ya elişinden bişiler yapmak istiyom ben de mi bi örgüye başlasammıki
balküplerimmm, ben gidiyorum, başım döndü sanırsam, uzanam
BU gece Ansızın GELEBİLİRİM-tatlicadiarzu-
bunlar da bizim işimize yarar aslında... montlarımız olmaz üstümüze yeni bişey almaya da değmez..doğuma kadar da hava pek soğuk olmaz bence..böyle şeylerle iidare edebiliriz belki....CADIARZU
ama bunların nasıl yapıldığı anlatılmıyo sitede... annişkolarınız çıkarabilir mi örnekleri...?
balküplerimmm, ben gidiyorum, başım döndü sanırsam, uzanam
BU gece Ansızın GELEBİLİRİM-tatlicadiarzu-
ben kaçaar yarın da olmam artık buralarda
kızçeler bişi sorcam misafirim gelcekti bende oyalanayım diye mantı apayım dedim aman canınız istemesin ama eşim işte olduğu için kıymayı ben koydum çiğ kıyma bişi yaparmı carrefourdan alıyoruz ne bileyim paranoya yaptım kesin aranızda biri biliyodur beni bilgilendirin be hacılar
aaa bişey daha şaç kestirme mal gibi oldum raporum bitiyo pazartesi iş başı şöle şaçlarıma şekil verdirsem bir zararı olurmu daha önce hataydaydım orda gebeyke saç kesilmez diyolardı düşük olurmuş ama saçım elden gidiyo embesillere benziyorum ha bunada bir çare
aaa bişey daha şaç kestirme mal gibi oldum raporum bitiyo pazartesi iş başı şöle şaçlarıma şekil verdirsem bir zararı olurmu daha önce hataydaydım orda gebeyke saç kesilmez diyolardı düşük olurmuş ama saçım elden gidiyo embesillere benziyorum ha bunada bir çare
kızçeler bişi sorcam misafirim gelcekti bende oyalanayım diye mantı apayım dedim aman canınız istemesin ama eşim işte olduğu için kıymayı ben koydum çiğ kıyma bişi yaparmı carrefourdan alıyoruz ne bileyim paranoya yaptım kesin aranızda biri biliyodur beni bilgilendirin be hacılar
itekcim çiğ et ellemekten bahsediyorum aslında yanlış anlaşıldım toxoplasma testi yapılmadıda bana bişiler duyuyorum boyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?