2009 Kasm Anneleri

hadi kolay gelsin. ben o iside yapmiyorum, haftaya kadin ayarliycam.kaydirigubbakcemile3

bende oglumda hicbisi yapmadim, simdide heves ediyorum iste.:kedi:

babaniz dogru soylemis, sizden ala seker mi olur.opuyorumnanaktan

bak ben daha şeker olayını çözemedim bi de şerbet çıkardınız :roflol::roflol:
lohusa şerbeti dediğiniz kırmızı bişey oluyo o mu ?? kızamık şekerinden mi ne yapılıyo... aman onun hiç tadı falan yok yaa... kıpkırmızı bişey var onu şekerle çubuk tarçınla kaynatıyosun o kadar...

ama yapmak lazım di mi... gelenler bekler tabi... ayaklı bardakla servis yapsak olmaz mı ki...bardağın ayağını da süsleriz ... anam ben de dündan meraklıymışım :roflol::roflol::roflol::roflol: güya hiç sevmezdim böyle şeyleri ...bu kız bana tüylü terlik de giydirir yakında iyice kokoş oldummmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞenizŞeniz valla benimde.

bende geçen gün yıkadım kenyanın dediği deterjanlaa
daha bugün kokusu yeni çıktı evden sankiii
miss gibi koktular yaaa.
benimde halıları aldı halıcı yerler çıplak çıplak oturuyoz
işler gittikçe azlıyor valla...
gittikçe ağırlaşıyoruz canım çok normalll
bu 8.ay gerçekten de ağır geçiyomuş yaaa
çorbanı içteee yat dinlen azıcık..

hadi kolay gelsin. ben o iside yapmiyorum, haftaya kadin ayarliycam.kaydirigubbakcemile3

bende oglumda hicbisi yapmadim, simdide heves ediyorum iste.:kedi:

babaniz dogru soylemis, sizden ala seker mi olur.opuyorumnanaktan

Olurrrr siz varsınız kaydirigubbakcemile5 :asigim: :1hug: :teytey::teytey:

Birlikte çıkalım mola verelim siz oturdukça benimde oturasım geliyor böyle kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

Almadımmm naptılar nettilerrrrrrrr o tüylüleri aldıramadılar :roflol::roflol:

Ondan gittim öyle sade aldım aman yarabbim rengide aynı takımla o tüylülerin alda al yok napıcam ben onu bir kereliğine ..Denedim ama aynen şöyle hissettim sanki tüylü birşeye basmışım ayağıma yapışmış çıkması gerek :roflol::roflol:
Küçücük(Yağmur) bana uysun giyelim kotları çekelim çizmeleriiii spor çantalar bumudur budur :hooray: :dance:

benim bi arkadasta serbet yerine erik hosafi kaynatmislardi. soguk soguk daha hostu.

Birlikte çıkalım mola verelim siz oturdukça benimde oturasım geliyor böyle kaydirigubbakcemile3

bencede toplu cikip 1 saat mola verelim. cikamiyorum, daha yatak bile toplamadim.:kedi:

dalinin granül deterjanından aldım mis koktuu asarken
haklsın canım hala kendimizi normaal zannediyoruz koşturuncada böyle halimiz kaçıyor işte çorbayı koyiyimim ocağada gidip namaz kıliyim öpüyom sizlerii

yaa ben mevlütte etli pilav yapmayı düşünüyorum ...
benim kociş adak adamış bana da söylemedi hiçç...geçenlerde bi arkadaşım fal baktı adağınız var falan dedi...ben de şaşırdım...kocişe sordum evet dedi melek kızım hayırlısıyla gelsin hemen yerine getiricem...ayy öyle çok ağladım ki...demek o da çok etkilenmiş 3 sene önce yaşadığımız şeyden de bana belli edememiş üzülüyorum diye ...canım kocammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

habire yeni bisey cikiyo. simdide tuylu terlik cikti. ama ona hic hevesim yok.kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa ben dötüme göre bişi bulamıyorum evde giymeye altlık hiç bişem kalmadı hep göbeğin altına iniyler ordanda kasıklarımı sıkıyorlar.
burada havalarda buz gibim oldu donuyorum valla kaloriferler de anca ekim sonu gbi yanar
iç donlarımda sıkıyor delirecem yavvv şurda bir ay kaldı dayanayım bişi almayayım diyorum ama göbeği açıkta dolanılmaz kiii üşütüp enfeksiyon kapcam son ayda durduk yere
gidemde belimin üstüne çıkacak cinsten eşofman altı bakayım. inşallah istediğim gibi bişey bulurum.

benim bi arkadasta serbet yerine erik hosafi kaynatmislardi. soguk soguk daha hostu.

bencede toplu cikip 1 saat mola verelim. cikamiyorum, daha yatak bile toplamadim.:kedi:

Tamamdır ozaman kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Azıcık iş güç birşeyler yapalım en azından yemeği hazırlıyayım ben sonrasında yine aktif olurum..Pcde açık zaten :lepi:

bende dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini alip gelicem birazdan.

Allah kabul etsin canim. bizde ben hamile kalinca kestirmistik, bide dogum sonrasi insallah.:1hug:

Tamamdır ozaman kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Azıcık iş güç birşeyler yapalım en azından yemeği hazırlıyayım ben sonrasında yine aktif olurum..Pcde açık zaten :lepi:

bende bi dolanip gelim, camasir atayim makineye. Allah'tan yemegim varda rahatim.kaydirigubbakcemile5

erik hoşafıda güzel oluyor şu kırmızı sulusundan olanı.

hadin çıkn bakim ahanda ben gidiyom önden önden arkamdan takip edin bak kandırmaca yok :)))

herkesleri öptüm Allahıma emanetsinizzzzzzz opuyorumnanaktan

amaaan asebam takma beee bu kaynanların hepsi bi alem yaavv akannehirakannehir
yok ya takmıyom fazla zatii şu saat oldu daha aramadı inş. aramaz
aaayyh senin kaynanandan baa fenalık geldi gııı
gerçi bizimki yakın olsa pek fark olmazdı heraldee
hiç seemem milletle öpüşmeyi bayramlarda gidince hep hasta oluyom o yüzden mafoldumben
ee sana ordan fenalık geliii ben ne edem yaaa
aslında kötü bi insan deel amma çok ısrarcı fazla ısrar ediyo insanı zora soktuğunu düşünmeyo
ayy sorma benim ailemde öle bişe yok o yüzden garip geliyoo bide burası küçük bi yer ve çok kalabalıklar ve benim annem ne beni ne yengemi gelin diye zorlamazdı sadece bize gelirlerse hizmet ederdik o kadar

ayyy senin teyzen de haa gelmesin daha iyi gıı
benimde çocukluktan beri çok samimi bi arkadaşım vardı ben herşeyine koştum aynı apartmandaydık misafirleri gelince pastalarını bile gidip yapardım düğününde kocişimi(o zaman nişanlımdı) kırma pahasına bile onunla kuaföre gittim ama o benim düğünüme bile gelmedi antepte oturuyodu sorunları varmış bilmem neymiş ve aramadı da ararsa ağlarmış konuşamazmış diyee 2-3 defa msj felan attı heeç cevap vermedim bile

koca kari hikayeleri ama bende kestirmedim. oglumdada kestirmemistim, simdide disimi sikiyorum. normalde kisa kullaniyorum saclarimi, ozledim ama dogumdan sonra bi ara kestiririm.

canım ben kestirdim. hatta kendim kestim saçımı:) haftaya bi daha kestirecem doğumda rahat edeyim diye.
vallahi bne kestirdim ne alakası var çocuğun ömrüyle benim saçımın Allah bilir herşeyi aslında ben inat olsun diye kestirdim böle bişey olmadığına inanmak için

Şu loğusa şerbeti yerine yeni çıkan limonatalar var çok hoşuma gidiyor onlar alsam 1 koli dağıtsam mevlütte olmaz mı yoksa şerbet şartmı???

anaa bu şerbet işide ne yaa nasıl bişeyki bu normalde hayolı olsuna gelene yapıp mı vercez ben heeç bilmem böle şeyleri ve mevlüt ne zaman yapılır mevlütte ne olur ondan da çakmam vallahi eğer kaynanam veya annem böyle bişeler var derse yaparım yoksa komşuları yakın akarabaları toplar bi yasin okuturum temam kızlar bu mevlüt 40 ndamı oluyoo

ayy hadi hep beraber çıkalım...yoksa çıkamıycam :roflol::roflol::roflol:

yemeği yaptım diye seviniyodum az kalsın yanıyomuş zor yetiştim :roflol::roflol::roflol:

Allah kabul etsin canım bizimde adağımız felan yok ama bebişimiz olduğunda bi kurban keseceğiz inşallah tam benim doğum bayram arefesine geliyoo o yüzden bayramdan soora kestirmeyi düşündük

habire yeni bisey cikiyo. simdide tuylu terlik cikti. ama ona hic hevesim yok.kaydirigubbakcemile3
ayy ben alırım onlardan işte ben kokoş bi karıyım zaten ilk önce süsümdür rahatımı heeç düşünmem

ayy bende bulamiidim lcw dan eşofma altı ladım belinin lastiğiyok iki kat çevirip kıullanılıyomuş ben açıp giyiyom göbüşüm
de kapatıyoo ve de 16 ya aldım bide olan2-3 tayt var idare edeyom evde

ayy hadi hep beraber çıkalım...yoksa çıkamıycam :roflol::roflol::roflol:

yemeği yaptım diye seviniyodum az kalsın yanıyomuş zor yetiştim :roflol::roflol::roflol:
ayy bende namaz kılcam duşa girecem komşuya inecem babsı ölmüş kocasıda kalp krizi geçirmiş ayıp olur inmem lazım
soora gelerümm aşamda gezmeye gidicem bi arkadaş evlenmişti taaa mayısta daha gidemedik teyzemin kızıyla onlara gitcez inşallah

yaa kızlar lohusa şerbeti diyonuz yaaa bizde kaynar yapılır onun gibi bişeymi acep
kaynar içine tarçın felan bisürü aktardan alınan bişe katılıyo bol şekerli oluyoo üzerine ceviz döküp içiysun

allah sağlık versin herşey alnır cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama ben tam bi tv bağlımsı olarak yatak almaz tv alırdım kızzz :roflol::roflol: çok fena hastayım ben :roflol::roflol:
delüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız artık boşverdim dedim ama yok hatun inat her arayışta aynını diyo.sanki karı hiç doğum yapmamışta bilmiyo.
sen de tahmini olanı söle sata göre olanı yaniii
ne uğraşıyon kız gelir bakar doğurmuşun :roflol:
ben kestirmedim ama isteseydim kestirirdim inanmıyom böle şeylere
inanmak da günah diye düşünüyom
canım bi tarif ediver beeeee.kız kociş gözünü kapatıp domates almış ne edeceksem o kadar domatesi.neyse kullan kullan azalttım ama son nefeslerini vermek üzereler hemen kullanmam lazımda çorba edem dedim.
senin herüf dee hep beele yapii gıı

benim oglum 6 aylikti mevlut okuttugumda. onada 3-5 kisi gelmisti zaten. onda bile kayinvalidem kendi evinde yapmak istemisti, niye bu cocugun evi yok mu dedim de kendi evimizde yaptik. serbette sart diil, ben sahsen soguk bisi veririm, oda havaya bagli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…