2009 Kasm Anneleri

kız iyi kilosu bence bak doktorda normal dedi o kaaa şişko olcekte nolcek nan 3 kilo doğsa yeterde arta bile
:lepi: :lepi::lepi:
dün benim kociş de dii yaa annen niye gitti ne güzel mutfak kısmı süperdi diyee

krispiiiimmmm napıyon nann

napim nan karnım acıktı emme çorba yicem sadece bu ara fazla iştahım yok nedense
belimde ağriii bebkte aşağı basiii benimkide en son tersti belkide dönmüştür bebek yaaa
ondanı öle aşağı basii acep bakalım pazartesi belli olur napmış içerde neler karıştırmışkaydirigubbakcemile3

ayy inşallah kıslar dönerde bizde rahatlarız
gerçi doktorlar bu seferde başka bi şey çıkarırlar
kesmeye pek hevesliler yawwww
bu arada 47 kilo ile haöile kalmışım ben
bugün tarttı beni
58 kilo olmuşum 11 kilo almışım yawww
ve bunu sadece 2 kilosu kızım gerisi fasa fiso inşallah doğumda atarım çoğunu

selam karular nediniz
ayy bugün yemek yapasım yok yav yapmayacam sadece çorba var
akşama ne yerik bilemim
yarışmaya katıl kıs orada yersin:roflol::roflol:
Kızlar bakın avantajlı olduğum tek konu: annemin evinde yaşıyom ya, hergün ekmek elden, su gölden:))
Hihohaaaa, bugünkü menüyü arayıp haber bilem verdi:)
ohhh ne güsel valla her eve bir anne lazım ama kendi annelerimiz:roflol::roflol::roflol:
maş.annesi o kilosunu alır merak etme gayet iyi bence kıs dediğin narin oluryerimseniben
ben birşey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum yürüyüş yapmak bebeğin dönmesini kolaylaştırıyormuş
nan sen kaç kilo almıştın.
bide şimdi sadece kilo yok dimi bizde şişlikte var vücutta
10 kilo almıştım bunda da o kaaa alırım heralde
kız artık kemikleri sertleşti benimkide acayip yakıyo canımı hele kasıklara vurunca zıplıyom kocişte ohhh vur oğlum vur diyoooooakannehir

ayyy sorma yaaa sağa dönüyorum batıyor sola dönüyorum batıyor bebişime birşey olacak diye korkuyorum haa

ters olduğu için sağdaymışdeyü doktor
elleri ayakları sağa denk geliy o yüzden vuruyordur sana
orda çok hissedersin diy
bakalım 3 hafta içersinde dönecekmii hayırlısı olur inşallah

orda çok hissedersin diy

aaaaaaaaaaa sağdan hareket edince ters oli demek ee o zaman bebimkide dönmedi hala ters o zaman zira hala sağdan çalışiiii bebek

benimde kızlar sizin gibi ben sağıma yatamıyorum bebiş orda ya üstüne yatıyo gibi oluyorum ama bazen sert sert bişeyler hissediyorum ayyyy canlarım benimyaa

he krispim ya bizde 3 kilo yeter diyoz bakalım becerebilecekmiyiz

itekcim doğru dersin
belkimde az yürüyom ondandır
doktorda yürüyüş yap dedi mutlaka
ayy ben hergün yürem o zaman hatta koşsam daha erken döner mi
bu seferde doğum erken gelir offff
itekcim senin ki döndümüydü
ben mi acele ediyom acaba

walla benimkiler aceleci tatlım 6.ayda dönüyorlar ama benimkide hep sağ tarafıma vuruyor acep geri mi döndü bu velet son anda başıma iş açmasın:mymeka:

kız 33 cü haftadasın daha 5,6 hafta daha var son ayda 1 kilo aliler 1 aydan fazla olduğuna göre 3 ki,lo garanti doğar hatta üzerine çıkar bence hem o ultrason aletlerinede güvenme canım farklı çıkıyo
abowwwwwwww
kimsenin dönmedi mi yoksam
kız krispi sen ne zmn gidcen kontrole

bende merak içindeyim gerçi benimki sezeyan olcek ama dönmüşmüdür acep diyom pazartesi gitcem doktora

canım dr kilosu iyi diyosa kafana takma iyidir eğer zayıf olsa sana liste verirdi yiyeceklerinle ilgilli
inşallah döner yaa ipek böceği aman dözmezsede takma hayırlısı olsun

benimkide durmuyoo artık sürekli vuruyo ve karnımın etleri ağrıyoo çürümüş gibi

atarsın sıkma canını sen bebişini düşün sağlığı yerinde yaa boşver gerisini

orda çok hissedersin diy

hımm benimki dönmüştü ben hep soldan yiyom tekme yada midemden
yaww bende sağdan yiyom hepp ama bu günlerde sağ sol bide içirden çok vuruyo sanki şeyime vuruyomuş gibi bence dönmeyle alaksı yok be yönün drlar hepp dioo ya sola yatın bebiş sağda olur ve sağda büyük damarlar var kan rahat dolaşsın
neyse pazt gitcem bakim bakalım benim oğluş nerde yatiiii

kızlar ben kaçar gesmeye gideyommm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bebiş baş aşağı geldimi mide boşalırmış boşluk oluyomuş ordanda anlarız yaa anlamayızmıki?

hadi byyy canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…