2009 Kasm Anneleri

bide görümce var cay kasıgı :roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız
midem bulanıyo şekerli suyun etkisinde kaldım ben aklıma geldikçe tüylerim ürperi yaaaaa

ayyy o napıyo karıştırıyo mu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben de ondan yok allahtannn :roflol: :roflol::roflol::roflol:

allaha şükür bendede yok gıı :roflol::roflol::roflol:
ama bidenesine bedel 2 dene kayınço var

selam kızlar nasılsınız
midem bulanıyo şekerli suyun etkisinde kaldım ben aklıma geldikçe tüylerim ürperi yaaaaa

slm fatommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy o geçti gitti unuttt zemuszemuszemuszemus

ayyy bendede yok kız hem çayıda sekersiz içtiğim için çay kaşığınada gerek yok
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: delüüü :roflol:

slm kızlar nasılsınızz....
çok yoruldum gene bugün yaaa....
yarın evden dışarı çıkmıcammm,dinlencem.perşembe cuma tam gaz devam...
sizler naptınız bakalım...geçmişi okıcam bırazdan ama bişi sorcam
kızlar siz hamıle külodu ve emzirme südyenı kaç tane aldınız....

hee geçti ama tesiri devam edii yaa nan iyiki norml çıktı 50 gr lık yoksam ben ayvayı yemiştim 100 gr lıkta kesin kusardım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

edoş nan bide bağa disin neyn yoruyon kendini diyene bakın hele ne işler yapmış bi daha bağa sitem ette ben sağa gösteririm sen üstelik bide aç kalmışın delü

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan yorma kendini yorma bende yarın kadın gelsin nalları dikcem artıkk kaydirigubbakcemile3
ben kilotlardan 6-7 tane aldım ama bayadır giyiyorum 4 tanesini çantama koydum.2 tanede normal koca karı donu kodumm kaydirigubbakcemile3
2 tane emzirme sütyeni aldım ama benden sana tavisye bulursan eğer emzirme badısı al alttan çıtçıtlı olabülüü.düşünsene sütyenimiz emzirme sütyeni ama üstüne atlet giycezz neye yarıcak ben annamadımm -tatlicadiarzu-

hee geçti ama tesiri devam edii yaa nan iyiki norml çıktı 50 gr lık yoksam ben ayvayı yemiştim 100 gr lıkta kesin kusardım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hee valla fatom şükür iyi çıkmışş :lepi:

edoş nan bide bağa disin neyn yoruyon kendini diyene bakın hele ne işler yapmış bi daha bağa sitem ette ben sağa gösteririm sen üstelik bide aç kalmışın delü

okudunmu gııı neler ettimiii
valla yok bidaaa yapmıcam öleeee mafoldumben yarında kadın gelsin tamamdır..
perşembe izmir yolcusuyum,c.tesi dr.kontrolü var.
c.tesi pazar kankim evleniy yaaa düğündeyimm :dance::dance::dance:
bide nikah şahidiyim yaavvv :teytey::teytey:

okudum okudum bide bi daha yapmam disin nan daha vakitmi kaliii delüü
demek nikah şahidisin heee nan eda giycenmi bayaz elbiseden
millet herhalde göbekli gelini ilk kez görcek nan eda bi resmini çek öle haaa bende seni öle görmek istim nana.sa.sa.s

yaaaa busede bu kaaa kasılma olmaıştı bendede neden bunda kasım kasım kasılim acaba

ben yeni ogrendim senin sekeker yuklemesi yaptırdını
nasıl cıktı sonucun
eee kasım anası olmak kolay deil kasım kasım kasılıyoz kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrr ben geldimmm yorucu bi günün ardından...
geçmişe bktım biraz bir sürü şey olmuş yaaa başım döndü valllaa
hepsiini unuttum :)))

evet canım giyicem beyaz elbise nasipseee :lepi::lepi:
kumaşı falan aldım kayınpeder kesti cuma günü prova yapılcakk.ben gelinden daha kabarık olcam kesin ama kendi çok ısrar ediyoo illa beyaz giy diyeee :kedi::kedi:
kızz çok heyecanlanım haaa laelaelaelaelae nikah masasında doğurmam inşallahh delikafadulden yada doğurcaksamda evet diyemde öle doğuramm delikafadulden
fotoğrafcıya gidicem ya nasılsa gelinle beraber orda çektircez bizde hazır gitmişken kocişimde damat gibin giyinmişken güzel bi hatıramız olcakkk :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…