hayırlı sabahlar canım hoşgeldin bende uyyamıyorum hiç erkenden ayaktayım dün kuzenime gittim onun bebişi 18 haftalık karnı okadar büyümüşki bbeişin resimlerini görünce çok şaşırdım kocaman bebek yanii 220 grm bi tosuncuk taşıyo içinde ama hala hareketlerini hissedemiyorr bi iki hafta sonra tekmelerini anlatır banaa inş:ecrin_bebek:
günaydın annekuşlarrra.s.
geç kalkmak ne güzelmiş, vallahi 8 de kalktım ama gözlerim uyumaktan pörtlemiş bile. :1shok:
GUnaydin kizlar,
bir bakayim dedim sizlere. Ben iyiyim 18 gun oldu kurtaj olali. Regl olmayi bekliyorum. doktor 3 ay korun dedi ama benim tahammulum yok regl olur olmaz calısmalara baslıyacagım. adetimin 3. gunu kan vericem bir takım testler yapilacak. gelismeyen gebeligin nedenleri arastırılacak.
Bir an once hamile olmayi cok istiyorum. bu forumda artik aboneligim olmadigi icin cok fazla giremiyorum. hepinize saglikli mutlu hamilelikler diliyorum kızlar..
16. haftadan itibaren hissedenlerin sayısı epey çok
ama 18-19 dedin miydi iyice çoğalırmış :asigim:
ay hadi hayırlısıyla geçsin zaman;
şöylee gaz dışındakilere de kulak kabartabilek,
akvaryum gibi benim karnımkaydirigubbakcemile3
neslii ewt canım hayırlısıylaa geçsin çabucak zaman bende çok fazla su içiyorum:asigim:
eşim her akşam yatıyo karnıma bbeği dinliyo güyaa hani diyo böyle tahta çubukla suyu
karıştırırsın ya öyle su sesi geliyor diyor garibim bbebk sanıyor diyorum ama yok yok ben
diyor cokacimcoook ben daha kahvaltı etmedim gelirim birazdan kızlar
hayırlı sabahlar canım hoşgeldin bende uyyamıyorum hiç erkenden ayaktayım dün kuzenime gittim onun bebişi 18 haftalık karnı okadar büyümüşki bbeişin resimlerini görünce çok şaşırdım kocaman bebek yanii 220 grm bi tosuncuk taşıyo içinde ama hala hareketlerini hissedemiyorr bi iki hafta sonra tekmelerini anlatır banaa inş:ecrin_bebek:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn kuzuuuuuuuuuu :jeyyar:berat canım nasılsın
ay kızlar sizede aşkolsunnn benneyaptımki
günaydın diyomm beni kaaale almıyomusunuz size küstüm size hepinizin saçını başını yolimde görün şimdi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
cadıyım ben cadıyımm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim yazılanları görünce bi uğramak istedim. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah bende ilk 14 haftalıkken hissettim sanki kuş yutmuşumda karnımın içine kanat çırpıyormuş gibiydi ama ilk hissettikten sonra benim gibi bir kaç gün hissetmeyince meraklanıp bebeğim yaşıyormu diye doktora gitmeyin :) 20. haftaya kadar ara ara hissedilirmiş 20. haftadan sonra her daim hissedebilirmişiz
teşeküürlerrrrrr bilgiler için Sende bebeğini Hayırlııs ile kucağına alırısn inşallah:lepi:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn kuzuuuuuuuuuu :jeyyar:
merhaba arkadaşlar ben 2009 ekim annesiyim yazılanları görünce bi uğramak istedim. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah bende ilk 14 haftalıkken hissettim sanki kuş yutmuşumda karnımın içine kanat çırpıyormuş gibiydi ama ilk hissettikten sonra benim gibi bir kaç gün hissetmeyince meraklanıp bebeğim yaşıyormu diye doktora gitmeyin :) 20. haftaya kadar ara ara hissedilirmiş 20. haftadan sonra her daim hissedebilirmişiz
şeker 18 haftadan sonra başlıyor ama annenin karnına göre değişiyor yani kilolu bir anne ise bieaz daha gec hissediyor eğer zayıfsa daha cabuk hissediyor..... ama hissetmeye başladığında boyle pıt diye sanki seyirme yada gaz gezmesi gibi garip zaten anlımıyorusn .... ama şunu diyeyim şuanki halimiz değil bir kımıldamaya başlasınlar inannın tarifi yokkkk:asigim::asigim: okadar güzek ki efe nasıl oynardı içimde birde eşime acayip bir tepki verirdi eşim eli karnımda uyumak isterid ama efe bir başlardı bu sefer ben uyuyamazdım...........:asigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?