kızlar bugün eşim çok komik bişey okumuş belki biliyosunuzdur ama yine de yazıcam çok hoşuma gitti :roflol::roflol::roflol:
kaynana çaydanlık gibiymiş sürekli kaynarmış
gelin demlik gibiymiş kaynana kaynadıkça o da zamanla demlenirmiş
damat çay bardağı gibiymiş biraz kaynana doldururmuş biraz gelin
kayınpeder çay tabağı gibiymiş bi işe yaramaz öyle dururmuş ama arada sırada onu da boşaltmak lazımmış bi dolarsa ortalığı berbat edermiş
çocuklar da şeker gibiymiş 2 taneden fazlası tadı bozarmış
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide görümce var cay kasıgı :roflol::roflol:
sende varda ordan bilin demii gııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
bide görümce var cay kasıgı :roflol::roflol:
ayyy o napıyo karıştırıyo mu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben de ondan yok allahtannn :roflol: :roflol::roflol::roflol:
ayyy o napıyo karıştırıyo mu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben de ondan yok allahtannn :roflol: :roflol::roflol::roflol:
selam kızlar nasılsınız
midem bulanıyo şekerli suyun etkisinde kaldım ben aklıma geldikçe tüylerim ürperi yaaaaa
ayyy bendede yok kız hem çayıda sekersiz içtiğim için çay kaşığınada gerek yok
:roflol::roflol::roflol::roflol:
allaha şükür bendede yok gıı :roflol::roflol::roflol:
ama bidenesine bedel 2 dene kayınço var
slm fatommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy o geçti gitti unuttt zemuszemuszemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol: delüüü :roflol:
selam kızlar nasılsınız
midem bulanıyo şekerli suyun etkisinde kaldım ben aklıma geldikçe tüylerim ürperi yaaaaa
nolmus sekerli suya kızzz
slm kızlar nasılsınızz....
çok yoruldum gene bugün yaaa....
yarın evden dışarı çıkmıcammm,dinlencem.perşembe cuma tam gaz devam...
sizler naptınız bakalım...geçmişi okıcam bırazdan ama bişi sorcam
kızlar siz hamıle külodu ve emzirme südyenı kaç tane aldınız....
hee geçti ama tesiri devam edii yaa nan iyiki norml çıktı 50 gr lık yoksam ben ayvayı yemiştim 100 gr lıkta kesin kusardım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
edoş nan bide bağa disin neyn yoruyon kendini diyene bakın hele ne işler yapmış bi daha bağa sitem ette ben sağa gösteririm sen üstelik bide aç kalmışın delü
hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan yorma kendini yorma bende yarın kadın gelsin nalları dikcem artıkk kaydirigubbakcemile3
ben kilotlardan 6-7 tane aldım ama bayadır giyiyorum 4 tanesini çantama koydum.2 tanede normal koca karı donu kodumm kaydirigubbakcemile3
2 tane emzirme sütyeni aldım ama benden sana tavisye bulursan eğer emzirme badısı al alttan çıtçıtlı olabülüü.düşünsene sütyenimiz emzirme sütyeni ama üstüne atlet giycezz neye yarıcak ben annamadımm -tatlicadiarzu-
hee valla fatom şükür iyi çıkmışş :lepi:
okudunmu gııı neler ettimiii
valla yok bidaaa yapmıcam öleeee mafoldumben yarında kadın gelsin tamamdır..
perşembe izmir yolcusuyum,c.tesi dr.kontrolü var.
c.tesi pazar kankim evleniy yaaa düğündeyimm :dance::dance::dance:
bide nikah şahidiyim yaavvv :teytey::teytey:
yaaaa busede bu kaaa kasılma olmaıştı bendede neden bunda kasım kasım kasılim acaba
okudum okudum bide bi daha yapmam disin nan daha vakitmi kaliii delüü
demek nikah şahidisin heee nan eda giycenmi bayaz elbiseden
millet herhalde göbekli gelini ilk kez görcek nan eda bi resmini çek öle haaa bende seni öle görmek istim nana.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?