hayırlısı olsun artıkya geç olsun temiz olsun napak sositososito
kıslar doktordan geldim şincik
kızım 1 900 gr olmuş
sankim biraz küçük değilmi 33 haftaya göre
dr gelişimi gayet iyi dedi ama kocişde bizimki biraz küçük herhalde dedi
hafta da 2 kere balık yiyecez artık dedi off yaaaa
bir de kızım henüz dönmemiş yawwwCADIARZU
3 hafta içerisinde dönmezse kesin sezeryan dedi
lafı yapıştırdı benim gibi normal doğum için bas bas bağıran karuya böle denirmiklava:
gerçi genelde dönüyorlar ama ben yine de korktum
kadının niyeti belli diye
3 hafta sonra gerekirse başka doktorada göstercem bağane yawwwww
nst girdim bide o da iyi dedi
kıslar ben bu zilli kızımı nasıl döndürebilirim
amuda kalksam dönermi aceppp:roflol:
kociş gerçi akşama ben kızımla konuşurum seni üzmez döner dedi ama bakalım hadi hayırlısı
sizlerden ne haber
canım ne güzel haberler almışsın. bende 31+0 da gittim 1500 gr demişti dr. banada çok az geldi ama normal dedi yaa. demekki normal canımcım. Sağlıkla gelsinler inşallah.kıslar doktordan geldim şincik
kızım 1 900 gr olmuş
lafı yapıştırdı benim gibi normal doğum için bas bas bağıran karuya böle denirmiklava:
kociş gerçi akşama ben kızımla konuşurum seni üzmez döner dedi ama bakalım hadi hayırlısı
sizlerden ne haber
kız artık kemikleri sertleşti benimkide acayip yakıyo canımı hele kasıklara vurunca zıplıyom kocişte ohhh vur oğlum vur diyoooooakannehir
kızlar bebiş baş aşağı geldimi mide boşalırmış boşluk oluyomuş ordanda anlarız yaa anlamayızmıki?
canım ne güzel haberler almışsın. bende 31+0 da gittim 1500 gr demişti dr. banada çok az geldi ama normal dedi yaa. demekki normal canımcım. Sağlıkla gelsinler inşallah.
al bendende okadar çok aşağıda taşıyormuşum ben bide herkes öle diyo. ama hissediyom zaten ayaklar aşağıda pıtır pıtır bir başlıyo vurmaya korkuyorum çıkıcak diye valla bazen akannehir
yok canım bebek doğum kanalına girince mide boşlukta kalır
kızlar bebişlerin cinsiyetleri çin takvimine uyuyormu merak ettim benimki uyuyorda
ha bide ters çıkimiş
acaba içimizden birinin bebesi beklediğimizin tersi çıkacakmıki oluyo bazen doktor yanılması belki bizdede olur bak o işe o zaman
ya bende son günlerde korkuyom aşağı aşağı baskı yapıyo çıkmayamı çalışıyo ne.salı doktora gitcem çok merak ediyom
kıslar doktordan geldim şincik
kızım 1 900 gr olmuş
sizlerden ne haber
ya bende son günlerde korkuyom aşağı aşağı baskı yapıyo çıkmayamı çalışıyo ne.salı doktora gitcem çok merak ediyom
oh maşallah kız yaa minyon olsun prensesiimiz gayet iyiymiş sakın derte etmee bebişin son ana kadar dönebilir canım dönmessede sağlık olsun yapıcak bişey yok sağlıklı hayırlı doğsundaa
inşallah hadi hayırlıs bakemcanım ne güzel haberler almışsın. bende 31+0 da gittim 1500 gr demişti dr. banada çok az geldi ama normal dedi yaa. demekki normal canımcım. Sağlıkla gelsinler inşallah.
al bendende okadar çok aşağıda taşıyormuşum ben bide herkes öle diyo. ama hissediyom zaten ayaklar aşağıda pıtır pıtır bir başlıyo vurmaya korkuyorum çıkıcak diye valla bazen akannehir
:roflol::roflol:walla benimkiler aceleci tatlım 6.ayda dönüyorlar ama benimkide hep sağ tarafıma vuruyor acep geri mi döndü bu velet son anda başıma iş açmasın:mymeka:
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahkız 33 cü haftadasın daha 5,6 hafta daha var son ayda 1 kilo aliler 1 aydan fazla olduğuna göre 3 ki,lo garanti doğar hatta üzerine çıkar bence hem o ultrason aletlerinede güvenme canım farklı çıkıyo
bende merak içindeyim gerçi benimki sezeyan olcek ama dönmüşmüdür acep diyom pazartesi gitcem doktora
kızlar bebiş baş aşağı geldimi mide boşalırmış boşluk oluyomuş ordanda anlarız yaa anlamayızmıki?
benimkide uyuyo.kız benimkine 3 doktor baktı olmaz heralde tam tersikaydirigubbakcemile3
canım benimkiside vajinaya çok baskı yapıyo..baya hissediyorum,son kontrolde baş aşağı duruyodu acaba öylemidir hala çok merak ediyorum pazartesi gidicem..seninki nasıl duruyo biliomusun?
banada kendi doktorum yani buseyide o sezeryan yapmıştı yine aynı doktor bide ayrıntılıyada gittim oda erkek dedi yanılma olurmu yine bilmim ben yinede ihtimal verim kız
canım benimkiside vajinaya çok baskı yapıyo..baya hissediyorum,son kontrolde baş aşağı duruyodu acaba öylemidir hala çok merak ediyorum pazartesi gidicem..seninki nasıl duruyo biliomusun?
sağol dattlımm tşk annadım bu sefer gışimdi bak anafartalar çarşısını biliin demii
onun arka kapısındaki sokaktan dümdüz aşaa incen hatta bebe mağazaları var
köşede kozmetikçi var
onları geçcen böle merdivenler var avlu gibi bi yer varya çevresinde mağazalar yimpaşın karşısındaki avlu işte yaaa hemen merdivenden inince köşede o avluda kırtasiye gözlükçü neyn de var
annadım hacıı sağollhee öle olur artık öbürünü de yaza denk getirmek lazım :roflol: :roflol:
ebişimm annadın mı gııı bak ulus çarşısı dediğimiz şey üç avludan oluşuyo 1. heykelin ordaki kıyafet mağazaları
2. bu penti nünün olduğu avlu
3. sü dee akmanın olduğu avlu taammıı gııı
bulursam tabeebenim aldıım geceliklen sabahlıktan alcak gııı
maaşallh canısı hiç endişelenme gayet normal zaten anca kilo lacaklar gülüm rahat ol taammııkıslar doktordan geldim şincik
kızım 1 900 gr olmuş
sizlerden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?