2009 Kasm Anneleri

doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?

biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.

doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?

biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.

bende araştırıyorum wannna magnetli bişeyler düşünüyorum buzdolabı süsü olarak kullanılabilir diye

ben yapmıcaam için hiç fikrim yok ama bu eminönü tayfası o işi halletti
ebişim de aldı malzemeleri de içinin çikolatasını nettiler bilmiyom
ben o killari gormim diye yerleri koyu laminant yaptirdim be. ayrica yerde ne var diye kafami yere egmedigim icin bende gormuyom.lülülülülülü

hee bakmayınca görülmüyoo wannam :roflol:

Ben bebek şekeri konusunda çalışıyorum valla hatta bugün tepsimizi tamamlıycaz insallah, ben tepsi yapıyorumda kusum için. Haftasonundada çikolatasını ve badem şekerini alıcam ama onları henüz tepsiye yerleştirmiycem onlar bayatlamasın diye doğumdan hemen önce insallah:)

bende araştırıyorum wannna magnetli bişeyler düşünüyorum buzdolabı süsü olarak kullanılabilir diye

bak o biraz kalici olabiliyor. buzdolabinin ustune konuyor oda insanlar koyarsa tabi.

bende cikolatali birsey olsun diye dusunuyorum ama bakalim nasil olcak.

ben yapmıcaam için hiç fikrim yok ama bu eminönü tayfası o işi halletti
ebişim de aldı malzemeleri de içinin çikolatasını nettiler bilmiyom

niye yapmiyosun kiz? yap kizina cicili bicili. oglumda aldim bi kutu cikolata tuttum. o zaman boyle seyler cok yoktu. ama simdi yapim diyorum, zaten oglum benden hevesli yap diye.

bu eminonu tayfasi beni oldurcek zaten. neleri hallettiler nerdeyse belese.akannehir

niye yapmiyosun kiz? yap kizina cicili bicili. oglumda aldim bi kutu cikolata tuttum. o zaman boyle seyler cok yoktu. ama simdi yapim diyorum, zaten oglum benden hevesli yap diye.

bu eminonu tayfasi beni oldurcek zaten. neleri hallettiler nerdeyse belese.akannehir

yaa dağıtacak kimse yokkii ne bilem hiç heves etmedim hastaneye bi kutu çikolata alırız tamam dedimdi
arkadaşlar gelir bitek diye düşünüyomm

Ben bebek şekeri konusunda çalışıyorum valla hatta bugün tepsimizi tamamlıycaz insallah, ben tepsi yapıyorumda kusum için. Haftasonundada çikolatasını ve badem şekerini alıcam ama onları henüz tepsiye yerleştirmiycem onlar bayatlamasın diye doğumdan hemen önce insallah:)

ayyy, guzelce sunmak icin bide tepsi lazim dimi? akannehir

ben kapi susude istiyorum pembis pembis. bunlarin siparisini esime vericem, ben gidince oda bunlari halletsin ben gelene kadar. o kadar payi bulunsun hazirliklarda.kaydirigubbakcemile3

ben eve gidince direk zıbarıp yattıım için yerde saç maç göremiim gıı :roflol: :roflol:
ben o killari gormim diye yerleri koyu laminant yaptirdim be. ayrica yerde ne var diye kafami yere egmedigim icin bende gormuyom.lülülülülülü

ben gün boyuu evde olduğum eçün hepsini görüyoom
bide bizim yerler seramik krem rengii çok gözel görünüyoo

ben kendim yapacağım canım yaa hatta tülünü hazır tüller varmış ondan aldım
ipler geçirilmiş pullu bi tül ipleri çekince kese oluyoo üzerine geçende baktım süs felan yoktuu bu sefer gidince yine bakacam ama siz oralardan daha kolay bulursunuz
eğer bulamazsamda şekerleri içine atıp oğluşumun ismini ve doğum tarihini yazacam o kadar dediğin gibi doğru düzgün kimse saklamıyacak ki

yaa dağıtacak kimse yokkii ne bilem hiç heves etmedim hastaneye bi kutu çikolata alırız tamam dedimdi

valla benimde ilk basta londrada dagitacak fazla insan yok. gelebilecek es dost icin annem biraz yaptirip getircek suslu suslu. ama donunce is yerinden gelenler falan olur, onlara tutmak lazim, herkes yapiyo. benim basim kel mi?kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

canim guzele benziyor ama yakindan gormeden birsey diyemem bu tur seyler hakkinda. ancak fiyat super.:lepi:
dimi yaa ayy çok ucuz ama görmeden de olmaz kiii

ben kapi susude istiyorum pembis pembis. bunlarin siparisini esime vericem, ben gidince oda bunlari halletsin ben gelene kadar. o kadar payi bulunsun hazirliklarda.kaydirigubbakcemile3

anaa bu ekim analarının bi de şeker topici varmış akannehir
o ayıcıklar süper yaa da ben tepsi göremedim ordaaa

hee ben de kapı süsü istiyodum yaa

ben gün boyuu evde olduğum eçün hepsini görüyoom
bide bizim yerler seramik krem rengii çok gözel görünüyoo

ben kendim yapacağım canım yaa hatta tülünü hazır tüller varmış ondan aldım
ipler geçirilmiş pullu bi tül ipleri çekince kese oluyoo üzerine geçende baktım süs felan yoktuu bu sefer gidince yine bakacam ama siz oralardan daha kolay bulursunuz
eğer bulamazsamda şekerleri içine atıp oğluşumun ismini ve doğum tarihini yazacam o kadar dediğin gibi doğru düzgün kimse saklamıyacak ki

bizim yerlerde acik renkti, bilirim gozune gozune girer. ama simdi zaten egilemiyorum, cok rahatsiz eden birsey gorursem esime sesleniyorum gel al diye. adam sanci falan tuttu saniyo.kaydirigubbakcemile3

keske elimden gelsede bende oturup yapsam sekerleri ama gelmiyo iste daha dogrusu benim tembelligimden gelmiyo. kimsenin saklamiycagi birseye cok vermekte istemiyorum.

dimi yaa ayy çok ucuz ama görmeden de olmaz kiii

anaa bu ekim analarının bi de şeker topici varmış akannehir
o ayıcıklar süper yaa da ben tepsi göremedim ordaaa

hee ben de kapı süsü istiyodum yaa

yatak gercekten cok ucuz ama dedigim gibi gormek lazim yakindan.

kapi susude acik pembe cici birsey istiyorum oyle abartili birsey olmasin.

ben bi küçük şirin sepet alacam mavi satenle süsletecem onun içinde tutacam

bak o biraz kalici olabiliyor. buzdolabinin ustune konuyor oda insanlar koyarsa tabi.
ben o magnetlerden bulmadım yaa bende öle yapacadım emme yok

gıı arkadaşlarına verirsin yeter ben gelen herkişe verecek olursam evin yolunu bulamam
50 tene felan aldım ama yetmicek galiba 30 daha mı alsam deyomm

ben kapı süsüde yaptım hem oğluma hemde haftaya dünyaya gelecek olan yiğenime
benimki mavi onada pembe ama buraya getirmedim benden önce doğuracak bi kaç kişi var onlar görmesin deyüü hatta kaynanama bile demedim ağzından kaçırır diyee
annemlerde duruyooo
bizim yerlerde acik renkti, bilirim gozune gozune girer. ama simdi zaten egilemiyorum, cok rahatsiz eden birsey gorursem esime sesleniyorum gel al diye. adam sanci falan tuttu saniyo.kaydirigubbakcemile3

keske elimden gelsede bende oturup yapsam sekerleri ama gelmiyo iste daha dogrusu benim tembelligimden gelmiyo. kimsenin saklamiycagi birseye cok vermekte istemiyorum.
canım zor bişe değil hazır zaten tül kesilmiş ipler geçirmişler ipleri çekiyosun kese oluyo
fotografını çekebilirsem göstereyim sizlere çok basit bi içine şeker koy yeter

Back
X