2009 Kasm Anneleri

edooş kaçıncı sayfa nann bulamıyom gıı bi link ver bari bacımm
kartanem aldım resim yükledim ciciş topıc te bak istersen

kartanemm penti nü den bakalım o çoraplara gıı ayrıca da ponponlu çorap ta buldum ben kızılay koray da

slm kızlarrrrrrrrr
nasılsınız çok özledim sizi...öyle yorgunum kıiii anlatamam.
sıradan gideyım.perşembe doktorumuza gittik.oğluşum 2 kg olmuşş.çok tatlıydı.ellerini gördük sadece işaret parmağını kaldırmış duruyodu yavrum.doktor herşey yolunda gözüküyo dedi.2 hafta sonra bidaha gidicem.ondan sonra haftada birrrr gidicem...
bana nasıl bir doğum düşünüyosun dedi bende normal istiyorum dedim....oda tamam dedi.15 ekıme kadar dikkat et dedi.ondan sonra gelsede hiçbir problem yaşamayız dedi. 15 ekım den 20-21 kasıma kadar bekleyebiliriz dedi.
ve doktorumun normal doğumda yanında olurum demesine çok sevındımm...
kısaca böyleee...
cuma günüde oğluma dolap aldık dün babası kurdu.bugünde temızlıedım .bebek kıyafetlerini kutularından ve poşetlerinden çıkardım sadece yıkanıp yerleşecek.yarında beşiği kurcaz.temızlıkten mahvoldum yaaa...
bugün bide liseden arkadaşlarım gheldı benı zıyarete çok mutlu oldum zemuszemus
anca zaman buldumm siteye girmeye....
ne var ne yok hersey yolunda demı geçmişi okumaya kalksam çok uzun sürcek dilerim herşey yolundadır....
oyyy çok yazdım sanırımmmm:kedi:

merhaba kasım anneleri
ben aslında aralık annelerindeyim eski doktorun hesaplarına göre aralığın 1inde doğacak diyorduk ama çok büyük ihtimalle oğlum kasım da doğacak son gittiğimiz doktor kasım 15den sonra bekleyeceğiz dedi yani kasım annesi olarak aranıza katılmak durumundayım :)
allah herkesi hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kurtarsın bebeklerimizi miss gibi alalım kucağımıza inşallah

günaydın kasım anneleri anlaşılan hafta sonu hafta içi kadar kkda mesai yapılmıo bende tatilde uyuyamama gibi problem yaaşıyorum..bende dün bebişimin beşiğini aldım pazartesi gelecek burada çok seçenek yokmuş ya keşke izmitte olsaydım ne modeller vardı birde dün gezerken lütfen ilgilendiler bizle ben çok şaşırdım esnaf iidi aslında anlamadım canım sıkıldı biras alıcı gibi görmedilermi acaba yada elektiriğimizmi tutmadı anlamadım neyse dolap yokmuş ellerinde 20 güne kadar gelir dedi bakıcam beğenirsem ya dolap ya şifonyer alıcam çok fazla alamam seneye kısmetse taşınıcaz gittiğim yerde belkide başka alırım ...Kıslar azıcık dolştımmı kuvvetim bitiyor sizinde öle oluyomu bütün akşam başım ağrıdı kasık ve bel ağrımda oldu ama korktum yani bebk hareket edince rahatladım doğum sancısı gelince bebek hareket ediyomu yani ben öle olunca doğum falan yoktur diye seviniyorum bilmiom kendimi ruhsal olarak niyeyse ii hissetmiyorum depresyona girmeden gelseydi 16 kasım benden bu kadar herkese slm öptüm

günaydın kızlar.hımmm bugün pazar tabi kimseler yok.bende sabah kocişle kahvaltı yaptım sonra biraz ütü yapttım şimdi sırt ağrıından duramıyom.
ya şekercik kaç gündür yok nedenki acaba.

günaydın bacılarrrrrrrrrrrr a.s.
ayyyyyyyyyy dün gece mide ağrısından resmen geberdim yaa böle bişi olamassss benim normalde gastrit problemim var mide ağrılarına alışkınımda gebelikte ilk defa oldu abuu unutmuşum aylardır mide ağrısının ne pis bişi oldunu valla kıvrandım saatlerceee sırtıma vurdu ağrısı resmennn kafamçokkarıştı neyseki şimci geçti şükürrr
bende kalktım kocişimnen kafaltı ettim öle uzandım koltuğa bi bakam didim kim var kim yokkkk
bizim burası acippp yağışlı inanılmaz derecede yağıyo geceden beridir ama tatlı tatlı bi hava varki ii geldi bana çıkıp yürüyesim geldi kaydirigubbakcemile3

tünaydın canlar hepiniz iyisinizdir inşallah
kahvaltımızı yaptık kociş bi düğün mü ne varmış oraya gitti yine yanlızım yaneee

dilmuh napıyon gıı vanda havalar nasıl ne zamandır konuşamıyos iki lafın belini kıramadık hee
asebam seni de görüyom aşşadaaa napisin bakeemm bebeeeem senlede muabbet edemiyoh ne zamandır demekki bende bi arıza var gı kaydirigubbakcemile3
ablamlar burda ya ben o yuzden kk da çok fazla duramıyom ne zamandır ondandır
malesef salı gunu didio ablacımmmm :gitme: mafoldumben mafoldumben
çok üzülüyorum o gidince yaaa o kaaa özlüyom kiii mafoldumben
neyseki kurban bayramı yakın inşallah bayramda gene gelecüklerrrrr hemide o zaman özgem de aramızda olmuş olucak inşallahhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kociş beni sinir etti gitti gel götürem seni ablamlara felan dedi gitmek istemiyom dedim evden çıkıp eve girmek istemiyom dedim ayy hadi gidelim diyo nereye diom annemlere abmlere ablamlara yaa gitmek istemiom ben zaten gün boyu evdeyim ve gidip oralarda oturmak istemiom ben öle diyince suçlu oldum tabee hep kendimizi soyutluyomuşum bende açtım ağzımı biz evleneli 1 sene oldu abinler kaç defa geldi küçük abin yine az çok geldi diğeri 1 senede 4-5 defa geldi oda çağırılarak hem bizi ramazanda bari çağıran oldumu ben çağırmasam çağıranda yok gelende dedim hem onlar grip gidip hasta olsam kim bakacak bana dedim niye öle dion bakarlar diyoo kim bakacak yaa kaynanam gel burda bakam dicek bende gidemem evimde yatarım tek başıma yine gitmem eltilerim mi bakacak kimim var burda dedim
bana ailemmiş gibi davranmıyolar ki ben öle davranayım ben yine ii dayanıyomm rahatımyok diyorum kim arayıp soruyoo sanki bana bişe olsa kimin haberi olacak dedim
adanada doğum yapmak zor olacak gibime geliyoo ama bunları düşnünce adanada yapmak istiom hayırlı olsun ne diyeyim kocişe zor olmasın diye burayıda istiom ama annem gelincede babam orda tek kalacak ben orda doğum yaparsam en azından bayramda felan orda oluruz sonrada annemi alıp geliriz olmazsa ben bayramda buda olursam kimsede gelmez yanıma sıkılırım
ayy ben mi çok takmaya başladım nee öff hepsi bu kocişin yüzünden sinir ett yaaa
neyse kızlar çenem düştü yine siz bakmayın bana bu kadar taktığım yok ama aklıma gelince çıldırıyom bide kime söyleyem bi annem var onada söyleyip canını sıkmak istemiom sizlere yazıyom sadece
okurken sıkılmazsınız inşallah akannehir

Son düzenleme:

slm canım bizim burası çok güzel güneşli emme bende evde oturayom işte
ayy ne güzel ablan varmış geleyoo benim oda yokkk kaydirigubbakcemile3
bu anamın bana yaptığını ben yapmıcam bi sürü çocuk doğuracamki
yanlız kamasın çocuklarım benim gibi yanlızlık çekmesinler :gitme:

niye sıkılalım gııı aa deli mi ne annatacüz tabee delüü :1hug:
ya bu erkek milletini annamak gerçekten çok zor gerçi benim böle sorunlarım yok zira ben zaten aynı apartmanda oturdum içüüünnn kocişimin hadi anneme hadi ablama gidelim falan dediği yohh :roflol:
ama ablamdan biliyom bu durumların ne kaaa sinir bozucu oldunnuuu kız resmen nefret edio eşinin ailesinden çunku gerçektende insan bile demeye şahit lazım olan tiplemeler ne kaa fedakarlık ettiyse ne kaa iyi davrandıysa insan edemedi onnarı artık onunda içinden gelmio
ablam dioki sen git gel ara sor evlatlık vazifen neyse yap ama beni zorlama anam yok eniştem ha bire hadi gidelim hadi gelsinler bizde kalsınlar gelincede aylarca gitmiler yane o kaaa
sürekli hır gürrr böyle zorlayınca iyi mi oluyo sanki boş yere huzursuzluk iştee

ben evlenmeden önce çok tereddüt ediodum yani aynı apartman nası olurki olurmu olmaz mı ama şimdi duşunuyorumda inat edip başka yere gitsem daha huzursuz olurmuşum çunku surekli bi gelme gitme muabbeti olcamış şimdi aynı apartmandayıs ama bi selam bi sabah tamam yane öyle gidip saatlerce oturmak zorunda deelimmm hihoyyyt
anam ben zaten sıkıntılı karıyım öleee gelemem oturmaya falan evimde don picama serilcem yatacamm ohhh hele de bu hamiş haliyle insanın kendi evinden başka yerde olası gelmiii (annesinin evi hariçç :jeyyar:)

napıyisinizzz çatlak kasım anaları laelaelaelaelae
pazar pazar pek kimsecikler yok bakıyomda...
tabii herkess kocişinin koynundaa Çok üzgünüm çoook
benimki zabahın körünün köründe işe gitti mafoldumben
bende bu saate kadar yatmışım zemuszemus soorada gözümün çapaaylan buraya damladım kaydirigubbakcemile3

tubiiiiiiiiiii günaydın bebeeemmm Şeniz
napiyenn kafaltı etmedin daha dimi seni bi kafaltı sendromu bekli şimci haa
neyseki ben onu atlatttımmmmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…