nan yakın olsaydıkta hep birliket alışverişe çıksaydın ne süper oluydi dimi itekcim
son ayımız
ben iyice panikledim
bugünde uyku setim kalmıştı sadece yıkanmadık
yatağın yanlarına konan şeyleride tek tek yıkadım
yatağım da gelsin ütüleyip serem diyom
olmadı örtü örterim üstüen tozlanmasın deyü
bu arada kıslar hani göbek hizasında kahverengi çizgi varya
benim iyice o çizgi yukarı kadar çıktı
yanlız yamuk gidiy bu çizgi anlamadım
sol tarafa doğru nedendir acep
acaba bebem sağda ya benim solumu küçülttü
benimde bitek uyku setim kaldi yikanicaknan yakın olsaydıkta hep birliket alışverişe çıksaydın ne süper oluydi dimi itekcim
son ayımız
ben iyice panikledim
nan yakın olsaydıkta hep birliket alışverişe çıksaydın ne süper oluydi dimi itekcim
son ayımız
ben iyice panikledim
kıs sus sen yine tecrübelisin.senden de öğreneceğimiz daha çok şey varwalla zeytinim herşeyi ucuza kapattın valla hem hamarat hem ekonomikalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
her eve lazım böyle bir anne:roflol::roflol:
benimde bitek uyku setim kaldi yikanicak
küvete bastirip yumusatici dökcem üstüne bekletip makinada durulayip SIKtircam..deterjan kullanmicam bu sefer pamuklu seyler nolur ne olmaz....
benim cigzim de tam meme altima kadar yaklasti nerdeyse 3 cm falan kalmistir milada ermesinekaydirigubbakcemile3ayni seninki gibi yamuk gidiyysaga dogru hafif egimli....benim kiz sagimda yatiyo herhalde ondan diye düsünüyorum
ben birazcik günlük yürüyüsüme cikimmmm
siz yürüyüs yapiyonuz mu laaa
dur bakem kızzeytin facebook ta yeni resim ekledim gir bak.nst de bagliyken cekmisti kocam cizgi nasil belli oluyokaydirigubbakcemile3
Canım ya bende o bahsettiğiniz kahverengi cizgiden yok. Geçen kuzenimle oturduk oda yeni doğum yaptı onda da varmış ama bende yok. O neden oluyor neden bende yok ?
selam kasim güzelleri.. ne var ne yok.. kizlar ben artik geceleri uyuyamiyorum.. itekcim sen tecrübelisin.. gece uykunun arasinda elektrik carpmisa dönüyom ben.. belimden kasigima öyle bi sanci giriyorki.. yataktan firlatiyor beni.. dogum sancisida böyle biseymi acep.. ben yengemi annemi uyardim artik üst basinizla yatin.. teli yaninizdan ayirmayin diye.. her an dogurabilirim gibi geliyor..
Canım ya bende o bahsettiğiniz kahverengi cizgiden yok. Geçen kuzenimle oturduk oda yeni doğum yaptı onda da varmış ama bende yok. O neden oluyor neden bende yok ?
Canımcım o senin ten renginle alakalı birseymiş, ten rengin açıksa eger olmuyormus...
Bebişimin gelmesine 21 kocişimin gelmesine 18 gün kaldızemuszemus :lepi: hihoyyyt
hee ben de 50ye gördüm nan :1shok:ulen zeytinle alışverişe çıkmak var heeeÇok üzgünüm çoook
kıs stickarı 2.5 liraya nasıl almış yaaa ben 50 liraya alacağım-tatlicadiarzu-
evet yakmamak lazım kız zeytinyağını o daha zararlıı kafamçokkarıştıkremler pudralar cok mu masum peki..benim doktor kesinlikle pudra önermiyo...
normal denerim zeytin yagini olamzsa senin dedigin gibi hafir isindirip cam kavanoza koyarim..ama oda isinirken yaniyo isteakannehir
sen milletin dedigine degil doktorun ne dedigine bak canim..millet banada diyo aynisini ama doktor ultrasonda bakio hicte öyle degil.son aydasin sen artik durusu normaldir
benimki de eeleeenan yakın olsaydıkta hep birliket alışverişe çıksaydın ne süper oluydi dimi itekcim
son ayımız
ben iyice panikledim
gece girer bu hatınnaabugün ne kaaaaa durgun burası yaaaa
bak gece girin yaktım sizilmaz:
hee ben de 50ye gördüm nan :1shok:
evet yakmamak lazım kız zeytinyağını o daha zararlıı kafamçokkarıştı
benimki de eeleee
gece girer bu hatınnaa
nereye kayboldularsaa :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?