slm kızlar nabersiniz bakem ya şu sancılarla aranız nasıl akşam rahim kasılmasından öldüm hepde akşam giriyo ne işse artık:umursamaz:
:roflol: :roflol:
badana boyayaya da girişeydin ya gıı :roflol:
neyse bu sefer de onu halledersin :roflol:
benim hiç aram yok yani görüşmüyoz
sancım mancım yok daha yaa
slm özlem
kıs ben bebişimin odasını ne zaman halldersem o zaman doğuma giderim heralde çok iş var çoook:1shok:
walla z.yağı sadece saçına kullandım popişine hep bebek yağı yada krem kullandım sebameddende vazgeçmem çok iyi yaaakızlaaar şimdi öğrendiim şieyleri se hemen yazem dediiimm
hani bebiş pişik olmasın deyüü zeytinyağı kullanacaduk ya bi arkadaş da zaytinyağı asidik dikkatli olun dediydi onun için zeytinyağını ocakta ısıtıp asidini aldırmak gerekiyomuş sonrasında şişeye doldurup kullanılabilirmiş
bi de bebişler için en zararsız bakım malzemeleri erbaorganics diye bi markaymış
ben sebamed aldıydım almasaydım bu markadan alırdım yaa
biz de yarın beşik uyku seti falan alacüüükk taam olacak ama heç süsleme neyn yapmadım ben daa yaaa mafoldumben
kızlaaar şimdi öğrendiim şieyleri se hemen yazem dediiimm
hani bebiş pişik olmasın deyüü zeytinyağı kullanacaduk ya bi arkadaş da zaytinyağı asidik dikkatli olun dediydi onun için zeytinyağını ocakta ısıtıp asidini aldırmak gerekiyomuş sonrasında şişeye doldurup kullanılabilirmiş
bi de bebişler için en zararsız bakım malzemeleri erbaorganics diye bi markaymış
ben sebamed aldıydım almasaydım bu markadan alırdım yaa
Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum eve gitmek istiyorum
falla iiliğini miiliğini bilmem emmeee http://www.cosmeticsdatabase.com şöle bi site var kozmetik ürünü yazıyon zararlı madde oranına göre puanlıyo sebamed şampuan orta derecede çıkmış 6 numeroo akannehirwalla z.yağı sadece saçına kullandım popişine hep bebek yağı yada krem kullandım sebameddende vazgeçmem çok iyi yaaa
yaaa benimde süsleme işim çok stickar falan alıp yapıştıracağım kapı süsünü halledeceğim daha birkaç birşey daha var aklımda ama yapabilirsem tabiiiiiikafamçokkarıştı
hee sinir oldummselam sekerlerrrr
sitede sorun var yine acana kadar göbeeem catladiakannehir
hazir zeytin yaglari öyle evet asitli olabiliyolar..
bizim zeytin bahcelerimiz var yagimizi kendimiz yaptiriyoruz onu kullancam valla ne asit ne bisee..hem en zararsiz kremden bile daha masum bence
ilik su pamuk ve zeytinyagi:lepi:
ancak disari biyere giderken kullanirim islak mendillerimi
Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum eve gitmek istiyorum
geçmiş olsun tatlım yaa ay ben salı gidiom dr.a pts mazeretlerimi toplu vermeyi kabul etmezlerse salı başlatcam iznimi 1 hafta önceden çıkıverem nolcek sankimmSelam kızlar...
Bende eve gitmek istiyorum hamileliğin ağırlığı yetmiyormuş gibi bide üstüne grip oldum iş yerindeki hasta arkadaşları boğmak istiyorumklava: bana yaklaşmayın dedikçe yaklaştılar kötükedihüso
geçmiş olsun tatlım yaa ay ben salı gidiom dr.a pts mazeretlerimi toplu vermeyi kabul etmezlerse salı başlatcam iznimi 1 hafta önceden çıkıverem nolcek sankimm
kızlarr beni gören herkes aşağıya inmiş karnın diip duruyo yaaa
ben heç kasılmadan bu bebek kendiliğinden çıkcak heraldee akannehir
Sağol canım, inş.istediğin tarihte çıkarsın izne. Ben normalde ayın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu gidişle zor olacak gibi. Çünkü en son gördüğünüzden bu yana kendim değil ama karnım kocaman oldu acayip büyüdü.
Dün akşam ankamall da gezerken bir hatun gördüm konuştuk benden 2 hafta önde olmasına rağmen benim karnım ondan 2 hafta önde gibiydi.
hatın gızııım bizim de zeytin bahçelerimiz var yağ ordan gelii ama gene dezeytinin kendi şahsi asidi var yaa onu diim ben
kızlarr beni gören herkes aşağıya inmiş karnın diip duruyo yaaa
ben heç kasılmadan bu bebek kendiliğinden çıkcak heraldee akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?