiikiiiii : şimdi torunu olunca torunuyla gezerken herkes onun çocuğu sanıcakmış ! akannehir
o kadar genciz yani :))))
artık ne desem boş :umursamaz:

hayir canim, agrim sizim yok cok sukur. simdi yemek yiyorum, azcikda sekerli birseyler yiyip takip edeyim bakalim. hafta sonu gidicektim doktora, olmadi yarin ilk is giderim. oda olmadi bugun giderim.

sen yemegini ye bak nasil tepismeye baslar..is yaptin diye simdi hareket etmiyodur..az sonra baslar dans showahihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:
ay koptum haa gülmekten..
deseydin keske sende torununu gezdirmessinde yasin ortaya cikmazkaydirigubbakcemile3

ay canım sıkılıyo bea evde kalam dinlenem didim ama tv de bişi yok iş yapcak halim yok ölee tos tos oturimmm -tatlicadiarzu-
internetten alışverişe dalacum gaaba ya alcam şeyler var dolaşıp alcak halim yok alsam taşıyamıyom zate kaydirigubbakcemile3
buhar makinesi göğüs pompası oyun halısı vs baya bi şey attım alışveriş sepetine alimde kapıya gelsin deeemi yaa zaten ürünlerin hepsini gördüm normal tükanlarda taşımim ayama gelsin didimm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya uniiiiii yaaaaaaa senin bu kaynana harbi çatlak yaaaaaaaaa falla billa nan şu karunun fotosunu koysana face ye çok merak ediom gıııııııııı :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:
ay koptum haa gülmekten..
deseydin keske sende torununu gezdirmessinde yasin ortaya cikmazkaydirigubbakcemile3

valla ben anca la havle çekiyorum elifimmm... senelerdir aynı şeyleri dinle dinle dur... şişşştiimmmm akannehir

ayy cerinim yaa ben de 50 tane siteyi ekledim sık kullanılanlara bakıp duruyorum ...sonra vazgeçiyorum almaktan... istediğim gibi olmazsa diye.. her an gaza gelebilirim ben de delikafadulden

ayy pamuk kızımın kıyafetlerini atmıştım makinaya bitti...asam da gelem...:asigim:

ayy cerinim yaa ben de 50 tane siteyi ekledim sık kullanılanlara bakıp duruyorum ...sonra vazgeçiyorum almaktan... istediğim gibi olmazsa diye.. her an gaza gelebilirim ben de delikafadulden

hee bende sepeti dolduriimm duriii duriii sora siliiimmm :roflol::roflol::roflol:
ama bu sefer alacumm çunku hepsinin ihtiyaç olduğuna kendimi ikna ettim :roflol:
bi tek oyun halısına 80 lira versem mi vermesem mi ona karar viremedim naaann laelaelaelaelae
kraftın oyun halısıı ulen bunu hamile kaldığımdan beri alsam mı almasam mı diip duruyom yuhhhhhhhh yaaaaaaaa :tomato: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…