he bellı olmıyı onaa kafamçokkarıştı kızlar nerde yaaa hazır ısım yokken lak lak edem dedıydım nan bırazdan kına sacı gelcek yaaa
benlen idare edecen artık nan napak
işin yoksa milletin saçıylan uğraş ööffff ne iş yaaaaa[/QU
idare ederuk bacım ne dımek opuyorumnanaktan
ben ısımı sevım nan ugrasırım sacıynan basıynan bos oldumu sıkılıyom hacıı delikafadulden
benlen idare edecen artık nan napak
işin yoksa milletin saçıylan uğraş ööffff ne iş yaaaaa[/QU
idare ederuk bacım ne dımek opuyorumnanaktan
ben ısımı sevım nan ugrasırım sacıynan basıynan bos oldumu sıkılıyom hacıı delikafadulden
tabe zaten sevmesen çekemezdin bu halinle demi bacım
kız canlız en son senmi doğuracün nan herkes çıkaracak bi senmi kalacün haftaya bakarsan öle ama bu işler bellide olmaz tabe
slm kıslar ben geldim sabahtan hamaratlığım tuttu bütün işlerimi hallettim geldim
maşallahhh sana da mı doğum iiliği geldi gıı :roflol:
ben daa doğurmıcam annaşıldı zira nerdeyse halsizlikten bayılazaam
nediyon ebişim gııı
ben izin alacüm herhal salı günü dr.a gidincee çok yoruluyom nan aşamları pestilim çıkıyoodoğuruverirsem deyüü korktum hee
ebiiş ve itek ve adaa kısacası ankaralılaaar çıbık en yakın kilere gidin gıı dalinin eşşek kaa yımışatıcısı 7 lira mı nee valla taşıyabilsem alacadum ama taşıyamam burdan eve yakın bi kilere gidecem artık aaşam
:roflol: :roflol:yok bu doğum iyiliği değil olsa anlarım
çünkü doğuma gitmeden 1 gün önce ütü yapmıştım evi silip süpürmüştüm lavoboları falan fırçalamıştım:roflol::roflol:
bugün o kaaa yapamadım:roflol:
benim hiç aram yok yani görüşmüyozslm kızlar nabersiniz bakem ya şu sancılarla aranız nasıl akşam rahim kasılmasından öldüm hepde akşam giriyo ne işse artık:umursamaz:
selam kızlar, nasılsınız
slm canım hoşgeldinselam kızlar, nasılsınız
slm kızlar nabersiniz bakem ya şu sancılarla aranız nasıl akşam rahim kasılmasından öldüm hepde akşam giriyo ne işse artık:umursamaz:
ya aslında beslenme konusunda ben burda daha iimm nancanım yaa geçen bi yerde izledim çalışan anneler çocuk doğunca yanında daha çok kalmak için geç ayrılıyolar izne ama erken izne ayrılmak lazım dediler çocuğun gelişme zamanında anne yorulmasa dinlense daha iyiymiş canım yaa eğer erken alabilirsen erken ayrıl sende dinlenirsin bebişte dinlenir ve ne kadarda olsa çalışırken düzgün beslenemiyoosun evde olduğunda düzenli meyve felan ve istediğini yiyebiliyosun artık ayrılında sizde dinlenin kızlar
kiler karta mı yapıyorlar indirimi
walla popişimi kaldıracak halim yok kocişi arayımda o alsın:roflol:
ya aslında beslenme konusunda ben burda daha iimm nancanım yaa geçen bi yerde izledim çalışan anneler çocuk doğunca yanında daha çok kalmak için geç ayrılıyolar izne ama erken izne ayrılmak lazım dediler çocuğun gelişme zamanında anne yorulmasa dinlense daha iyiymiş canım yaa eğer erken alabilirsen erken ayrıl sende dinlenirsin bebişte dinlenir ve ne kadarda olsa çalışırken düzgün beslenemiyoosun evde olduğunda düzenli meyve felan ve istediğini yiyebiliyosun artık ayrılında sizde dinlenin kızlar
kiler karta mı yapıyorlar indirimi
walla popişimi kaldıracak halim yok kocişi arayımda o alsın:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?