2009 Kasm Anneleri

duy nan uyusuk oğlum hala cıkmıon millet doğuruoooo

niyetlendim ama bizim oğlan kandırdı bizi. tam serseri benimki
nişan nasıl bişeykiiii herkez de oluyo mu mutlaka???

nişan akıntı gibi rahim ağzını tıkıyo şimdilik. doğum başlamadan önce gelir. kanlı akıntı gibi olurmuş

öyle deme çocuğun psikolojisi bozulurkaydirigubbakcemile3
insan sabırsızlanıyor artık

kıs benim oğlanın aşkitosu dün hapisten cıktı diomki aşkitonla aynı anda neredeyse içeri girdi aşkın çıktı sende çık :roflol::roflol::roflol: konuda adı geçen aşkito deniz seki benim opaln cok seviyyy onu dinlemeyiii:roflol::roflol::roflol:

kartanem beray mı olcek şimdi
yanlız beray ismi erkek ismi değil dimi bana öle geldi ama yanılıyormuyum acepCADIARZU
kafanıda karıştırmak istemem tabi
ama kesin ay la ilgili bir anlamı vardır
hilal ismini de ben çok beğenirim aslında

bakıyom hemen sağol bacım

bacım valla bilemedim yapsammı alsammı ama çok şirin oluyolar yaaa.odası yok oğlumun bizim odada olacak ama olsun heveslendim

nan cerenimoo almıyakmı kraft baby2go da çok şirinmiş hee elifsunun aldıı ayy napcamızı bilemedik heee gidip normal beşiği mi alsak gıııı

valla güzelim bilisin ben de çokkk kararsız kalmıştımmm bu konuda park yatak mı mobilya beşik mi deyuu tercihim normal beşik yönünde olduuu
park yatak dediğim gibi en kalitelisinide alsan kumaştan dolayı hışırdıyooo ve demirleri de bi süre sora gıcırdıyooo orkestra gibi bişe oliyyy ben ses konusunda ecük takıntılı bi tip oldu içun ula dedim bu geceleri beni deli eder en iisi kalsınn kaydirigubbakcemile3
ama şu avantajı da var ablam zırt tırt istanbula geliy atıy yatağı sırtına geliyy çocuk hep kendi yatağında yatmış oli bölece bu açıdan kullanışlı senin öyle bi durumun var mı bilmiom ama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vesikalı yarim olayına girmiş seninki:roflol::roflol:

azcik gecmise takildim geldim anammm 35 e gelene biseyler oliyyy
ikinizede cok gecmis olsun
kizlar dikat edin kendinize

bence bu kadar ay lı isimlere taktıına göre kurtadamlık seziyom ben bunnarda ahanda söliimm tikkat ediim bari gıı bağa da çok yakın hee bu aralarda dolunay varr :1shok:

bence bu kadar ay lı isimlere taktıına göre kurtadamlık seziyom ben bunnarda ahanda söliimm tikkat ediim bari gıı bağa da çok yakın hee bu aralarda dolunay varr :1shok:

ebişim aşkım nasılsın kıs benim arkadasda bi arda doğurdu 41 haftada zorla geldi bu ardalar pek bi nazlı olıyy seninkide onlardanmı acabaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlarrr şu ana kucağı nasılll????
ben çok beğendim alsam mı ki acep???

Ana Kucağı & Oto Koltuğu | | Bebefix.com
ben pembis olanini begendim zemuszemus

nişan nasıl bişeykiiii herkez de oluyo mu mutlaka???

canim nisan herkeste oluyo evet adet baslangici gibi birkac damla kanama...ama kimisinin önce suyu geliyo sonra nisani kiminin kani önce geliyo suyu dogumla patlio..herkeste farkli oluyo...
ben annem kardesime doguma giderken nisanini gömüstüm ordan biliiimm

özgecim gel kız seni de kokoş yapalım
hangilerini gördün bilmiyom da kırmızı turkuazı karakızımı görmeye gittiğimde pazardan bulduydum
lila yı da kendim yaptım pijama takımıma uysun deyü
o taraflara yolum düşerse sana da alırım kızzz
kokoş kokoş takarız ama erken doğuram deme yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…