kızlar az önce annemle görüştük telefonda, ablamın kaynanası birsürü hediye almış oğluma anneme getirmiş götür giderken diye. çok sevindirik oldum valla. kadını 1 yıldır görmüyom bile ama düşünceli insan işte bi başka oluyo. battaniye bile örmüş kadın. kimisinin öz kaynanası yapmazken kadın gelininin kardeşine yapıyo
ohh ne kadar sanslısınız bak bu tarz seyler unutulmuyo işte dimi
unutulmuyo gerçekten. hani bide formaliteden 1 parça bişey alıp getirmemiş kadın. elinden geldiğince yapmış bişeyler.
güle güle saglıklıca kullanın inş..
gönder gönder oldu şimdi :)))
yaa bu on gun gecmez simdi
bebişimi cok merak ediyorummmm
kızlar az önce annemle görüştük telefonda, ablamın kaynanası birsürü hediye almış oğluma anneme getirmiş götür giderken diye. çok sevindirik oldum valla. kadını 1 yıldır görmüyom bile ama düşünceli insan işte bi başka oluyo. battaniye bile örmüş kadın. kimisinin öz kaynanası yapmazken kadın gelininin kardeşine yapıyo
ayy bende c.tesi görcem oğlumuuu :lepi:
:
ayy ne güzel azıcık kalmıs sizin bizim daha cok var yaa haftaya cumaya
benim taaa haftaya pzt :sinifsinif:
arii selam hosgeldin şimdilik hersey yolunda canımcım hazırlıklar bitio yavas yavas işte sende de hersey yolunda umarım
hayırlısı olsun canımkac haftana girdin ?? bazılarımız bitirdik hazırlıkları hatta odalar için topic actık bakmak istersen sanada fikir olurrr
32 haftalık oldu canım çok saol canım fikre ihtiyacım vardı senin bittimi tam olarak hazırlığın
hayırlısı olsun canımkac haftana girdin ?? bazılarımız bitirdik hazırlıkları hatta odalar için topic actık bakmak istersen sanada fikir olurrr
32 haftalık oldu canım çok saol canım fikre ihtiyacım vardı senin bittimi tam olarak hazırlığın
benim bitti cok şükürr benim odanın resimleride varr orda 14ncü sayfdakaydirigubbakcemile3 maşallah bebişinde büyümüşşş sağlıkla gelsinleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?