başağız ya gıı ondan olii bunnarheee yaa bende oturda kendin yap derim o zaman:roflol::roflol:
kociş benim huyumu biliyorda her yemek yaptığımda çok güsel olmuş ellerine sağlık hayatım diyor garibim:roflol::roflol::roflol::roflol:
he gıı öle deyim dimi.
bende düzleştiremiyom ne zamandır hiç halim yok valla.
he gidin gidin koca koca göbekli karılaaaaaaa.
hee ben de almam artık bişeyyy olmadı kocişinkilere dadanırım :roflol: :roflol:
banada kocişinkiler yaradı vallahe yaaa dün evde defile yaptım resmen kışlık ne oluyor diye yine kocişim sağolsun onun dolabı yaradı bana:roflol::roflol::roflol:
bende kızlar anca uzattım saçlarımı geçen yaz kestirmiştim ama şincik bidahaki yazı bekliyom boyatıcam saçlarımı doğumda iyi değilmiş hem doğumdan sonraki değişiklik daha iyi olur bizlere:jeyyar:
heee yaa bende oturda kendin yap derim o zaman:roflol::roflol:
kociş benim huyumu biliyorda her yemek yaptığımda çok güsel olmuş ellerine sağlık hayatım diyor garibim:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende doğumdan sonra kilo verem saçımı boyatam falan deyip kendimi avutuyom du bakalım doğumdan sonra ne halde olcaz bebişlerin peşinde koşmaktan
başağız ya gıı ondan olii bunnar
benimki bişe demezse yemeğin sonuna kaa başının etini yiyom nasıl olmuş nasıl olmuş diyee :roflol: :roflol:
ankaralı hamileleer yemekteyizdeee diyee çıkarız gaari :roflol: :roflol:
heee yaaa ben gurmeyim sadece yemeklere not veriririm başkada birşey yapmam 5 gün yemek derdinden de kurtulmuş olurum:roflol::roflol:
başağız ya gıı ondan olii bunnar
benimki bişe demezse yemeğin sonuna kaa başının etini yiyom nasıl olmuş nasıl olmuş diyee :roflol: :roflol:
ankaralı hamileleer yemekteyizdeee diyee çıkarız gaari :roflol: :roflol:
off ya ben de eski ince günlerime dönmek istiiimm
bi de şıkır şıkır giyinmek istiiiim
heç vitrinlere bakmıyodum bi bebiş kıyafetlerine bakıyodum bu ara kafayı bozdum bebek kıyafetlerine bakasım gelmiyo kendime bakasım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm millet ben geldim
nannn ankaradakiler yemekteyiz yarışmasının elemeleri ankaradaymış ne dersiniz haa katılak mı topluca:jeyyar:
kıs kartanesi ne dersin bu işekaydirigubbakcemile3
hoşgeldin zeren
anam kim geldi kim gitti kaçırdım haaaa.bi çorba bide pilav yaptım geldim ana yemek ne etsem hiç bilemiyom neyse akşama kadar zaman var nasılsa
heee yaaa bir kere kremalı sütlaç yaptım hazırda satılanlar gibi olmamış dedi bende bir daha hazır alda ye dedim ogün bu gündür sütlaç yapmıyorum:roflol::roflol::roflol:
kıs biz yarışmaya katılsak herşeyi siler süpürürüz yemekteyiz yarışması bir ilk yaşar:roflol::roflol::roflol::roflol:
hee neler deriiizhe bak yemekten kurtulmak için süper fikir.
he gııı bide arkadan arkadan atarsınız birbirinizin gıııııı.tadını öle çıkar
sorma yaaa benimde için gidiyor hep aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım artık:sinifsinif:
kociş 5 ay sonra çıkarsın alışverişe diyor neymiş kşın bir yere gidemezmişim sen öyle san dedim bebiş doğduktan hemen sonra çıkacam alışverişe dedim ne yapıyım canıma yetti yaaaa:sm_cool::roflol:
off ya ben de eski ince günlerime dönmek istiiimm
bi de şıkır şıkır giyinmek istiiiim
heç vitrinlere bakmıyodum bi bebiş kıyafetlerine bakıyodum bu ara kafayı bozdum bebek kıyafetlerine bakasım gelmiyo kendime bakasım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım... ben hiç çekemem vallaa... resmen birbirlerini yiyolar... 1 haftada stres topuna dönerim erken doğum sebebi olur haaa:1shok:
sen marifetli gacısın bacım gir de kazan paracıklarıhihoyyyt
hoşbulduk canım.. eline sağlık kız sen akşam yemeeni hazırlamışın bile ben kahvaltıyı daha yeni yaptım kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım.. eline sağlık kız sen akşam yemeeni hazırlamışın bile ben kahvaltıyı daha yeni yaptım kaydirigubbakcemile3
kıss yeni resime benim dötüm sığmaazkiii :kedi:ebişim saol datlum iyiyim sen nasılsın canımcım he ya kolum malesef öle oldu canımcım atel takıom koluma artıkım :sinifsinif:ay canım beğendinmi resimlerimi saoalsın acaip moral oluo bana böle saoalsın canım sende cok hos cıkmıssın daha yeni bi resimkoyda bakalım canımcımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canımmselam hatınnaaa
nediyoonuuz kim var kim yok bakeem anca girebildiim hee
falla benim kociş çok kısıyo o yarışmaya mok yiyin falan dio bazen hani bi fransız hatun vardı ya sarıyerde oturuyodu da deniz mahsulleri ile dolu bi menu hazırlamıştı kalamar ahtapot falan vardı kimde beğenmedi benim heriff yimedi emme çohhkk beendi gıı kaydirigubbakcemile3 beenmeyennerede mok yiyin siz ömrünüzde böle sofra gördünüzmü acaba deyoo korkumdan ben bile ses etmedimm :kedi:hee ben katılam tam bennik nan :roflol: :roflol:
bana bişe deseler oturur ağlarım gıı ben sinirimden terkederim falla beğenmeyen yemesin yallah derim :roflol: :roflol: hiç gelemem eleştiriyee
hoşgeldin canım... ben hiç çekemem vallaa... resmen birbirlerini yiyolar... 1 haftada stres topuna dönerim erken doğum sebebi olur haaa:1shok:
sen marifetli gacısın bacım gir de kazan paracıklarıhihoyyyt
heee yaaa bir kere kremalı sütlaç yaptım hazırda satılanlar gibi olmamış dedi bende bir daha hazır alda ye dedim ogün bu gündür sütlaç yapmıyorum:roflol::roflol::roflol:
sorma yaaa benimde için gidiyor hep aynı kıyafetleri giymekten sıkıldım artık:sinifsinif:
kociş 5 ay sonra çıkarsın alışverişe diyor neymiş kşın bir yere gidemezmişim sen öyle san dedim bebiş doğduktan hemen sonra çıkacam alışverişe dedim ne yapıyım canıma yetti yaaaa:sm_cool::roflol:
hee neler deriiiz
ay aynen yaaa şimdi üzerimde tunik var bi dene hatta ankaralı kızlarla buluşunca da giydiydim, az önce bi arkadaşa eski resimleri gösteriyoduk isveçteki anam kız aa aynısı var üstünde demesin mii akannehir akannehir
nan ben hergün bunu mu giyiyom yoosaaaa didim nan kaydirigubbakcemile3
hee pantolonlar popodan geçii ama göbek kısmı :bbo:kız bende incecik olmak istiyom geçen kotlarımı denedim neyse geçiyo popodan ama tabi göbiş kısmı sonuna kadar açık kalıyo.doğumdan sonra göbiş küçülür e korse morse girerim içlerine bikaç ayda diyomsengözlerimebaksanab
:roflol: :roflol: :roflol:kıss yeni resime benim dötüm sığmaazkiii :kedi:
selam canımm
falla benim kociş çok kısıyo o yarışmaya mok yiyin falan dio bazen hani bi fransız hatun vardı ya sarıyerde oturuyodu da deniz mahsulleri ile dolu bi menu hazırlamıştı kalamar ahtapot falan vardı kimde beğenmedi benim heriff yimedi emme çohhkk beendi gıı kaydirigubbakcemile3 beenmeyennerede mok yiyin siz ömrünüzde böle sofra gördünüzmü acaba deyoo korkumdan ben bile ses etmedimm :kedi:
kaydirigubbakcemile3hayatta özlemiyeceğim tek şey bu kıyafetler olur heralde
benim bi elbisem var kociş doğumdan sonra beline kemer tak yine giyebilirsin diyor
yuhhh yani daha mı bunu giyeyim dedim adamın pintiliği üzerinde heral bu aralar:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım bana bu koca göbekle acısalarda yemek yaptırmasalar ben sadece yemeye gitsemcokacimcoook
abooow kahvaltımıakannehir
kafaltıyı yeni mi yaptııınnn kafamçokkarıştı
izne ayrıldın iice şımardın heee :mymeka:
falla benim kociş çok kısıyo o yarışmaya mok yiyin falan dio bazen hani bi fransız hatun vardı ya sarıyerde oturuyodu da deniz mahsulleri ile dolu bi menu hazırlamıştı kalamar ahtapot falan vardı kimde beğenmedi benim heriff yimedi emme çohhkk beendi gıı kaydirigubbakcemile3 beenmeyennerede mok yiyin siz ömrünüzde böle sofra gördünüzmü acaba deyoo korkumdan ben bile ses etmedimm :kedi:
:roflol::roflol::roflol:ne yaaa ömürlerinde böyle sofra görmüşler midir belki yemekten çıkınca keşke yeseydim diyen bile oluyordur bee:roflol::roflol:kıss yeni resime benim dötüm sığmaazkiii :kedi:
selam canımm
hamarat hatun bende yemeği yaptım pilav ve cacık yapılacak artık ben enesin damak tadına göre yemek pişiriyorum :roflol::rofloleh işte hazır sayılır akşam yemeğim.artık yanına bişey düşünürüz.amaaaan daha çok var akşama.
:roflol::roflol:
ben de sıkıldım hep aynı şeyleri giymekten yaaww...
kızlar yaaa ben bide saçlarımı kestirmek ve boyatmak istiiiimmm.. ne zamandır saçımı kestirem diyip duruyum ama bi türlü kafama göre biyer bulamadım:sinifsinif: kestiririm saçlarım helak olur diye korkuyom
KARTANESİİİ kıss şu penti nü yü bi tarif etsene hayrına bağa gıııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?