normal olcam tabi kız şu an herşey normal gözüküyoo:icecream::icecream::icecream:
kanalin basina girsin yeter gerisini dogum sirasinda kendisi halledicek zaten...
sezeryan mi olcan normali mi beklicen
benim doktor diyo kimseye sezeryan tavsiye etmem insanlar tas devrinde nasil normal yolla doguruyolardi diye..kimsenin lafina bakmayin dedi epidural mis baska yöntemlermis herkeste farkli etkiler birakir dedi
:mymeka: :mymeka:bağaneee bağaaneee bakmıcam iştee:dilcikar:
sen sefmiyin artık beniiiii mafoldumben
bakmıcam iştee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
oooh vay beee ablanın kaynanası bi deeekızlar az önce annemle görüştük telefonda, ablamın kaynanası birsürü hediye almış oğluma anneme getirmiş götür giderken diye. çok sevindirik oldum valla. kadını 1 yıldır görmüyom bile ama düşünceli insan işte bi başka oluyo. battaniye bile örmüş kadın. kimisinin öz kaynanası yapmazken kadın gelininin kardeşine yapıyo
kızlaarr anam bu saatte burda kimse olmiymişş annadımm kaydirigubbakcemile3 dün sinirim bozulduğunda bi yazdım bidaa giremedim net e eve de geldim ki ne görem bizim adsl çalişmiyy neyse wf nin gözünü sevemmm idareten açtım hani bahsetmişti ya arkadaş beni bana çekiştirdi diye soracıma ben tepki vermeyince (yeni tüp bebek ted. gördü ve 1.5 aylık hamile bişi derim canı sıkılır üzerim kırarım etkilenir neme lazım sebep olmiim zaten çok uğraştı die tepkisiz ama soğuğum)anlamadığımı falan zannetti heralde gün içinde bi işlem getirdi bitince haber verirmisin dedi ben de tabii dedim iş bitince bana beni çekiştirdiği ekran vardı ya o ekran üzerinden replay yaparak işlem ok. dedimm :jeyyar:açık açık özür dilemedi ama bütn gün gönlümü almaya çalıştı aslında bana koyan onun yazdıkları yada çekiştirmesi diilde yanımda ki arkadaşıma yani beni çekiştirmek istediği kişi ye bunları yazabildiğine göre ikisi daha önce de beni çoook çekiştirdiler demek ki...........ve yanımda ki arkadaşımı da öz ablam gibi severim benim burda kimsem olmadığından beni ara doğumda yanında kalırım vs. derdi hepp kesinlikle aramıycamm bundan sonra da kimsseyyee zerre kadar güvenmicem nan 30 yaşıma geldim hala akıllanamadımm hee bana da müstehak mı ne?herkesi iyi insan zannediyorum aksi ispatlanmadıkça aha bak saat 4 ve ben hala uyumadım
günaydın kızlar.
kartanesi sen şeker yüklemesi yapmışmıydınCADIARZU
evet canım baya oluyoo normal demişti dr.
günaydın kızlar nbr
günaydın dilmuh. yoktun dün
hımm bilmiyom canım yaaaya sen yemekten sonra halsizleşiyom demiştin ya. dün bi dr konuşuyordu tv de gebelikte şekerin belirtisi falan demiştide onun için sordum.
bence de akışına brakmak en iyisi yaa sonuçta bebiş kilolu olursa yapcak bişey yokben dün doktora gittim.
nst çekildi şükür sancı falan çıkmadı
suyum normalmiş
bebişimde kanala girmemiş daha.
yalnız doktor kafamızı çok karıştırdı.
sezeryan ve normal doğum hakkında konuştuk
normal doğum diye tutturanları anlamıyorum artık farkı yok dedi
bazılarında sezeryan kadar dikiş oluyo 10-15 gün falan popolarının üstüne oturamıyolar dedi.
bebişim 4 kiloya yakın doğarsa riske atmayız sezeryan olur dedi.
kocişle kaldık ne yapsak nasıl yapsak diye.
bende akışına bırakmaya karar verdim.
eğer herşey normal devam ederse normal yaparım
offff kafam karıştı açıkçası
ben dün doktora gittim.
nst çekildi şükür sancı falan çıkmadı
suyum normalmiş
bebişimde kanala girmemiş daha.
yalnız doktor kafamızı çok karıştırdı.
sezeryan ve normal doğum hakkında konuştuk
normal doğum diye tutturanları anlamıyorum artık farkı yok dedi
bazılarında sezeryan kadar dikiş oluyo 10-15 gün falan popolarının üstüne oturamıyolar dedi.
bebişim 4 kiloya yakın doğarsa riske atmayız sezeryan olur dedi.
kocişle kaldık ne yapsak nasıl yapsak diye.
bende akışına bırakmaya karar verdim.
eğer herşey normal devam ederse normal yaparım
offff kafam karıştı açıkçası
hımm bilmiyom canım yaaa
valla şeker yüklemesi yapıldı yaa
ama burda arkadaşlarda da var bu halsizleşme bilemiyorum yaaa kafamçokkarıştı
bence de akışına brakmak en iyisi yaa sonuçta bebiş kilolu olursa yapcak bişey yok
günaydın kızlar
kızlar bu sancı dediğiniz nasıl bir halt az biraz tarif ediverin
gece benim bebek benim kaburgaları resmen ezdi geçti ben bunu hissedene kadar beni kan ter içinde bırakmış kalktığımda gecenin bi yarısı kaç bilmiyorum. kaburgalarım mahvıperişan halde ve karnımda bir sancı.
sanki dayak yemişim gibiyim ve halen benim bebek çok haraketli bu normal mi dr a gitsemmi
canımı çok acıtıyor nabıcam içimdeki öyle kuvvetli ki şaşıp kalıyorum.
ve beni gören herkes göbeğin aşağı kesilmiş doğum çok mu yakın diiyler. günler yaklaştıkça korkmaya başladım. şu sancı yaşayan hatunlar bi deyin nasıl bişeee.
günaydın kızlar
kızlar bu sancı dediğiniz nasıl bir halt az biraz tarif ediverin
gece benim bebek benim kaburgaları resmen ezdi geçti ben bunu hissedene kadar beni kan ter içinde bırakmış kalktığımda gecenin bi yarısı kaç bilmiyorum. kaburgalarım mahvıperişan halde ve karnımda bir sancı.
sanki dayak yemişim gibiyim ve halen benim bebek çok haraketli bu normal mi dr a gitsemmi
canımı çok acıtıyor nabıcam içimdeki öyle kuvvetli ki şaşıp kalıyorum.
ve beni gören herkes göbeğin aşağı kesilmiş doğum çok mu yakın diiyler. günler yaklaştıkça korkmaya başladım. şu sancı yaşayan hatunlar bi deyin nasıl bişeee.
valla yapacak bişey yokhımm bilmiyom canım yaaa
valla şeker yüklemesi yapıldı yaa
ama burda arkadaşlarda da var bu halsizleşme bilemiyorum yaaa kafamçokkarıştı
bence de akışına brakmak en iyisi yaa sonuçta bebiş kilolu olursa yapcak bişey yok
tabikide kilolu olursa bebeği strese sokmaya gerek yok. ama şöyle bir durum var diyorlar ki eğer yanınızda size bakacak biri var ise sezeryanın bir zorluğu yok 1 haftada kendini toparlıyon. senin eğer teyzen gelecekse bebeği sıkıntıya sokmaya gerek yok canım. ama tabikide adı üstünde normal doğumda süreç normal işliyor. şimdiye kadar annelerimiz hep normal doğurmuşlar hatta çoğu evde doğurmuş ve yırtılma olsa bile dikiş falan atılmamış kendiliğinden iyileşmişler.
senin kafan karışmasın hiç normali bekleyin ama bebek büyük ise tabiki sezeryan daha iyi bebek için. gerçi bazı dr. lar bebek büyük deyip kandırıyorlarmış. benim ablamı öyle yaptılar. bebek çok büyük deyip apar topar sezeryan yaptılar yeğenim 3200 dü doğduğunda normal olabilirmiş yani.
valla yapacak bişey yok
ya benim bebiş tahmini 3.500 kilo falan doğarmış tabi 40.haftasına kadar sabrederse.
teyzemde gelirmi bilmiyorum arayıp doğum ne zaman gün ver geleyim diyo bende normal doğum istiyorum o yüzden belli değil diyorum her seferinde ama o ısrarla anlamıyo.doktora sor ne zamanmış diyo.o anlamadıkça ben çıldırıyorum.oyüzden gelmemesi en hayırlısı benim için.
benim doktor sezeryan daha iyi dedi tabi bebiş için tehlikeli bi durum olursa dedi.suyu erken gelen oluyo açılma olmadan,kalp atışı yavaşlıyo bebişin falan o zaman hiç düşünmeden sezeryan yapıyorum dedi.
geçenlerde bi tanıdığın doğumunu yaptı normal.ve doğum yapan kadın çok memnun bilemedim işte.kafamızı karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?