duy nan uyusuk oğlum hala cıkmıon millet doğuruoooo
hoşbuldum cnmm opuyorumnanaktan
anaaa genemi değişti nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hilal noldu gıııııı kaydirigubbakcemile3
ne edem gıı gezdim bugünnn zemuszemuszemuszemus
slm elifimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gurbet kızzz noliiiii :1shok::1shok::1shok:
abuuu doğurmaya niyetlendin haaaa :1shok:
nişan nasıl bişeykiiii herkez de oluyo mu mutlaka???
öyle deme çocuğun psikolojisi bozulurkaydirigubbakcemile3
insan sabırsızlanıyor artık
bakıyom hemen sağol bacım
dilmuhcum şu isimliği baya araştırdıydım ben
netten sipariş de veriliy
ama her harf 7 ytl senin oğlan 5 harf 35 ytl verirsen hallederrsin
ya da bizim gibi fimo hamurundan kendin yaparsan 5 ytl halledersin
ben fimo hamurundan yapmıştım belkim görmüşsündür
edacımda mobilyacı yapmış ama 50 ytl falan para ödemiş herhalde
nan cerenimoo almıyakmı kraft baby2go da çok şirinmiş hee elifsunun aldıı ayy napcamızı bilemedik heee gidip normal beşiği mi alsak gıııı
kıs benim oğlanın aşkitosu dün hapisten cıktı diomki aşkitonla aynı anda neredeyse içeri girdi aşkın çıktı sende çık :roflol::roflol::roflol: konuda adı geçen aşkito deniz seki benim opaln cok seviyyy onu dinlemeyiii:roflol::roflol::roflol:
selam kızlar nasılsınız
benim dun kontrolum vardı, daha doğrusu bu hafat kendi doktorum konferansta olduğu için beni amniyosentezimi yapan doktora yonlendirdi, onceki hafta suyum azalmıs tansiyonum yuksek diye ilacımı gunde 6 ya cıkarmıstı ama yine de tansiyonum 15 10 dan asağıya dusmedi
dun doktor suyum için bir sey demedi ama bebek 2 hafta geri görünüyormuş sol g,den kan akısı da problemli imiş preeklempsi suphesi ile tahliller onerdi haftada 2 kez nstye gir dedi tans,iyonu takip et bebek atışlarını dinle ve yorulma maksimum da dinlen dedi kızlar her haftada kontrol dedi zaten haftalık kontrole gecmiştik ama işin aslı sıkıldım bebegin geri kalmış olmasına
raporunu yarın kendi doktoruma da gorstereceğim bakalım o neler diyecek.
inşallah uygun kılosunda sağlıcakla doğar tek dileğim bu allahtan
sizde nasıl durumlar nasıl gidiyor hamileliğiniz?
iyi akşamlar hepinize.
kızlar bugün tamam dedim doğuruyorum
sabah 10 civarı kasılmalarım sıklaştı 2 dakikada bir geliyo 15 dak. boyunca düzenli geldi. ben bi tırstım not alıyom kasılma saatlerini ama kocişe sölemiyom bişey. sonra geçti. ama ben suyum gelcek şimdi diye bekliyom:)
sonra akşam üzeri yine aynı şey oldu bu sefer 18 dak. bir geldi 4 sefer aha geliyo dedim. sonra yine geçti.
düşünün ben bide bu kasılmaları engelleyen hap içiyom günde 6 defa buna rağmen oluyo. yakın da doğururum galiba.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vesikalı yarim olayına girmiş seninki:roflol::roflol:
nişan akıntı gibi rahim ağzını tıkıyo şimdilik. doğum başlamadan önce gelir. kanlı akıntı gibi olurmuş
bence bu kadar ay lı isimlere taktıına göre kurtadamlık seziyom ben bunnarda ahanda söliimm tikkat ediim bari gıı bağa da çok yakın hee bu aralarda dolunay varr :1shok:kartanem beray mı olcek şimdi
yanlız beray ismi erkek ismi değil dimi bana öle geldi ama yanılıyormuyum acepCADIARZU
kafanıda karıştırmak istemem tabi
ama kesin ay la ilgili bir anlamı vardır
hilal ismini de ben çok beğenirim aslında
elifcim bence kaçırma derim
fiyatı da çok uygun
özellikleri de iyiymiş canım
rengide part yatağına uygun hem
bence bu kadar ay lı isimlere taktıına göre kurtadamlık seziyom ben bunnarda ahanda söliimm tikkat ediim bari gıı bağa da çok yakın hee bu aralarda dolunay varr :1shok:
elifcim bence kaçırma derim
fiyatı da çok uygun
özellikleri de iyiymiş canım
rengide part yatağına uygun hem
ben pembis olanini begendim zemuszemuskızlarrr şu ana kucağı nasılll????
ben çok beğendim alsam mı ki acep???
Ana Kucağı & Oto Koltuğu | | Bebefix.com
nişan nasıl bişeykiiii herkez de oluyo mu mutlaka???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?