2009 Kasm Anneleri

ebişim aşkım nasılsın kıs benim arkadasda bi arda doğurdu 41 haftada zorla geldi bu ardalar pek bi nazlı olıyy seninkide onlardanmı acabaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ösgeeemm gurban olduumm nörüyonn? dimek senin sıpa denis seki ye heyran he mi? dime gıııııı falla ben max 38. haftada fırtıyım deyom gıııııı anam bu doğum başlatma metdolarını nirden buluruk gıııııııı

benimde görümcemin kan gelmişti
sonra doğuma gitti
bende onu kötü bişiii sanardım hepppp
meğer normalmiş..

ayyy benim midem bugün çok kötü yaaa yangın var sanki.ayyy kalkıp bi süt içem yanıyom

benim de yanıyor midem hemen bir kasık rennıe içiyorum iyiş geliyor tavsiye ederim yemekten sonra

ekim 15'ten sonra bizde baslariz yavas yavas dokulmeye herhalde. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Cok sukur riskli donemleri atlattik.
ben hala riskli donemdeyim bebek 32 haftalık goya ama 30 haftalık gorunuyor 2,5 kılo olsa rahatlayacağım 1355 gr daha
canım inşallah herşey yoluna girer bi an önce.bol bol yat dinlen
sağol dilmuh umaarım bundan sonrası iyi gider gebelik sekeri de cıktı diye diyette idim ondan da mı kılo almadı acaba benim bebek

:mymeka:
Arzucum dinlen bol bol dr.dediklerini yap inşallah herşey normale dönerrrr :saruboceq::saruboceq:
insalah bakalım yarın doktorum ne diyecek acaba

yuksek tansiyonum zaten vardı hamilelik oncesi ama ilaçla 12 8 de tutuyorduk simdi gunde 6 ilaç alıyorum 15 10 dan asağıya inmiyor sanıyorum ek ilac verecekler birde 24 saatlik idrar testi yapacaklarmış idrar protein kaçağı var mı diye varsa teshiş preeklempsi 2 haafta once normal tahlilde cıkmamıştı umarım bundada cıkmaz

arzu endişelenme cicimm bana da geride dedi emme haftasına göre kilosu neen iyidi gıı
beslensin diye ne yzpmam lazım kızlar nasıl kılo alacak

ben park yatak aldım mobilya almadım zaten bir sure anne yanında park yatakta yatacak diye birde yanına dolapla sifonyer aldım ikeadan

yaa zaten kraftınki çok hışırdıyomuş galibaa
ay hangi marka alsakkiiiiii

ben dogumdan donunce alicam. sen aladur senden fikir alayim ben.:lepi:

Insallah hayirlisiyla vaktinde gelir bebisler canim. kendi doktorunada gorun mutlaka ve bol bol dinlen.

aman sende dikkat et, yat bol bol dinlen.

ne yapam bajım kocamı cıldırtıom odaya cibinlik için delük actırdımdı şimdi vazgectim orda baska bitane actırdım bide bura okaa sıcakki adam cinnet getirio ama ses cıkarmıooo:roflol::roflol::roflol:he gı benim delü oğlan denüze asık ilk kımıldamasını onun sarkısını dinlerkene hissettiydim 9 aydırda deniz seki dinlioz mozart falan hak getire anlamıoz klasik mılasikkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2gı ne yapcan bırak içerde dursun cıkaranların hepsi içerde kalsa daha ii olardı diolarr:roflol::roflol:

kıs senin yaptırklarını diom kelebekli olan eline sağlık cok güsellerrr:hulyapuyorumnanaktan

ebişiim yetişemiim gıııı fallaaa bişeyler tıkınam dediydiimm
hee onu 20ye aldım anam saa da alıyom taam salı gider alırım bedeni vardır inşallahh
bide ben sepetten vazgeçtim o yüzden şimdi kararsız kaldık

ben hala riskli donemdeyim bebek 32 haftalık goya ama 30 haftalık gorunuyor 2,5 kılo olsa rahatlayacağım 1355 gr daha

alir insallah canim. annenin de kendini yormamasi gerekiyor. bol bol dinlen. pekmezde guzel kilo aldiriyormus. seker sorunun yoksa sabahlari ikiser kasik ye. ben hic sevmem ama sekerim olmasa ne olursa olsun yerdim.

kizlar yaa sizin hastane cantalariniz hazir mi ben öyle genisim ki bu konuda hic canta hazirlayasim gelmiyo

canım sıkma canını eminim normale döner herşey

özgecim bitmedimi odan hala
bekliyom fotolarını

anam bitemedi bi orayı değişiom bi burayı dikiş tutturamadıkkk:roflol::roflol: perdeler kaldı zate idareten baska perde taktım du bakem bu cibinliği falan takak koyarun resmi kapı süsüm sepetim sekerim kaldı gelmedik onlarda bu hafta içi tamamdırrr

özgem o zaman sana da yapam kız ondan beğendiysen
ne renk istiyon bakem
pembe lila ya da beyaz yapabilirim cnm

allah razı olsun saol bajım yaa yapmıs kadar oldun baada tubiş kelebek yollıy modeline bakacam becerebilirsem yapacam canım sen yorma kendini saolasınnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım normal bi beşik al bence benim eltim şifonyer dolap ve beşik takımı istikbalden 1.000-tl almış du bakem resmini bulabilecimmii ayyy eşofman bulursan çok sefinirim gııııı kırmızı tercihann olur muu?

hastane çantam için
bir tek geceliğim kaldı onu inatla almadım ama alacam gerekirse kısa kollu bişey alacam
onun dışında makyaj malzemelerimi koyacam
kızımın ihtiyaç listesi tamam kafam rahat en azından

dilmuhcum benim de kızımın odası yok ama hevesle yaptım
şimdilik dolabı vardı ona astım
istersen kapıya da asabilirisin cnm

ayyy iyi ya bende asarım duvarına beşiğin hemen üst tarafına.ayy bide cibinliğini süsleyecem diyomki acaba ponponlamı süslesem

kıs uzun kollu geceliği napcan zaten sal hırka sabahlık gibi bişeyin olur al kısa kollu ben öle yaptım şimdi burası hala serinlemedi askılı almadığıma pişman oldum :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…