2009 Kasm Anneleri

zeytünüm canım endişelenmeee daha dönmesi için bol bol zamanın var
ayrıca kilo alması içinde hiçte zayıf değil benceee
hem sende minyon tiplisin sana çeker belki bebişin.

değişek o zaman anaları gıı
benim anam da 8. ayda doğuru doğuruvermiş fallaaa :roflol: :roflol:
anam ben 40da doğurmak istiimm :roflol:

benim bu doktor karısı doğurtmazsa zorla ben hiç doğurmıcakmışım gibi gelii he
kaadın her seferinde artık gelse de bişe olmaz deyip duruyoo ya delimi nee

benimki 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız doğumu dedi.hayırlısı artık bende diyom 38.haftadan sonra gelsin artık dayanamıyom gıııııııııııııııı

ben alacam onu nannn aaa söz verme kimseye anasına bak kızını al demişler gıı seni pek beeniyom ben maşallah sübhanallahhh tü tü tü tü tü
ayyy çok gerilerden bi şey buldum emmee alıntı yapmadan geçemiciimm :kedi: :kedi:
sağol ebişim gııı o senin güzelliğiinn a.s.
sen once kizinin adini koy, sonra kocaya verirsin.lülülülülülü
isimsiz sultan ooo :roflol: :roflol:

geçenlerde oldu oda çok arası yok yani drlar diş çekerya küt diyee ayyyy aynen onun gibi oldu valla rabim asıl endonezyadakilere sabır vede acil şifalar versin

benimki 35.haftadan sonra gelirse durdurmayız doğumu dedi.hayırlısı artık bende diyom 38.haftadan sonra gelsin artık dayanamıyom gıııııııııııııııı

kız ben eve kapağı atem bi bi hafta yatem de soora sabredermiim etmezmiim düşüncez :roflol: :roflol:
ama şu an tek istediğim saatlerce uyumaakk mirmirmirmir

kız ben eve kapağı atem bi bi hafta yatem de soora sabredermiim etmezmiim düşüncez :roflol: :roflol:
ama şu an tek istediğim saatlerce uyumaakk mirmirmirmir

heeeeee sen çalışıyon deliiiiiii .hadi inşallah seninki tam zamanında gelir tabi hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…