2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol:
badana boyayaya da girişeydin ya gıı :roflol:
neyse bu sefer de onu halledersin :roflol:

benim hiç aram yok yani görüşmüyoz
sancım mancım yok daha yaa

slm özlem

kıs ben bebişimin odasını ne zaman halldersem o zaman doğuma giderim heralde çok iş var çoook:1shok:

kızlaaar şimdi öğrendiim şieyleri se hemen yazem dediiimm
hani bebiş pişik olmasın deyüü zeytinyağı kullanacaduk ya bi arkadaş da zaytinyağı asidik dikkatli olun dediydi onun için zeytinyağını ocakta ısıtıp asidini aldırmak gerekiyomuş sonrasında şişeye doldurup kullanılabilirmiş
bi de bebişler için en zararsız bakım malzemeleri erbaorganics diye bi markaymış
ben sebamed aldıydım almasaydım bu markadan alırdım yaa

kıs ben bebişimin odasını ne zaman halldersem o zaman doğuma giderim heralde çok iş var çoook:1shok:

biz de yarın beşik uyku seti falan alacüüükk taam olacak ama heç süsleme neyn yapmadım ben daa yaaa mafoldumben

walla z.yağı sadece saçına kullandım popişine hep bebek yağı yada krem kullandım sebameddende vazgeçmem çok iyi yaaa
biz de yarın beşik uyku seti falan alacüüükk taam olacak ama heç süsleme neyn yapmadım ben daa yaaa mafoldumben

yaaa benimde süsleme işim çok stickar falan alıp yapıştıracağım kapı süsünü halledeceğim daha birkaç birşey daha var aklımda ama yapabilirsem tabiiiiiikafamçokkarıştı

hazir zeytin yaglari öyle evet asitli olabiliyolar..
bizim zeytin bahcelerimiz var yagimizi kendimiz yaptiriyoruz onu kullancam valla ne asit ne bisee..hem en zararsiz kremden bile daha masum bence
ilik su pamuk ve zeytinyagi:lepi:
ancak disari biyere giderken kullanirim islak mendillerimi

Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum eve gitmek istiyorum

Selam kızlar...

Bende eve gitmek istiyorum hamileliğin ağırlığı yetmiyormuş gibi bide üstüne grip oldum iş yerindeki hasta arkadaşları boğmak istiyorumklava: bana yaklaşmayın dedikçe yaklaştılar kötükedihüso

falla iiliğini miiliğini bilmem emmeee http://www.cosmeticsdatabase.com şöle bi site var kozmetik ürünü yazıyon zararlı madde oranına göre puanlıyo sebamed şampuan orta derecede çıkmış 6 numeroo akannehir
selam sekerlerrrr
sitede sorun var yine acana kadar göbeeem catladiakannehir
hee sinir oldumm

hatın gızııım bizim de zeytin bahçelerimiz var yağ ordan gelii ama gene dezeytinin kendi şahsi asidi var yaa onu diim ben

geçmiş olsun tatlım yaa ay ben salı gidiom dr.a pts mazeretlerimi toplu vermeyi kabul etmezlerse salı başlatcam iznimi 1 hafta önceden çıkıverem nolcek sankimm

Son düzenleme:
kızlarr beni gören herkes aşağıya inmiş karnın diip duruyo yaaa
ben heç kasılmadan bu bebek kendiliğinden çıkcak heraldee akannehir

geçmiş olsun tatlım yaa ay ben salı gidiom dr.a pts mazeretlerimi toplu vermeyi kabul etmezlerse salı başlatcam iznimi 1 hafta önceden çıkıverem nolcek sankimm

Sağol canım, inş.istediğin tarihte çıkarsın izne. Ben normalde ayın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu gidişle zor olacak gibi. Çünkü en son gördüğünüzden bu yana kendim değil ama karnım kocaman oldu acayip büyüdü.
Dün akşam ankamall da gezerken bir hatun gördüm konuştuk benden 2 hafta önde olmasına rağmen benim karnım ondan 2 hafta önde gibiydi.

Hadi senin 35+1 oldu bana ne oluyo 33+1 de karnın inmiş diyorlar. Bu gidişle ben sizden önce doğuracağım sanırım.

işte aramızda iki hafta var ben de ayın 15ine kadar çalışmayı planlıyordum adacım aynı tarihlere geliyor ama valla zor olcak heralde yaa dur bakalım bi şansımı ddenicem ben pts günü olmadı izni başlatcam yaa :sinifsinif:

ulen zeytinle alışverişe çıkmak var heeeÇok üzgünüm çoook
kıs stickarı 2.5 liraya nasıl almış yaaa ben 50 liraya alacağım-tatlicadiarzu-

hatın gızııım bizim de zeytin bahçelerimiz var yağ ordan gelii ama gene dezeytinin kendi şahsi asidi var yaa onu diim ben

kremler pudralar cok mu masum peki..benim doktor kesinlikle pudra önermiyo...
normal denerim zeytin yagini olamzsa senin dedigin gibi hafir isindirip cam kavanoza koyarim..ama oda isinirken yaniyo isteakannehir

sen milletin dedigine degil doktorun ne dedigine bak canim..millet banada diyo aynisini ama doktor ultrasonda bakio hicte öyle degil.son aydasin sen artik durusu normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…