2009 Kasm Anneleri

aaa çok şaşırtıcı benim çantam hazır.normalde ben geriden takip ederdim amakaydirigubbakcemile3

:roflol:

hee baa kalursa memelerine hayran oldu koca koca:roflol::roflol::roflol:
kız o aşkından değil mandıra olarak görüyordur karıyı. süt aşkı için
kizlar yaa sizin hastane cantalariniz hazir mi ben öyle genisim ki bu konuda hic canta hazirlayasim gelmiyo

elifcim bende sendenim yaaaa :kedi:
çantam mantam hazır deeell :kedi:

hazırlayın be çantanızı. en azından evde olanları yerleştirin içine eksikleri aldıkça koyarsınız. ben hazırladıktan sonra geceleri daha rahat uyuyom

he valla doğru dion :roflol::roflol::roflol:

aaa çok şaşırtıcı benim çantam hazır.normalde ben geriden takip ederdim amakaydirigubbakcemile3

hee kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim hic biseyim hazir deelll.:roflol:

kaydirigubbakcemile3 senden 1 adım öndeyimm kaydirigubbakcemile3

hazırlayın be çantanızı. en azından evde olanları yerleştirin içine eksikleri aldıkça koyarsınız. ben hazırladıktan sonra geceleri daha rahat uyuyom

yaa bende hazırlıcam ama bu döt kalkmıyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elifcim bende sendenim yaaaa :kedi:
çantam mantam hazır deeell :kedi:

benim icimden gelmiyo nedense canta hazirlamak..öylecene cikip doguma gitmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

sen dogurdun dogurcan benim daha vaktim var gözüyle bakiyorum ondan böyle genisim galiba

ne koyulcak ki iki pijama terlik makjaj malzemesi ped islak mendil iki dakkalik is....
bide bebegin hastane cikisi

ne bi adimi kiz, kilometreler var aramizda.kaydirigubbakcemile3

sabahta yazdim, hicbirsey yok ortada ben seker derdine dustum. ruyalarima giriyorlar.kaydirigubbakcemile3

benimde bi şekerim bide kirli sepetim kaldıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama rüyama felan girmi gıııı kaydirigubbakcemile3
sen ne bu kaa taktınki şekereee delikafadulden

benimde bi şekerim bide kirli sepetim kaldıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama rüyama felan girmi gıııı kaydirigubbakcemile3
sen ne bu kaa taktınki şekereee delikafadulden

ayy bi bilsem, haftaya gidicen insallah. bavul toplamam gerek ben seker derdindeyim.:roflol:

iki dakikalık iş evet ama doğum sancın başladığını düşün o telaşla mutlaka bi şeyini unutursun.

kıslaaaaaaar
biberonları nasıl yıkıycaz yahu
he bide emzikleri bir akıl verin

kaynatcaz cnmm :lepi::lepi:

ayy bi bilsem, haftaya gidicen insallah. bavul toplamam gerek ben seker derdindeyim.:roflol:

anam haftayamııı :1shok: ve sen seker derdindemisinn :1shok:
vereliniortak tebrik ederim nan seniiiii :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…