slm kızlar nasılsınızz....
çok yoruldum gene bugün yaaa....
yarın evden dışarı çıkmıcammm,dinlencem.perşembe cuma tam gaz devam...
sizler naptınız bakalım...geçmişi okıcam bırazdan ama bişi sorcam
kızlar siz hamıle külodu ve emzirme südyenı kaç tane aldınız....
hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan yorma kendini yorma bende yarın kadın gelsin nalları dikcem artıkk kaydirigubbakcemile3
ben kilotlardan 6-7 tane aldım ama bayadır giyiyorum 4 tanesini çantama koydum.2 tanede normal koca karı donu kodumm kaydirigubbakcemile3
2 tane emzirme sütyeni aldım ama benden sana tavisye bulursan eğer emzirme badısı al alttan çıtçıtlı olabülüü.düşünsene sütyenimiz emzirme sütyeni ama üstüne atlet giycezz neye yarıcak ben annamadımm -tatlicadiarzu-
hee valla fatom şükür iyi çıkmışş :lepi:
okudunmu gııı neler ettimiii
valla yok bidaaa yapmıcam öleeee mafoldumben yarında kadın gelsin tamamdır..
perşembe izmir yolcusuyum,c.tesi dr.kontrolü var.
c.tesi pazar kankim evleniy yaaa düğündeyimm :dance::dance::dance:
bide nikah şahidiyim yaavvv :teytey::teytey:
ben yeni ogrendim senin sekeker yuklemesi yaptırdını
nasıl cıktı sonucun
eee kasım anası olmak kolay deil kasım kasım kasılıyoz kaydirigubbakcemile3
elifsunnn Şeniz
eylül nida süper olmuşşş adıyla yasasın yavruunnn :Saruboceq:
heee sonucum iyi çıktı çok şükür 117 çıkmış
kasım anası olduğumuz içinmi kasılıyoz demek istiyon heeeevereliniortak
hoşgeldin elifŞenizslm kızlarrrr ben geldimmm yorucu bi günün ardından...
geçmişe bktım biraz bir sürü şey olmuş yaaa başım döndü valllaa
hepsiini unuttum :)))
evet canım giyicem beyaz elbise nasipseee :lepi::lepi:
kumaşı falan aldım kayınpeder kesti cuma günü prova yapılcakk.ben gelinden daha kabarık olcam kesin ama kendi çok ısrar ediyoo illa beyaz giy diyeee :kedi::kedi:
kızz çok heyecanlanım haaa laelaelaelaelae nikah masasında doğurmam inşallahh delikafadulden yada doğurcaksamda evet diyemde öle doğuramm delikafadulden
fotoğrafcıya gidicem ya nasılsa gelinle beraber orda çektircez bizde hazır gitmişken kocişimde damat gibin giyinmişken güzel bi hatıramız olcakkk :lepi:
kadın gelince oturabileceğini hiç sanmıyorum canım ...onun peşinde dolanmak daha çok yoruyo adamı....
ayy ben de çok sıkıldım bi yerlere gitmek istiyorum...ama bu hafta benim göbeğe bişey oldu yav fırladı gitti öne doğru...tek başıma sokağa çıkarsam yüzüstü yere yapışmaktan korkuyorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy saol canımmm amin inş....
babası eyllül istiyoo bende nidaaa iki isim koyalım dedik o yüzdennn
ama herkes bişey diyoo sinir oluyorum
eylül ismini pkk lılar koyuyomuşşş
nida da bu münevverin katili var yaa onun babasının adıymışşşş
bilmem neee kayınvalidemler hiç istemiyoolar koymamızıı
bizde bize ne o adamdan unutulck gidicek diyoruzzz
vallaaa psikolojim bozuldu yaaa bende bana neee dedim....
kimseye düşmezzzz ben doğurcam onuu..
ben emzirme sutyeni 3 tane aldım canım... 2 tane de hamile kilodu aldım hastane çantasına koydum ama daha almam lazım... ben hala eski çamaşırlarımı giyiyorum... yav o hamile donlarını aldım koydum çantaya hamileyken giymiceksem ne işe yaradı anlamadım ki :roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin elifŞeniz
heee ne güzel bi hatıra gerçekten yaaaa ayrıda çektirin nan foto gelin damat gibi
egeyi tembihlersin evet demeden kapıyı açmasın sakın:roflol::roflol::roflol:
cok güzel canım masallah
hoşbulduım kenyacımmm
muredaaa çok iyi fikir yaaa resim çekilmekkk
hem şık şık giyinmişken hemde hamiş hamiş güzel bi hatıra olur
fotocuda güzel bi poz verdirsin sizeee kocişinin eli karnın daaa
yada kuulağı karnın da felannn süperrr olur yaa...
bende kacıyorum kocisim geldi
eccük kocamla zaman gecirem optummmmm
seninki kaç çıkıştı kıı hatırlinmifisfisfis
seninki kaç çıkıştı kıı hatırlinmifisfisfis
öle değel nan armut dersem çık elma dersem çıkma oyun şeklinde yaparsan bebek daha iyi anlar:roflol::roflol::roflol::roflol:haydaa ilk kez duydum pkk lılarda eylül adımı koyarmışş :1shok: saçmalık beee elifimmm bakma sen kimseye cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben bayıldım valla adınaa benimde kızım olsa adı kesinlikle eylül olucaktıı :lepi:
hee gıı ayrıda çekilcez birdee kaydirigubbakcemile3abartıp albümmü yaptırsam acep nan :roflol::roflol:
egeeemm benim minik erkekiimm sakın çıkaam deme eyimiii :1ninca::1ninca:
bende kacıyorum kocisim geldi
eccük kocamla zaman gecirem optummmmm
haydaa ilk kez duydum pkk lılarda eylül adımı koyarmışş :1shok: saçmalık beee elifimmm bakma sen kimseye cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben bayıldım valla adınaa benimde kızım olsa adı kesinlikle eylül olucaktıı :lepi:
canım çok üzüldüm senın adına.ama bak şöyle düşün onun gercek yüzünü görmüş oldun.sen hamış halınle onayardımcı olmaya,destek olmaya çalışmışsın...o utansınn artık boşver hiç üzme kendını olur mu bebişini düşün...Rabbım büyük.sen iyiliğini yapmışsın denıze at gitsin öle derler ya....kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
oy ne güsel maşallah yaaaayok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kanala manala inmemiş benim hatın gız
dr bu suyun bolluğu nerden beele diii
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
yuh daha nolsun bu haftalara göre çok hareketli dedi
kilosu 2845 olmuş 3500 doğar zamanını beklerse dedi
bakalım doğurtabilecemmi dedi akannehir
aboo o zaman ben yemeyem gari dedim kaydirigubbakcemile3
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
ay gaaba ben çok ve sık yiyom yaa akannehir
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane
biz geldik doktordan kizimlaa
öncelikle hersey yolunda cok sükür plasenta yüzünden cekilmis kafasinin arkasina gecmis, normal dogumu engelleyen bir durum yok:lepirensesim rahim kanalina cok güzel yerlesmis kafasi assa bakiyo,sanci makinasina girdim masallahimiz var hic sancim cikmadi cati muayenesi yapti doktor acilmada yok:dance:hersey yolunda gidiyo dedi...ordan dogum yapicagim hastaneye gectim dogumhanaleri gezdim ayyy öyle güzel dogumhaneler varki o an dogurasim geldi..ben öyle catalin üstünde falan dogurturlar diye beklerken hicbir dogumhanede catal yoktu.dogum tekniklerine bayildimzemuszemus,tertemiz ayri ayri birsürü oda..insallah ben dogum yaparken kimse olmazda istedigim odayi secebilirim:roflol:
ayrica son randevudan beri hic kilo almamis olmamda doktor tarafindan takdir edildizemuszemus
bizden bukadarr sizde ne var ne yok
nehiriver dogurmadi insallah daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?