destna cım nasılsın gülüm ? defne tohumu nal ne işe yarıyomuş kıss?
günaydınn cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepiciğinizee günaydınna.s.
selam kızlar nasılsınız bakalım doğuran varmıı=??? herkes iyidir inşş cuma günü sağlık ocağındaydım ebe baya ayrıntılı muayene etti karnımdan bu çok fena dedii napıcan doğuncaa korkutma dedimm kaydirigubbakcemile3 sonra başı gayet güzel yerleşmiş 10 gün bile sürmiyebilir dedii ben tabii fena oldumm dün de kızkardeşim hocalık için çağrıldı istanbula uçtuu halamda 20 sine biletini almıştıı hayırlısıyla gelsin bebek napalım artık gece çok ağrım oluyorr gece uyuyamıyorum benim gibi olan varmı aranızdaa ve göbek deiliğim baya aşağıya indii eşim istanbuldan geldiğinde badili eşofmanlıydım ne oldu karnına çok aşağıya inmiş dedii bu gnlerde böyle bi garip ruh hali içerisindeyim hayırlısıyla atlatsak bi anda gelip geitse geçse herşeyy hepimiiz için inşş
selam millettttttttttt a.s.
MUREDA odanıza bittiiiiiiiiim. güle güle kullanın inş.
Slm millet nasılsınız pazartesi olduya döküldünüz demi bende artık bol bol katılırım zira bugün doğum iznim başlıyor benim gibi yürüyemiyen varmı aranızda sol bacağım ve kasığım kasım kasım kasılıyor doktora gidicem bakalım neler oluyor bana bide bebişime akşam maç yaptı resmen karnımda pasta yedim ondanmı acaba????bu arada inş. çok kilo almamışımdır doktor fena yapar ama yüklendim meyve falan cılız kızım azcık kilo alsın diye bakalım banamı yaramış onamı???eee sizde nevar ne yok
Benim sana verdiğim fiyatlar 70x130 içindi. Büyüyen yataklarda 600-650 tl civarında onun tam takım odalarıda dolap şiforniyer dahil 1600 tl den başlıyor.
130 dediğin uyku setleri nerde satılıyor bakmak isterim. Buarada balgattaki reebok nerde bacım çok güzel aldığın güle güle giy.
selam cnmslm kızlarr a.s.
günaydın hepinizeeeee opuyorumnanaktan
selam canısı naber ?herkeslere günaydina.s.
minik prensler ve prensesler nasilll bakiimmmzemuszemus
herkes iyidir insallah doguran eden yoktur...
kahvalti edip geliimmmm
selam nazlışımmGünaydın Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleriii a.s. a.s. a.s.
Hafta sonumuz hastaları iyileştirmekle geçti çok şükür toparladık:)
Hazırlıklar bitince kendimi boşlukta buldum resmen:))))))Ne alayım diye bakınıp duruyorum kaydirigubbakcemile3
Hepiniz iyisiniz inşallah
ne günaydını gııı laz karusugünaydın kızlar ben geldüm
nasılsınız millet
evet desticimm ağrılarım çok oluyo dr. dinlen dedi işi bırak dedi maa mecbur geldim bu cuma son.iyyiyim canım seni gördüm daha iyii oldum hiç rastlaşamdıkkkaydirigubbakcemile5
ağrılarım var sanada oluyormu kıss doktora gittinmiii arda aziz napıyor bakalımm
gece uyandım ağrıdan tv izledim 4 e kadar defne yide yasdım canımopuyorumnanaktan
selamm duuubiişşhepiciğinizee günaydınna.s.
ben deneeciim zeytin yagini ama daha vakti var 36.haftadan sonra baslaniyomusdefne tohumunuda şifalı bitkilker kitabında okudum defne tohumu dövülüp bal ile macun yapılıp doğuma 1 hafta kala günde 3 çay kaşığı yenirse doğum sancılarını hafifletir doğumu kolaylaştırır ve çabuklaştırır deyii.. buarada zeytinyağını deniyen varmııı
günaydiiinnnopuyorumnanaktanselam millettttttttttt a.s.
Slm millet nasılsınız pazartesi olduya döküldünüz demi bende artık bol bol katılırım zira bugün doğum iznim başlıyor benim gibi yürüyemiyen varmı aranızda sol bacağım ve kasığım kasım kasım kasılıyor doktora gidicem bakalım neler oluyor bana bide bebişime akşam maç yaptı resmen karnımda pasta yedim ondanmı acaba????bu arada inş. çok kilo almamışımdır doktor fena yapar ama yüklendim meyve falan cılız kızım azcık kilo alsın diye bakalım banamı yaramış onamı???eee sizde nevar ne yok
taam yaa sitelere kesin gidecez demektir ben vazgeçtim park yataktanGüven bebeye bende baktım. sitelerde en çok çeşidi olan dükkan orası zaten.
zeytinyağına haftaya başlıcamoo sen erkencisin kız ben daha başlamadım hurmaya hurmada oksidon diye bi madde varmış sancıyı ayarlıyan şimdi doktorlar direkt suni sancıyı dayıyorlar iyi yapmışın
defne tohumunuda şifalı bitkilker kitabında okudum defne tohumu dövülüp bal ile macun yapılıp doğuma 1 hafta kala günde 3 çay kaşığı yenirse doğum sancılarını hafifletir doğumu kolaylaştırır ve çabuklaştırır deyii.. buarada zeytinyağını deniyen varmııı
hoşgeldün fatooogünaydın kızlar ben geldüm
nasılsınız millet
iç gıı nolcak ya ben içiyom aradayimeemi yedim geldimm, ya kizlar benim canim acayip kahve cekiyokokusu burnuma burnuma geliyo bir fincan icsem filter kahve bisey olmaz demi
yimeemi yedim geldimm, ya kizlar benim canim acayip kahve cekiyokokusu burnuma burnuma geliyo bir fincan icsem filter kahve bisey olmaz demi
edaaaa su benim odaya da bi el atsan ne iyi olur baciii düzenlemek en zor kismi galiba
taam yaa sitelere kesin gidecez demektir ben vazgeçtim park yataktan
ay bunda da var bi hayır ikidir tüm pazarlığı yapıyoz sıra seçmeye geliyo bişey çıkıyo dükkandan geri çıkıyom yaa sitelerde birinin nasibi var heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zeytinyağına haftaya başlıcam
hurmayı bayadır yiyom ya ben günde 2-3 tane
bi de hurmanın iyileştirici etkisi varmış doğumda oluşacak kesiklerin falan çabucak iyileşmesini sağlıyomuş
hoşgeldün fatooo
iç gıı nolcak ya ben içiyom arada
çay da içiyom ben yaaaa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?