2009 Kasm Anneleri

slm kızlar biren kayboldum amma misafirim geldi eşimin dayısının karısı ve kızı kızıda hamiş onunda doğumu kasım başı onlarla oturduk kociş geldi yimeğini verdim misafiri ve kocişide yolladım şincik geçtim hemen bilg. başına bulaşıkları bile makinaya atmadan ne ettiniz diye merak ettim koştum hemen

yaww hekiş nereee gitti işe mi başlaadınız yine bende gidem bareeeeee

nediyon ebişim gııı
ben izin alacüm herhal salı günü dr.a gidincee çok yoruluyom nan aşamları pestilim çıkıyoo doğuruverirsem deyüü korktum hee

slm kıslar ben geldim sabahtan hamaratlığım tuttu bütün işlerimi hallettim geldim

slm kıslar ben geldim sabahtan hamaratlığım tuttu bütün işlerimi hallettim geldim

maşallahhh sana da mı doğum iiliği geldi gıı :roflol:
ben daa doğurmıcam annaşıldı zira nerdeyse halsizlikten bayılazaam

ebiiş ve itek ve adaa kısacası ankaralılaaar çıbık en yakın kilere gidin gıı dalinin eşşek kaa yımışatıcısı 7 lira mı nee valla taşıyabilsem alacadum ama taşıyamam burdan eve yakın bi kilere gidecem artık aaşam

maşallahhh sana da mı doğum iiliği geldi gıı :roflol:
ben daa doğurmıcam annaşıldı zira nerdeyse halsizlikten bayılazaam

yok bu doğum iyiliği değil olsa anlarım
çünkü doğuma gitmeden 1 gün önce ütü yapmıştım evi silip süpürmüştüm lavoboları falan fırçalamıştım:roflol::roflol:
bugün o kaaa yapamadım:roflol:

slm kızlar nabersiniz bakem ya şu sancılarla aranız nasıl akşam rahim kasılmasından öldüm hepde akşam giriyo ne işse artık:umursamaz:

nediyon ebişim gııı
ben izin alacüm herhal salı günü dr.a gidincee çok yoruluyom nan aşamları pestilim çıkıyoo doğuruverirsem deyüü korktum hee

canım yaa geçen bi yerde izledim çalışan anneler çocuk doğunca yanında daha çok kalmak için geç ayrılıyolar izne ama erken izne ayrılmak lazım dediler çocuğun gelişme zamanında anne yorulmasa dinlense daha iyiymiş canım yaa eğer erken alabilirsen erken ayrıl sende dinlenirsin bebişte dinlenir ve ne kadarda olsa çalışırken düzgün beslenemiyoosun evde olduğunda düzenli meyve felan ve istediğini yiyebiliyosun artık ayrılında sizde dinlenin kızlar

kiler karta mı yapıyorlar indirimi
walla popişimi kaldıracak halim yok kocişi arayımda o alsın:roflol:

:roflol: :roflol:
badana boyayaya da girişeydin ya gıı :roflol:
neyse bu sefer de onu halledersin :roflol:
slm kızlar nabersiniz bakem ya şu sancılarla aranız nasıl akşam rahim kasılmasından öldüm hepde akşam giriyo ne işse artık:umursamaz:
benim hiç aram yok yani görüşmüyoz
sancım mancım yok daha yaa
selam kızlar, nasılsınız

slm özlem

ya aslında beslenme konusunda ben burda daha iimm nan
meyvemi sütümü kuru üzümümü cevizimi falan alıyom geliyom saatler tam takır işlii hepsinin özel saati var kafaltıyla öğle yimee arasında süt sonra 3te elma bi ara kuru üzüm ceviz düzenli oluyo yani öğlen yemeği de herşeyiyle tam evde olsam yemek memek yiyemem ben atıştırırım -tatlicadiarzu-

kiler kart olması şart deel heralde ama olsa iyi olabülüü bizde yok kart mart aldır gııı kocişinee

ya aslında beslenme konusunda ben burda daha iimm nan
meyvemi sütümü kuru üzümümü cevizimi falan alıyom geliyom saatler tam takır işlii hepsinin özel saati var kafaltıyla öğle yimee arasında süt sonra 3te elma bi ara kuru üzüm ceviz düzenli oluyo yani öğlen yemeği de herşeyiyle tam evde olsam yemek memek yiyemem ben atıştırırım -tatlicadiarzu-

kiler kart olması şart deel heralde ama olsa iyi olabülüü bizde yok kart mart aldır gııı kocişinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…