:roflol: :roflol: :roflol:heee bi bu eksikti kopuk gacı heeee
kız meğer net kablosu kopmuş alttaki babannede eşarbını bağlamış kaobloya ortalığıda karuşturdu netin kablosuna başkası kablo bağlamış diye gelip baktılar yaptılar bakalım ne olcek yine kopacemmi
nan sen de it aya yemiş gibi geziiin haa
ben çıkıyom evden girerün artıkınn öptümm
ohaa nan amma balyalamış bu paraları canlizi geçmiş :roflol: :roflol:zaten paralar benim üzerimeydi nan araba için yarısını çekip verdim kocişin üzerine olsun nan benim daha ehliyetim yok araba onun üstüne kalan para benim üstüme olsun dedim eşitlik yaptım yane
ben gidemem öle
noterlere neyn uğraşamam beeee
fatooom kazasız belasız kullanın gıııı :teytey:aldık nan sonunda edoş çok şükür sağol canım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur
nan senin adamda hepten şaşurdu öle herbişeylen uğraşamam ben yavvva.s
günaydınnGünaydııın,
Kızlar ben acaip heyecanlıyım, tam 8,5 ay boyunca normal doğum yapmayı planladıktan sonra dün gece fikrimi degişip sezeryan yapmaya karar verdim. Ve bu durumda sadece 23 gün kaldı. Heyecandan sabahın köründe uyandımzemuszemus
günaydınlar aha şimdi doktora gidecem ordanda bebeğimin istanbuldan eşyaları geldi onu almaya gidicem mide bulantım ve kolumdaki ağrı için doktora gidiyorum umarım bişe yokturrrrr
Günaydııın,
Kızlar ben acaip heyecanlıyım, tam 8,5 ay boyunca normal doğum yapmayı planladıktan sonra dün gece fikrimi degişip sezeryan yapmaya karar verdim. Ve bu durumda sadece 23 gün kaldı. Heyecandan sabahın köründe uyandımzemuszemus
günaydınlar aha şimdi doktora gidecem ordanda bebeğimin istanbuldan eşyaları geldi onu almaya gidicem mide bulantım ve kolumdaki ağrı için doktora gidiyorum umarım bişe yokturrrrr
günaydın herkese
karar vermek önemli benimde kafam karışık acaba sezeryan mı olsam diye. daha eşimle konuşmadım. hayırlısı olsun canım
Günaydııın,
hee gittik ebişiimm zemuszemus
egemiz 2200 gr.43 cm olmuş teyzesiiiherşey yolundaymış tamamı tamına haftasında gidiyo pek bi istikrarlı olcak bu oğlan diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide hepinize söyleyim aslında demiştim yaa liste vericek dr.diyee sizlerinde aklında olsun.
1-Emzirme yastığı (yarım ay şeklinde olucakmış)
2-yan yatış yastığı (muhakkak gereklimiş bebiş 2 ay yan yatırılcakmış allah korusun kusupta boğulmasın diye)
3-Humana still tea (sütü arttıran anne çayı.doğumdan hemen sonra içilmeye başlanıcak)
4-Lansinoh gögüs kremi (bu çok önemli kızlar gögüsteki çatlamayı yara olmasını engelliyomuş fakat sakın haa şimdiden başlama dedi içindeki etken maddelerden bi tane erken doğumu tetikliyormuş.son 2 haftada başla sürmeye dedi)
evet senin durumunda mantıklı bir karar olmuş :lepi: allah hayırlısını versinnGeçmiş olsun canım umarım birseyin çıkmaz....
Benim kararımı değiştirmemin en önemli sebebi şu; Biliyorsunuz ki eşim yurtdışında yasıyor ve izin gün sayısı belli. Normal doğum yapmam durumunda
1) eşimin doğuma hiç yetişememe durumu olabiliyor
2) eşim doğuma erken gelecek olursada izni sadece 20 gün olduğu için ve bizde onunla gidecegimiz için bu seferde kızımız daha 10 günlük bile olmadan ucaga binmesi gerekn bir durum olabiliyor.
3) yada eşim doğumdan sonraki gün gelebilirdi ama ben eşimin yanımda olmasını istiyorum:çok üzgünüm:
4) son olasılık eşimin şans eseri tam doğumdan önce ki gün gelebilmesiydi ama bu olasılığın çok düşük olduğunu düşünerek fikrimi değiştirmiş bulunuyorum.
Ne diyim kızlar yaaa, normali gerçekten çok istiyordum ama kabul etmem gereken bir gerçek var ki normal yapabilecek lüksüm yok gibi görünüyor (en azından kocamı yanımda istersem). Bu durumda diyecek tek seyim kalıyor; "Herşey vatan içinturkbayragi"
Sabahın köründe annemi bile uyandırdım anne 23 gün kaldı diye:)
günaydınnn opuyorumnanaktan
cnm seninde bebiş iri olursa sezeryan yapcaz dememişmiydi dr. benmi yannış hatırlıyom hee :uhm:
günaydın opuyorumnanaktan
ne olduda böle bi karar aldın mart :uhm:
yoksam kocan gününde gelsin diyemi gııııı akannehirakannehir
günaydınnn opuyorumnanaktan
cnm seninde bebiş iri olursa sezeryan yapcaz dememişmiydi dr. benmi yannış hatırlıyom hee :uhm:
günaydın opuyorumnanaktan
ne olduda böle bi karar aldın mart :uhm:
yoksam kocan gününde gelsin diyemi gııııı akannehirakannehir
:lepi: :lepi:
emzirme yastıımız yok gıı bizim alsak mı ondan daa
ben bloglara baktımdı millet daha büyük yastık kullandık o işe yaramadı falan yazmıştı ondan almadım ama yan yatırmadan aldım hihoyyyt
lansinohumuz da taam ama çayımız yok eczanede mi satılıyo kiii
:lepi: :lepi:
ben bloglara baktımdı millet daha büyük yastık kullandık o işe yaramadı falan yazmıştı ondan almadım ama yan yatırmadan aldım hihoyyyt
günaydın edoşumm
heheheh sezeryan yapıpta kocaman göbeğim filan kalırsa devlete tazminat davası accam, onlar ödesin estetik paralarınızemuszemus
günaydın eda. evet iri giderse sezeryan yapcaz dedi ama kesin değil sen nasıl istersen diye de açık kapı bıraktı.
evet o çay eczanede satılıyo ve işe de yarıyor benim ablam çok içti ondan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun cnmm en sağlıklısı neyse gelsin başımızaaaa :Saruboceq:
alıcam o çaydanda herkes memnunn :lepi:
günaydın cnmmm hayırlısı olsun en önemlisi karar verebilmek ayy az kalmış kızzzzzzGünaydııın,
günaydın cnm inş yoktur ablam da hamileyken benzer şeyler yaşadı onda boyun fıtığı çıkmış o da koluna vuruyormuş bulantı da normal ama doktora sor sen havuç yedin mi bakiimgünaydınlar aha şimdi doktora gidecem ordanda bebeğimin istanbuldan eşyaları geldi onu almaya gidicem mide bulantım ve kolumdaki ağrı için doktora gidiyorum umarım bişe yokturrrrr
günaydınnngünaydınn
günaydın şekeeerr
inş. iyi haberlerle gelirsiiinn ooh ciciler de gelmiiiş :sm_cool:
günaydın cnm herkes için hayırlsıı artık telaşe başladı nası doğum yapıcaz ben de haftaya dr söyler die tahmin ediyorumgünaydın herkese
karar vermek önemli benimde kafam karışık acaba sezeryan mı olsam diye. daha eşimle konuşmadım. hayırlısı olsun canım
günaydın edoşgünaydınnn opuyorumnanaktan
ben almadım ama lansinoh alcam özelikle annem bişeyin de eksik kalsın dedi herşeyini tamamlamak iyi değil dedi ben de almıcam şimdilik baktım olmuo sonra alırım diyorum kendimi eve kapatacak halim yok ya aylarca sütümün ne kaa olcağını bilmiyorum ondan o çaydan da almıcam belki de hiç gerek kalmaz bi de diğer topiklerde bolca okuduğum kadarıyla süt için bol bol su içmek, kaliteli süt için de buğday yemek lazımmış zaten o çay eczanelerde satılıyor marketlerde de var doktor ne derse öyle davrancam ben:))):lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?