slm tatlıslarrr nasılsınız bakalımmmm
slm tatlıslarrr nasılsınız bakalımmmm
canım benim dediğim uyku setleri balgatta cevizlidere caddesinde bi bebek mağazası baya hoş şeyler vardı "bebek var" mı ne adı ya unuttum şimdi tam yeri de cevizliderede telekom binası var onun az ilerisinde pastacı diye bi pastane var onun daha da ilerisinde kilerin yanında
reebok mağazası da balgatta migros varya bi tane büyük mcdonalds falan var orda ata plaza var ata plazanın sağından giriyon bankalar falan var bissürü orda adidasla reebok var yanyana orda
ben de büyüyenlerden diil de 70e 130lardan istiyom sonra tam takım alcaz nasip olursa
gezmekten yorulmuşum valla enese kışlık ciciler uyku tulumu falan aldık derken bayaaa dolaşmışız haaa yorulmuşum akşam sızmış kalmışım yine:1ninca:ne ettin nan dünnn kaydirigubbakcemile
yordunmu kendiniiiiiii kaydirigubbakcemile2
günaydın adaşımhepiciğinizee günaydınna.s.
slm canım hoşgeldinselam millettttttttttt a.s.
MUREDA odanıza bittiiiiiiiiim. güle güle kullanın inş.
geçmiş olsun canım dikat et artıkSlm millet nasılsınız pazartesi olduya döküldünüz demi bende artık bol bol katılırım zira bugün doğum iznim başlıyor benim gibi yürüyemiyen varmı aranızda sol bacağım ve kasığım kasım kasım kasılıyor doktora gidicem bakalım neler oluyor bana bide bebişime akşam maç yaptı resmen karnımda pasta yedim ondanmı acaba????bu arada inş. çok kilo almamışımdır doktor fena yapar ama yüklendim meyve falan cılız kızım azcık kilo alsın diye bakalım banamı yaramış onamı???eee sizde nevar ne yok
hoşgeldin kenyammmslm tatlıslarrr nasılsınız bakalımmmm
kola mı için gıı hergüüünn aboooohoşbuldum şekerim
valla ben çayda içim sabah akşam kolada içim hemen hemen hergün bişe olmaz yaaa abartı hepsi abartı
kafamçokkarıştı benim karar vermem hiç zor olmadı ziraa çok seçeneğim yoktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3iç iç elifcim olmaz bişeee bende içiyom valla aradaa :kedi::kedi:
anammm neyi nere koycana karar vermek o kaa zorkiii :sinifsinif::sinifsinif:
onu hallettinmi gerisi 2 dk.da oluyoo kaydirigubbakcemile5
yollaa davetiyemi gelim hemennnn :roflol::roflol:
yok şekerim malum bölgeye açılmayı rahatlatıyomu neymiş erken sürmeyelim de erken açılmayalım bariiiizeytinyağını nabıcanız kızzz karnına mı sürcen KARTANESİ
canım kasılmalar bende teyyyyy 5. aydan beri var ama son zamanlarda daha bir arttı. ayrıca meyve kilo aldırmaz sana bol bol ye. suni gıdalardan iyidir. benim tosunda karnımda habire tepik atıyor sankim fırlayacak gibi. birde tuhaf ama dışarı çıkacağım zamanlar daha bir haraketleniyor.
he bide banyo yaparken suyu karnıma tuttuğumda sanki su gelmesin der gibi karnımı itekliyor suyu çekince duruyor. çok komik yaa suyumu sevmiyor sesinimi sevmiyor anlamış değilim :))))))
canım kasılmalar bende teyyyyy 5. aydan beri var ama son zamanlarda daha bir arttı. ayrıca meyve kilo aldırmaz sana bol bol ye. suni gıdalardan iyidir. benim tosunda karnımda habire tepik atıyor sankim fırlayacak gibi. birde tuhaf ama dışarı çıkacağım zamanlar daha bir haraketleniyor.
he bide banyo yaparken suyu karnıma tuttuğumda sanki su gelmesin der gibi karnımı itekliyor suyu çekince duruyor. çok komik yaa suyumu sevmiyor sesinimi sevmiyor anlamış değilim :))))))
ya benim de lilalı bi dolabım vardı yoksa ben de beyaz istiyordum ya bakalım artık ama çok cici şeyler var gerçekten deeAdresler için sağol tatlım.
Bende senin gibi düşündüm. Şimdilik 70x130 boyutunda sade sallanır beyaz bir beşik aldım. Zaten evde de beyaz şiforjiyerlerim vardı, onlarla takım yapıcam. Odasının perde ve stor siparişini verdim işte 15 gün sonra hepsi gelecek. Bizimde 2 yıl sonra tayin olayı olursa diye tam oda düşünmedim. 2 yıl sonra duruma göre oda yaparız.
bu nazar boncuğuda neyin nesi herkesin kenarına takılmış dikkatimi çekti bende niye yok bende istiiim bananeeee nerden aldnız kızlarrrrrrrr
kola mı için gıı hergüüünn aboooo
benim herüf haftada 1 içerkene ben de hemen atlıyom emmee hayatta izin vermii bazen acıyıp çay bardana koyuyo eccük kafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı benim karar vermem hiç zor olmadı ziraa çok seçeneğim yoktu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok şekerim malum bölgeye açılmayı rahatlatıyomu neymiş erken sürmeyelim de erken açılmayalım bariiii
amanın da amanııııınnnn az kalmııışşayyy bugün bebemi görmeye gidecük
34 hafta bitti artık kalan gün 42 ama o 40 haftaya göre ayarlanmış ben sezeryan olacağım için 38 ci hafta bittimi alır doktor bu nedemek oliii 4 haftam kaldı demek oliiiii aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nazlım geçmiş olsuuuunnnnSağolun canlarım a.s.
Oğluşumla eşim hastalandı birinin boğazları biri tamamen nezle bende yaklaşamadım yanlarına anca yemekti ilaçlarıydı okadar ama iyiler ikiside çok şükür toparladık
Doğuma az kaldı bende heyecan rüyalar bile değişti:))))))))))))Bu hafta sadece temizlik olacak perşembe normal günüme ayarladım doktor kontrolum az sonra arayıp yarına nts için konuşacağım zira cumaydı hastalıktan gidemedik hayırlısı:)HERkezdenn dua istiyorum hepimize sağlılla kurtulalım diye:)
ebiscem son zamanlarımız artıkın ağrılar felen hayırlısıyla bi atlatsak sağ salim hiç korkmıyan ben fena halde tırsak oldum evi süpüriyim bi duşaliyim size doyum olmazzzopuyorumnanaktan
iceyim demi yoksa aklimda kalicak neyin nesiyse bu kahve kahve kokuyoiç gıı nolcak ya ben içiyom arada
çay da içiyom ben yaaaa kafamçokkarıştı
iç iç elifcim olmaz bişeee bende içiyom valla aradaa :kedi::kedi:
anammm neyi nere koycana karar vermek o kaa zorkiii :sinifsinif::sinifsinif:
onu hallettinmi gerisi 2 dk.da oluyoo kaydirigubbakcemile5
yollaa davetiyemi gelim hemennnn :roflol::roflol:
nazlinin hediyesiibu nazar boncuğuda neyin nesi herkesin kenarına takılmış dikkatimi çekti bende niye yok bende istiiim bananeeee nerden aldnız kızlarrrrrrrr
o kasılma gaaba valla bende oluyomu olmuyomu anlamıyom yaaa kafamçokkarıştı sertleşiyo karnım amabu arada kızlar doktorumla konuştum çarşamba sabah hastaneye gel kan idrar tahlili yapalım bide nts ye gir dedi.
ay ben çok heycanlandım daha önce hiç yapmadı bu nts nasıl bişey neye bakıyolar nasıl yapıyolar biri bana anlatsın. bide benim oğluşum bi yere çok toplanıyo bu iyi bişey değil dedi ama gerisinide getirmedi ne demek istedi acaba. sizinde öyle oluyomu bana yardım edin lütfeeeeeeeeeen
delüüüü :roflol: :roflol:içiyom valla ben kolayı çok sevim canım çok çekiii zaten doktorlarda hergün iki fincana kadar içmenin hiç bir sakıncası yok diii niye içmeyem busede heç içmedimde noldu başım göğemi erdi o kaaa casnım çektiki içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?