2009 Kasm Anneleri

ohh ne kadar sanslısınız bak bu tarz seyler unutulmuyo işte dimi

gönder gönder oldu şimdi :)))

hemmeeen yollayammm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa bu on gun gecmez simdi
bebişimi cok merak ediyorummmm

ayy bende c.tesi görcem oğlumuuu :lepi:

ohhhh ne düşünceli kadınmısss opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kimisinin dediklerinde bende varımmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy kızlarr tuvalet ikinci adresim oldu bugun yaa
yaa cok sık acıkıyorum ben sürekli yiyesim varrr
ne zaman kapanacak bu istahım bilmem gerci azıcık azıcık yıyorum ama sık sık bayaa bi yemiş oluyorummm

slm kızlar nasılsınız çok özledim ramazanda ailemin yanına gitmiştim nete giremiyordum bebişleriniz le herşey yolundadır umarım

arii selam hosgeldin şimdilik hersey yolunda canımcım hazırlıklar bitio yavas yavas işte sende de hersey yolunda umarım

arii selam hosgeldin şimdilik hersey yolunda canımcım hazırlıklar bitio yavas yavas işte sende de hersey yolunda umarım

hoşbulduk canım. bende herşey yolunda sayılır yarın şeker yüklemesi testi tekrar yapacam bebiş kilo aldı fazla dr tekrar yapaım dedi onun dışın da herşey yolunda bebişimin odası ctesi geldi ama boya kokuyor yerleştirmedim daha. yani alınacaklar alındı ama evin iki odası kullanılmıyor bebeğin odası ile diger bir odada da eşyaları var yerleştirince resmini eklerim. birde hastane valizim kaldı onları tamamlarsam biter inş.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…