2009 Kasm Anneleri

Adresler için sağol tatlım.

Bende senin gibi düşündüm. Şimdilik 70x130 boyutunda sade sallanır beyaz bir beşik aldım. Zaten evde de beyaz şiforjiyerlerim vardı, onlarla takım yapıcam. Odasının perde ve stor siparişini verdim işte 15 gün sonra hepsi gelecek. Bizimde 2 yıl sonra tayin olayı olursa diye tam oda düşünmedim. 2 yıl sonra duruma göre oda yaparız.

ne ettin nan dünnn kaydirigubbakcemile
yordunmu kendiniiiiiii kaydirigubbakcemile2
gezmekten yorulmuşum valla enese kışlık ciciler uyku tulumu falan aldık derken bayaaa dolaşmışız haaa yorulmuşum akşam sızmış kalmışım yine:1ninca:
hepiciğinizee günaydınna.s.
günaydın adaşım
selam millettttttttttt a.s.
MUREDA odanıza bittiiiiiiiiim. güle güle kullanın inş.
slm canım hoşgeldin
geçmiş olsun canım dikat et artık
slm tatlıslarrr nasılsınız bakalımmmm
hoşgeldin kenyammm

hoşbuldum şekerim

valla ben çayda içim sabah akşam kolada içim hemen hemen hergün bişe olmaz yaaa abartı hepsi abartı
kola mı için gıı hergüüünn aboooo
benim herüf haftada 1 içerkene ben de hemen atlıyom emmee hayatta izin vermii bazen acıyıp çay bardana koyuyo eccük kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı benim karar vermem hiç zor olmadı ziraa çok seçeneğim yoktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zeytinyağını nabıcanız kızzz karnına mı sürcen KARTANESİ
yok şekerim malum bölgeye açılmayı rahatlatıyomu neymiş erken sürmeyelim de erken açılmayalım bariiii

canim meyve cok kilo aldiriyo hm bebege hem anneye dogal sekerli oldugu icin besleyici özelligi daha fazla..
gecen ay mütemadiyen meyve yedim hem ben hem kizim acayip kilo aldik
bu ay meyve yasak dedi doktorakannehir yemiyorum cok fazla

banyo yaparken bizede aynisi oliy galiba su sesinden korkuyolar..banyoda karnim acayip sekiller aliyo cok komik oluyokaydirigubbakcemile3

bu nazar boncuğuda neyin nesi herkesin kenarına takılmış dikkatimi çekti bende niye yok bende istiiim bananeeee nerden aldnız kızlarrrrrrrr

Canım akşam tartıya çıktım 5-6 kilo farklı gösterdi sona kafayı yedi dayanamadı yanişimdi çalışmıyor eşim pil bittiya yanlış tartmıştır diye teselli etmeye çalışıyor küçük pil alayımda bakim ne diyo ben fazla yemeyeyimde doktora gidene kadar bütün sinirlerimi bozuyor şu kilo mevzuuu sona diyom kuzucum alsında önemli değil bayramdıya şeker çikolata anca bitti bitirmek içinde uğraştım tabe seninki suyu sevmiyosa işin var banyo yaparken mahveder seni beniimki sakin duruyor banyo yapıcam bakalım bu sefer ne yapacak şimdiden karakterleri var ona göre hareket ediyorlar ne tuhaf demi senden bağımsız anneleri yer onları

ayyy bugün bebemi görmeye gidecük
34 hafta bitti artık kalan gün 42 ama o 40 haftaya göre ayarlanmış ben sezeryan olacağım için 38 ci hafta bittimi alır doktor bu nedemek oliii 4 haftam kaldı demek oliiiii aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

iyiyim bende kıslarrr
kocişle dısrı cıkıcaz simdi bi slm vereyim dedim
bi bakalım adam cıkarmısmı yeni yatagı ona gore sipoariş vericez
daha sonra babamın dukkana gidicez

ya benim de lilalı bi dolabım vardı yoksa ben de beyaz istiyordum ya bakalım artık ama çok cici şeyler var gerçekten dee

Sağolun canlarım a.s.
Oğluşumla eşim hastalandı birinin boğazları biri tamamen nezle bende yaklaşamadım yanlarına anca yemekti ilaçlarıydı okadar ama iyiler ikiside çok şükür toparladık

Doğuma az kaldı bende heyecan rüyalar bile değişti:))))))))))))Bu hafta sadece temizlik olacak perşembe normal günüme ayarladım doktor kontrolum az sonra arayıp yarına nts için konuşacağım zira cumaydı hastalıktan gidemedik hayırlısı:)HERkezdenn dua istiyorum hepimize sağlılla kurtulalım diye:)

bu nazar boncuğuda neyin nesi herkesin kenarına takılmış dikkatimi çekti bende niye yok bende istiiim bananeeee nerden aldnız kızlarrrrrrrr

he he he kıskandın demi biz bi yerden almadık şekerim nazlım gönderdi sağolsun hedaye hedaye sende söle sağada göndersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebiscem son zamanlarımız artıkın ağrılar felen hayırlısıyla bi atlatsak sağ salim hiç korkmıyan ben fena halde tırsak oldum evi süpüriyim bi duşaliyim size doyum olmazzzopuyorumnanaktan

sağol iteğim,elif iç kıs bir fincandan bişi olmas walla türk kahvesi krizim tutuyor arada neskafede içiom öle sütsüz içemezdim önceden şimdi acı istiyor canım abartmadan içiyom walla hergün olmamak koşuluyla,N. s. e. bende istiyom o nazarlıktan

bu arada kızlar doktorumla konuştum çarşamba sabah hastaneye gel kan idrar tahlili yapalım bide nts ye gir dedi.
ay ben çok heycanlandım daha önce hiç yapmadı bu nts nasıl bişey neye bakıyolar nasıl yapıyolar biri bana anlatsın. bide benim oğluşum bi yere çok toplanıyo bu iyi bişey değil dedi ama gerisinide getirmedi ne demek istedi acaba. sizinde öyle oluyomu bana yardım edin lütfeeeeeeeeeen

içiyom valla ben kolayı çok sevim canım çok çekiii zaten doktorlarda hergün iki fincana kadar içmenin hiç bir sakıncası yok diii niye içmeyem busede heç içmedimde noldu başım göğemi erdi o kaaa casnım çektiki içemedim

amanın da amanııııınnnn az kalmııışş
nazlım geçmiş olsuuuunnnn
inş. hepimiz de rahatlıkla kurtuluruz
ebiscem son zamanlarımız artıkın ağrılar felen hayırlısıyla bi atlatsak sağ salim hiç korkmıyan ben fena halde tırsak oldum evi süpüriyim bi duşaliyim size doyum olmazzzopuyorumnanaktan

anam ben de sanki hiç doğurmıcamışım gibi bi hal var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yarın dr. az kalmış heran gelebilir falan diyomuşş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iç gıı nolcak ya ben içiyom arada
çay da içiyom ben yaaaa kafamçokkarıştı
iceyim demi yoksa aklimda kalicak neyin nesiyse bu kahve kahve kokuyo

ben simdi sana davetiye yollasam senin gelmene benim kiz yasina basarkaydirigubbakcemile3
ben yerlestirme kismian gecince sana basvuruda buluniimm akil ver bana okkkyerimseniben

nazlinin hediyesii
hazir onlineken sanada yollasinzemuszemus

o kasılma gaaba valla bende oluyomu olmuyomu anlamıyom yaaa kafamçokkarıştı sertleşiyo karnım ama
ntsye de hiç girmedim daa acep yarın alırmı
delüüüü :roflol: :roflol:
günde 3 fincandan fazla kafeinli şey içilmicemiş ben zaten çay içiyom 3 bardak falan kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…