akşam tam kadro msndeydi
diyorum kutrlardan kaçan gelmiş heral:roflol::roflol::roflol:
ayy alam hemen gııebiiş ve itek ve adaa kısacası ankaralılaaar çıbık en yakın kilere gidin gıı dalinin eşşek kaa yımışatıcısı 7 lira mı nee valla taşıyabilsem alacadum ama taşıyamam burdan eve yakın bi kilere gidecem artık aaşam
az daha dur gıı cuma ben de çıkçam beraber çıkak ha hacııı olmaz mı ?yaa ben deeee
ben sanırım en fazla pts de gelcem soora izin başlatabülürümm
tut nann dötünü eccük daaaaa sıranı bekle taammııHadi senin 35+1 oldu bana ne oluyo 33+1 de karnın inmiş diyorlar. Bu gidişle ben sizden önce doğuracağım sanırım.
niyeki kuzum:teselli:ayy kızlar yaa benim heeç keyfim yook buraya bile yazasım gelmiyoo
:roflol: :roflol:
biz kurtları da izleyemedikki gııı maç vardııı
ben sızdım kaldım tabüüküü :roflol:
neen gıı yaz çıbık :mymeka:kaydirigubbakcemileayy kızlar yaa benim heeç keyfim yook buraya bile yazasım gelmiyoo
ayy alam hemen gıı
az daha dur gıı cuma ben de çıkçam beraber çıkak ha hacııı olmaz mı ?
tut nann dötünü eccük daaaaa sıranı bekle taammıı
:mymeka:
geçer gı geçer söz veriyomm hem 1 hafta az mı datlu prensesinle geçircen o bi haftayı gııııııneen gıı yaz çıbık :mymeka:kaydirigubbakcemile
al al ben de alacaam zati pek güzel kokuyooo
yaa ebişim bilmiyom falla bu hafta çabuk geçti de haftaya da öle geçse tam süper olur
geçer gı geçer söz veriyomm hem 1 hafta az mı datlu prensesinle geçircen o bi haftayı gıııııı
Canımm hepimizi Allahım korusun .Altta isimleri gördükçe hemen takıyorum nazar boncuğumuzu ne bileyim son ay ufacıkta olsa birşey olsun istemiyorum kimseye üstelik herkez çok iyi anlaşıyor nazara gelmeyelim diyorum iştee bir nevi inanç Allah korusun :Saruboceq:ben yürüyüsümü yaptim geldim 1 saat kimse kalmamis
nazlim hepimize nazar boncugu hediye etmis:1hug:
cok tesekkür ettimmmopuyorumnanaktan
ben eda yi görmedim kac gündür kizlar sizin haberiniz varmiii
yinemi gezmelerde bu hatun
kızlar size bi haber verem benim kociş gelmeden
dün aşam biz gezmeye gididik kociş anasını aradı bende gelirsiniz diyodum özledim dedi hemen
kocişte gezmeye gidiyoz dedi hemen iki laf arasında bebişinize kıyafetler aldım gelseydiniz süpriz yapacaktım demiş eyvah dedim inş kötü bişeler almamıştır eğer kötüyse giydirmem alaınır kadın
ama kocişe inş annem güzel bişeler almıştır o gün birinin bebiğine bişe almıştı çok kötüydü dedim giydirmek istemem giydirmezsem de ayıp olur dedim
neysee kaynanam neden hemen gidip aldı onu diyem ben adanadan alcam dedim yaa bi sepet(kıyafte için) bide ağız mendili lafı verii başka bişe demiii en son siz ordan alın ben parasını verim demişti benim kocişte ayıp paramı alacaz deyüü atlamıştı bunu ben anneme dedim annemde kızım alsaydı da bi görseydik ne alacanı dedi(çünkü düğünde bana gelen valizde aileme çok komik kumaşlar felan koymuşlardı hatta ben görünce ağlamıştım ben yokken açmışlardı valizi iyiki dedim benevarken açılmadı ters konuşurdum demiştim) hani düğündeki gibi mi olcak diyee annem bi daha derse anne sen ne istersen al ben karışmayım babannenin işine de dedi bana eşimin teyzesi benim annemin çok yakın arkadaşı bu arada onunla konuşuyolarmış işte teyze demiş parayı verecek ablam diye annemde öle olurmu alsın anneanne babanne zevklerini görelim demiş tabii hemen bu kaynanama gitmiş ve dün gidip bebişime bişeler almışşş
çenem düştü yine ama napam başka anlatacak kimsem yok ki mafoldumben
nazlım canım doğa nasıl oldu rahatsızlanmış galiba çok geçmiş olsun
kızlar çok kötüyüm yaa sabahta midem felaketti şimdide zor tutuyorum kendimi ne yaa bu böyle grşp felan olmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?