2009 Kasm Anneleri

destna cım nasılsın gülüm ? defne tohumu nal ne işe yarıyomuş kıss?

iyyiyim canım seni gördüm daha iyii oldum hiç rastlaşamdıkkkaydirigubbakcemile5

ağrılarım var sanada oluyormu kıss doktora gittinmiii arda aziz napıyor bakalımm

gece uyandım ağrıdan tv izledim 4 e kadar defne yide yasdım canımopuyorumnanaktan

Slm millet nasılsınız pazartesi olduya döküldünüz demi bende artık bol bol katılırım zira bugün doğum iznim başlıyor benim gibi yürüyemiyen varmı aranızda sol bacağım ve kasığım kasım kasım kasılıyor doktora gidicem bakalım neler oluyor bana bide bebişime akşam maç yaptı resmen karnımda pasta yedim ondanmı acaba????bu arada inş. çok kilo almamışımdır doktor fena yapar ama yüklendim meyve falan cılız kızım azcık kilo alsın diye bakalım banamı yaramış onamı???eee sizde nevar ne yok

10 güne mi dediiii ayy kız dikkat et kendine o zaman. banada göbeeğin aşağı kesilmiş yani inmiş diyorlar. doğum çok yakın vesaire diyorlar doğru mu acep.
inşallah hayırlısıyla doğumları bir çırpıda atlatırda rahatlarız

selam millettttttttttt a.s.

MUREDA odanıza bittiiiiiiiiim. güle güle kullanın inş.

ayy sağol cnm benimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallahh :Saruboceq:

slm meyzey opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

canım benim dediğim uyku setleri balgatta cevizlidere caddesinde bi bebek mağazası baya hoş şeyler vardı "bebek var" mı ne adı ya unuttum şimdi tam yeri de cevizliderede telekom binası var onun az ilerisinde pastacı diye bi pastane var onun daha da ilerisinde kilerin yanında

reebok mağazası da balgatta migros varya bi tane büyük mcdonalds falan var orda ata plaza var ata plazanın sağından giriyon bankalar falan var bissürü orda adidasla reebok var yanyana orda

ben de büyüyenlerden diil de 70e 130lardan istiyom sonra tam takım alcaz nasip olursa

slm kızlarr a.s.
günaydın hepinizeeeee opuyorumnanaktan
selam cnm
herkeslere günaydina.s.
minik prensler ve prensesler nasilll bakiimmmzemuszemus
herkes iyidir insallah doguran eden yoktur...
kahvalti edip geliimmmm
selam canısı naber ?
selam nazlışımm
günaydın kızlar ben geldüm
nasılsınız millet
ne günaydını gııı laz karusu
evet desticimm ağrılarım çok oluyo dr. dinlen dedi işi bırak dedi maa mecbur geldim bu cuma son.
hepiciğinizee günaydınna.s.
selamm duuubiişş

yimeemi yedim geldimm, ya kizlar benim canim acayip kahve cekiyokokusu burnuma burnuma geliyo bir fincan icsem filter kahve bisey olmaz demi

edaaaa su benim odaya da bi el atsan ne iyi olur baciii düzenlemek en zor kismi galiba

ben deneeciim zeytin yagini ama daha vakti var 36.haftadan sonra baslaniyomus

hepiciğinizee günaydınna.s.

selam millettttttttttt a.s.
günaydiiinnnopuyorumnanaktan

nazlimm hazirliklar bitti demek sonunda gözün aydin dogumada az kaldi zaten..kim hasta hayirldir??gecmis olsuna.s.

ben bu ay hic kilo almadiiimmmm:dance:hatta vermisimmmmmhihoyyyt
meyveyi azalttim sekerli seyleri kestimmm
acaba minigim beslendimi onu bilmiyorum ama:sm_confused:
eger beslenemediyse yaktim o dotorun cirasinikötükedihüso

nan ebiscem ben günaydın deyom sen benim yazıyı okuyana ve yazana kadar tabe öğlen oluyo ee o zaman günaydın demek accuk garip oliiiiiikaydirigubbakcemile3

canım kasılmalar bende teyyyyy 5. aydan beri var ama son zamanlarda daha bir arttı. ayrıca meyve kilo aldırmaz sana bol bol ye. suni gıdalardan iyidir. benim tosunda karnımda habire tepik atıyor sankim fırlayacak gibi. birde tuhaf ama dışarı çıkacağım zamanlar daha bir haraketleniyor.

he bide banyo yaparken suyu karnıma tuttuğumda sanki su gelmesin der gibi karnımı itekliyor suyu çekince duruyor. çok komik yaa suyumu sevmiyor sesinimi sevmiyor anlamış değilim :))))))

Güven bebeye bende baktım. sitelerde en çok çeşidi olan dükkan orası zaten.
taam yaa sitelere kesin gidecez demektir ben vazgeçtim park yataktan
ay bunda da var bi hayır ikidir tüm pazarlığı yapıyoz sıra seçmeye geliyo bişey çıkıyo dükkandan geri çıkıyom yaa sitelerde birinin nasibi var heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zeytinyağına haftaya başlıcam
hurmayı bayadır yiyom ya ben günde 2-3 tane
bi de hurmanın iyileştirici etkisi varmış doğumda oluşacak kesiklerin falan çabucak iyileşmesini sağlıyomuş
günaydın kızlar ben geldüm
nasılsınız millet
hoşgeldün fatooo
yimeemi yedim geldimm, ya kizlar benim canim acayip kahve cekiyokokusu burnuma burnuma geliyo bir fincan icsem filter kahve bisey olmaz demi
iç gıı nolcak ya ben içiyom arada
çay da içiyom ben yaaaa kafamçokkarıştı

edaaaa su benim odaya da bi el atsan ne iyi olur baciii düzenlemek en zor kismi galiba

iç iç elifcim olmaz bişeee bende içiyom valla aradaa :kedi::kedi:

anammm neyi nere koycana karar vermek o kaa zorkiii :sinifsinif::sinifsinif:
onu hallettinmi gerisi 2 dk.da oluyoo kaydirigubbakcemile5
yollaa davetiyemi gelim hemennnn :roflol::roflol:

hoşbuldum şekerim

valla ben çayda içim sabah akşam kolada içim hemen hemen hergün bişe olmaz yaaa abartı hepsi abartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…