2009 Kasm Anneleri

herkeslere günaydina.s.
minik prensler ve prensesler nasilll bakiimmmzemuszemus
herkes iyidir insallah doguran eden yoktur...
kahvalti edip geliimmmm

slm kızlarr a.s.
günaydın hepinizeeeee opuyorumnanaktan

Günaydın tatlım...
Bu arada oğluşunun odası çok güzel olmuş hiç eksik yok. Allah nazarlardan korusun. Senin hazırlıkları görünce stres oldum. Bizim daha ortada hiçbirşeyimiz yok ne ara halledicez bilmiyorum.

hayırlısı bakalım ben hurma yemeye çoktan başladım defne tohumu alem bari
keten tohumu diyodu senin geçen verdiğin linkte
aaa süpeeer adacım beşik büyük olanlardan mı yani iki boy var ya ben büyüklerden alcam
ben bi yerde beğendim çok hoş uyku seti 130 mu ne demişti ya ordan da uyku seti alırım olmazsa ama dediğin gibi o hepsi beraber olanda ben de beğenmedim hiç
yataşta istikbalde falan yatak varmıki ordan alalım diyoruz biz yatağını
canım benim sağolasınn cepa da hangi mağazadan aldın ? canısı beşik için eşinle git bi gün ve karar verip alın bence dünkü istikbale baktınmı linkten?
baktım istikbaldeki de çok tatlımış aslında ayrı satıyolar mı sorcaz bi yatağını istikbalden alabiliriz
slm kızlarr a.s.
günaydın hepinizeeeee opuyorumnanaktan
edoşummm günaydııınn
herkeslere günaydina.s.
minik prensler ve prensesler nasilll bakiimmmzemuszemus
herkes iyidir insallah doguran eden yoktur...
kahvalti edip geliimmmm
günaydıın

Şeniz sağol adacımm begenmene sevindim tatlımmm opuyorumnanaktan
halledersin cnmm yaa eksikleri tamamla bir günde yerleşirsinizzz hihoyyyt

günaydın kızlar ve minik melekleri nasılsınız.
bende edanın odasını görünce haftasonu bi telaş yaptım anlatamam. kayınvalidem ve annemdeki bebek giysilerini topladım bu akşam yıkamaya başlıycam anca ütülerim herhalde gözüm koktu minicik minicikler :)
bu arada şunu farkettim daha benim geceliğim bile yok delikafadulden
ay ben kendime bişey almamışım daha var derken zaman akıp gidiyor böyle güzel odaları hazırlıkları görünce hızlanayım dedim ama çalışınca zor oluyo ay ben ne yapıcam

adacıııımm şimdi netten bi yer buldum sitelerde güven bebe diye ay çok tatlı beşikler var 300 müş
hemen gitmeliyiiiz

Günaydın Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleriii a.s. a.s. a.s.
Hafta sonumuz hastaları iyileştirmekle geçti çok şükür toparladık:)
Hazırlıklar bitince kendimi boşlukta buldum resmen:))))))Ne alayım diye bakınıp duruyorum kaydirigubbakcemile3

Hepiniz iyisiniz inşallah

delikafadulden ahaaa hepinizi telaşa sürekledimmm delikafaduldendelikafadulden
halledersin cnm benim telaş yapma ama artık zamanı opuyorumnanaktan

slm nazlımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsuunnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benim sana verdiğim fiyatlar 70x130 içindi. Büyüyen yataklarda 600-650 tl civarında onun tam takım odalarıda dolap şiforniyer dahil 1600 tl den başlıyor.

130 dediğin uyku setleri nerde satılıyor bakmak isterim. Buarada balgattaki reebok nerde bacım çok güzel aldığın güle güle giy.

slm millet ben geldim dünün ardından bugün kendimi harap ve bitap düşmüş hissediyorum yaaa biran önce uyumak istiyorumdelikafadulden

destna cım nasılsın gülüm ? defne tohumu nal ne işe yarıyomuş kıss?

oo sen erkencisin kız ben daha başlamadım hurmaya hurmada oksidon diye bi madde varmış sancıyı ayarlıyan şimdi doktorlar direkt suni sancıyı dayıyorlar iyi yapmışın

defne tohumunuda şifalı bitkilker kitabında okudum defne tohumu dövülüp bal ile macun yapılıp doğuma 1 hafta kala günde 3 çay kaşığı yenirse doğum sancılarını hafifletir doğumu kolaylaştırır ve çabuklaştırır deyii.. buarada zeytinyağını deniyen varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…