sadece ıyyyyykkk diyorummm içemem ben onu yaaa kafamçokkarıştı :dilcikar:
bana doktor bugün tek ihtiyaciniz folik asit ve kalsiyum dedi balik yagina ihtiyacin yok bencekızlar görümcem bana balık yağı almış ben ilk üç ayda bile kullandım falan diye
ben de daha içmedim.araştıram önce diye
ne yapayım başlayımmı
bu konu hakkında bileniniz varmı
omega 3 fazla alamıyom bu aralar
ekledim kuzum :)nesli birsonraki listeyi güncellediginde benide güncelle minigim artik fasülyeden daha büyük kollari bacaklari oynuyo sonraki randevumda 18 mayista
ayy bende merak ediyom bakalım ilk kimin cinsiyeti belli olcakkkkk :lepi:
beratttt ne güzel yazmışsınnn kıs senden iyi kaynana olur anladım kızım olursa sana verecem kaydirigubbakcemile3
yazdıklarını okuyunca tuhaf oldum kıs birdenn
ekledim kuzum :)
Beratefe'ye ben de kızımı verirdim karakızz ama bizim kızmız olursa 1.75 ten aşağı olmaz boyu.
bero nun boyu minnacıktı, yanılıyor muyum bıdık berooo:jeyyar:
nesli birsonraki listeyi güncellediginde benide güncelle minigim artik fasülyeden daha büyük kollari bacaklari oynuyo sonraki randevumda 18 mayista
yok kız öle deme yağını içmiycen
onların sarı boncuk gibi şeffaf hapları var
kokusu bilem de yok
zekaya ve kaslara çok iyi geliyormuş
zeki bebişlerimiz olcek kız daha ne istiyon:ecrin_bebek:
ekledim kuzum :)
Beratefe'ye ben de kızımı verirdim karakızz ama bizim kızmız olursa 1.75 ten aşağı olmaz boyu.
bero nun boyu minnacıktı, yanılıyor muyum bıdık berooo:jeyyar:
selam büyülü bahçeler umarım hepiniz iyisinizdirr
kız cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyoo bilen var mı?
NEEEEEEEEEEEE 180 Mİ HAY MAŞLALAHHHHHHHHHHHHyasakkelimekısss bende bu c.tesi gidicem dr a kolları bacakları bende görebilirmiyim 12+2 olcam gittiğimde anam sonunda topa tucaklar beni herkese bunu soruyom ama napim yaaa sabırsızım işte
hımmm zeki olcaksa içeyim ozaman dime
:roflol: :roflol: kısss berat kovalayacak bizi oklava ile he
ama haklısın benim boy nerdeyse 1.80 artık düşün
ya niye bukadar kız cocuğuna taktınız ki...............
bir erkek annesi olarak size bu işin zenkli taraflarını yazayımda azıcık hevesiniz gelsin...
1- bebekken bir şey anlamıyorsunuz .... ama her altını actığınızda pipi dolayısıyla işeyince kızların ki gibi aşagıya değilde yukarıya sağa sola senin üstüne yanındakinin suratına ve kendi suratına o çişi gönderebiliyorlra ve hiç unutamıyacağın ve andıkca güleceğin bir hatıra olrak kalıyor.........:asigim:
2- kücük de olsa yanınızda ERKEK olduğunun hissi size herzaman güven verecek:asigim:
3 - birazcık büyüdüğünde kocanızla yaptığınız şakalaşmada ( el kol haraketleri tarzında şakalaşmada)sizi kollayan ve babasına mütiş bir asabiyetlilik gösteren bir erkek olcak yanınızda:asigim:
4 - bol pantolanlar giyecek bol tşörtler giyecek :asigim:
5 -dışarı cıktığında eli yüzü pis kan ter içince eve dönecek:asigim:
6- okuldan ayakkabısını top oynarken tırmış olarak gelecek
7- aşık olcak ve dizinizin dibinde ağlıyacak :asigim:
8 - size ondan başkası ANAM demiyecek :asigim:
9 - sünnet olcak ve elininde siizn tutmasını istayecek:asigim:
10 - arabanın anahtarını babadan gizli ama sizden haberli calacak :asigim:
11 - gercek ve acı aşkı tanışıp sarhoş olup gene siizn dizinizde ağlıyacak:asigim:
12 - askere gidecek HERŞEY VATAN İÇİN DEDİKCE SİZİN YÜREĞİNİZ KABARACAK :asigim:
13 - askerden mektup yazacak be anam seni çok özledim diyecek :asigim:
14 - sizi bir yana dünyayı bir yana itecek :asigim:
15 - evleneceği kız ile tanıştıracak bak gelini sana getirdim diyecek :asigim:
16 - üni bitirecek diplomayı size armağan edecek :asigim:
17- ilk kazandığı para ile hediye alcak herkeze ama seni yemeğe götürecek........:asigim:
18 - görenlere sevgilim diye tanıştıracak ...:asigim:
19 dünyanın en güzel kadını anamn benim diyecek................:asigim:
bu liste uzar gider....... tabiki kız cocuğununda boyle uzayıp gidece listesi olur ama
ALLAHIM HERKZE SAĞLIK VE HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN
kısss bende bu c.tesi gidicem dr a kolları bacakları bende görebilirmiyim 12+2 olcam gittiğimde anam sonunda topa tucaklar beni herkese bunu soruyom ama napim yaaa sabırsızım işte
ohoo sen bizden daha büyükmüssün doktorun iyi incelerse gösterirse görürsün herhalde..biz gayet net gördük sükürler olsun cok minik ama artik insan gibi olmus nerdeyse :sm_cool:
yaa kizlar boyu uzun olanin bebegide mi uzun boylu oluyo simdi benimde boyum 1.75 ailemde herkes uzun
ama kocamin tarafi pek öyle degil hatta ben topuklu giyersem fark atiyorum kocama ya gidip onlara cekerse
hele görümcem yerle bir gidiyo nerdeyse aaaayyy byöle büyük karinin öyle minik cocugu olursa cok komik olur
bu kadar önemlimi canım benim boyum 1.58 ama şansım süper muhteşem bir eş e sahibim kendi ayaklarım üzerinde çok rahat durabiliyorum mutluyum yanii Allah bahtımı çok güzel vermiş yetmez mi? ayrıca genetiğin dışında beslenme gibi faktörler boy konusunda etkili beslenmesine dikkat edersin boyu uzun olur içini rahat tut bence inşallah sağlıcakla doğsun da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?