2009 Kasm Anneleri

oh maşallah kız yaa minyon olsun prensesiimiz gayet iyiymiş sakın derte etmee bebişin son ana kadar dönebilir canım dönmessede sağlık olsun yapıcak bişey yok sağlıklı hayırlı doğsundaa

canım ne güzel haberler almışsın. bende 31+0 da gittim 1500 gr demişti dr. banada çok az geldi ama normal dedi yaa. demekki normal canımcım. Sağlıkla gelsinler inşallah.

kız artık kemikleri sertleşti benimkide acayip yakıyo canımı hele kasıklara vurunca zıplıyom kocişte ohhh vur oğlum vur diyoooooakannehir

al bendende okadar çok aşağıda taşıyormuşum ben bide herkes öle diyo. ama hissediyom zaten ayaklar aşağıda pıtır pıtır bir başlıyo vurmaya korkuyorum çıkıcak diye valla bazen akannehir

kızlar bende 31+0 gittim 2 50 gram dedi 2 kilo diyebiliriz dedi kilolu dedi ama abartmadı benimki tombiş felan olmaz dimi ama sağlıklıymış canım

ya bende son günlerde korkuyom aşağı aşağı baskı yapıyo çıkmayamı çalışıyo ne.salı doktora gitcem çok merak ediyom

kızlar bebişlerin cinsiyetleri çin takvimine uyuyormu merak ettim benimki uyuyorda
ha bide ters çıkimiş
acaba içimizden birinin bebesi beklediğimizin tersi çıkacakmıki oluyo bazen doktor yanılması belki bizdede olur bak o işe o zaman

heyooooo nazlım gelmiş ne yaptın yerleştirdiniz mi mobilyayı ablamhihoyyyt

benimkide uyuyo.kız benimkine 3 doktor baktı olmaz heralde tam tersikaydirigubbakcemile3

ya bende son günlerde korkuyom aşağı aşağı baskı yapıyo çıkmayamı çalışıyo ne.salı doktora gitcem çok merak ediyom

bende öyleyim yaa geçen hafta doktor aşağıya inmeye başladı dedii ondanmışş bazen bir anda bi hereketleniyorr çıkıcak gibi bi baskı oluyor

bu arada karazeytin benimki 5.aydan itibaren aşağıdaydıı ama son ana kadar yer değiştirebilir eskiden kadınlarıı suya oturturlarmış bebek dönsün diye sezeryan yokkenee
yanii anadolu kadınıı her bişeye çare buluyorr

canim, masallah kuzuna. onemli olan saglik, kiloya takilma o kadar.kaydirigubbakcemile5

canım benimkiside vajinaya çok baskı yapıyo..baya hissediyorum,son kontrolde baş aşağı duruyodu acaba öylemidir hala çok merak ediyorum pazartesi gidicem..seninki nasıl duruyo biliomusun?

oh maşallah kız yaa minyon olsun prensesiimiz gayet iyiymiş sakın derte etmee bebişin son ana kadar dönebilir canım dönmessede sağlık olsun yapıcak bişey yok sağlıklı hayırlı doğsundaa

evet cnm dönmesini bekliycem sabırsızlıkla
inşallah hadi hayırlıs bakem
zaten bundan sonraki kontrolüm 15 gün sonra

walla benimkiler aceleci tatlım 6.ayda dönüyorlar ama benimkide hep sağ tarafıma vuruyor acep geri mi döndü bu velet son anda başıma iş açmasın:mymeka:
:roflol::roflol:
ben en iyisi hergün 1 saat yürüyüşümü eksik etmeyen belkim düşüveriri aşalara
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
sezaryan olmak istemiyom ya dert edim işte kendime
dediğin gibi 3 kilo yeter kızım için
anası babası gibi oda minyon olur belkimkaydirigubbakcemile3

kızlar bebiş baş aşağı geldimi mide boşalırmış boşluk oluyomuş ordanda anlarız yaa anlamayızmıki?

he ben anlarım herhalde
zattın sağımı delecek diye korkuyom
bide mdemin hemen altında aşağıya insede reflüden de kurtulam
bu seferde aşada sürekli çiş sorunu yapacak ama wc çıkmamaya razıyım mide daha fena oliyy

benimkide uyuyo.kız benimkine 3 doktor baktı olmaz heralde tam tersikaydirigubbakcemile3

banada kendi doktorum yani buseyide o sezeryan yapmıştı yine aynı doktor bide ayrıntılıyada gittim oda erkek dedi yanılma olurmu yine bilmim ben yinede ihtimal verim kız

canım benimkiside vajinaya çok baskı yapıyo..baya hissediyorum,son kontrolde baş aşağı duruyodu acaba öylemidir hala çok merak ediyorum pazartesi gidicem..seninki nasıl duruyo biliomusun?

benimkide baş aşağı duruyodu 3 hafta önce inşallah hala öyledir salı gitcem bende
banada kendi doktorum yani buseyide o sezeryan yapmıştı yine aynı doktor bide ayrıntılıyada gittim oda erkek dedi yanılma olurmu yine bilmim ben yinede ihtimal verim kız

he ya olabiliiiiiii

benim genelde hep acıyo oram ama dr baş aşağıda değil demişti neden bende ara ara sancı oluyoki

anam yalvarıyom şu yemekteyizdeki herif şarkı söylemesin.bide güzel söylediini sanıyo ya bittim haaaaaaaaaakannehir

sağol dattlımm tşk annadım bu sefer gı
annadım hacıı sağoll
benim aldıım geceliklen sabahlıktan alcak gııı
bulursam tabee
maaşallh canısı hiç endişelenme gayet normal zaten anca kilo lacaklar gülüm rahat ol taammıı

destane suya oturturmakmı one beeeee
ben netten bi araştıram bebişi döndürmenin yolları deyükaydirigubbakcemile3
belkim bu yöntemde vardır heee

wannacım saol tatlum
hayırlısylan bekleycez artık

bu arada kıslar benim kanım biraz düşük çıktı diye
15 gün kan ilacımı sabah akşam kullanacakmışım
zattın 11 kilo aldıydım bu gidişle 5 kilo daha alacam herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…