2009 Kasm Anneleri

kızlaarr anam bu saatte burda kimse olmiymişş annadımm kaydirigubbakcemile3 dün sinirim bozulduğunda bi yazdım bidaa giremedim net e eve de geldim ki ne görem bizim adsl çalişmiyy neyse wf nin gözünü sevemmm idareten açtım hani bahsetmişti ya arkadaş beni bana çekiştirdi diye soracıma ben tepki vermeyince (yeni tüp bebek ted. gördü ve 1.5 aylık hamile bişi derim canı sıkılır üzerim kırarım etkilenir neme lazım sebep olmiim zaten çok uğraştı die tepkisiz ama soğuğum)anlamadığımı falan zannetti heralde gün içinde bi işlem getirdi bitince haber verirmisin dedi ben de tabii dedim iş bitince bana beni çekiştirdiği ekran vardı ya o ekran üzerinden replay yaparak işlem ok. dedimm :jeyyar:açık açık özür dilemedi ama bütn gün gönlümü almaya çalıştı aslında bana koyan onun yazdıkları yada çekiştirmesi diilde yanımda ki arkadaşıma yani beni çekiştirmek istediği kişi ye bunları yazabildiğine göre ikisi daha önce de beni çoook çekiştirdiler demek ki...........ve yanımda ki arkadaşımı da öz ablam gibi severim benim burda kimsem olmadığından beni ara doğumda yanında kalırım vs. derdi hepp kesinlikle aramıycamm bundan sonra da kimsseyyee zerre kadar güvenmicem nan 30 yaşıma geldim hala akıllanamadımm hee bana da müstehak mı ne?herkesi iyi insan zannediyorum aksi ispatlanmadıkça aha bak saat 4 ve ben hala uyumadım

normal olcam tabi kız şu an herşey normal gözüküyoo
hatın kızım 40. haftadan sonra da gelmem derse onu bilmem gaarii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama şu an herşey yolunda gözüküyo çok şükür
bağaneee bağaaneee bakmıcam iştee:dilcikar:
sen sefmiyin artık beniiiii mafoldumben

bakmıcam iştee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:mymeka: :mymeka:
ben bi kerem sen dediğinden önce yazdımdııı taammıııı
oooh vay beee ablanın kaynanası bi deee
düşüncelimiş maşallaahh

ay kıyamam ebişim yaaaa o saate kadar uyuyamamışsınn ama iyi yapmışın haa anladığını belli etmekle hihoyyyt ama takma kafana bu kadar
ayy ne gıcık yaaa öyle bişeyi gözlerinle görmek çok acı cidden

ben dün doktora gittim.
nst çekildi şükür sancı falan çıkmadı
suyum normalmiş
bebişimde kanala girmemiş daha.
yalnız doktor kafamızı çok karıştırdı.
sezeryan ve normal doğum hakkında konuştuk
normal doğum diye tutturanları anlamıyorum artık farkı yok dedi
bazılarında sezeryan kadar dikiş oluyo 10-15 gün falan popolarının üstüne oturamıyolar dedi.
bebişim 4 kiloya yakın doğarsa riske atmayız sezeryan olur dedi.
kocişle kaldık ne yapsak nasıl yapsak diye.
bende akışına bırakmaya karar verdim.
eğer herşey normal devam ederse normal yaparım
offff kafam karıştı açıkçası

günaydın kızlar

kızlar bu sancı dediğiniz nasıl bir halt az biraz tarif ediverin
gece benim bebek benim kaburgaları resmen ezdi geçti ben bunu hissedene kadar beni kan ter içinde bırakmış kalktığımda gecenin bi yarısı kaç bilmiyorum. kaburgalarım mahvıperişan halde ve karnımda bir sancı.
sanki dayak yemişim gibiyim ve halen benim bebek çok haraketli bu normal mi dr a gitsemmi
canımı çok acıtıyor nabıcam içimdeki öyle kuvvetli ki şaşıp kalıyorum.
ve beni gören herkes göbeğin aşağı kesilmiş doğum çok mu yakın diiyler. günler yaklaştıkça korkmaya başladım. şu sancı yaşayan hatunlar bi deyin nasıl bişeee.

ya sen yemekten sonra halsizleşiyom demiştin ya. dün bi dr konuşuyordu tv de gebelikte şekerin belirtisi falan demiştide onun için sordum.
hımm bilmiyom canım yaaa
valla şeker yüklemesi yapıldı yaa
ama burda arkadaşlarda da var bu halsizleşme bilemiyorum yaaa kafamçokkarıştı
bence de akışına brakmak en iyisi yaa sonuçta bebiş kilolu olursa yapcak bişey yok

tabikide kilolu olursa bebeği strese sokmaya gerek yok. ama şöyle bir durum var diyorlar ki eğer yanınızda size bakacak biri var ise sezeryanın bir zorluğu yok 1 haftada kendini toparlıyon. senin eğer teyzen gelecekse bebeği sıkıntıya sokmaya gerek yok canım. ama tabikide adı üstünde normal doğumda süreç normal işliyor. şimdiye kadar annelerimiz hep normal doğurmuşlar hatta çoğu evde doğurmuş ve yırtılma olsa bile dikiş falan atılmamış kendiliğinden iyileşmişler.
senin kafan karışmasın hiç normali bekleyin ama bebek büyük ise tabiki sezeryan daha iyi bebek için. gerçi bazı dr. lar bebek büyük deyip kandırıyorlarmış. benim ablamı öyle yaptılar. bebek çok büyük deyip apar topar sezeryan yaptılar yeğenim 3200 dü doğduğunda normal olabilirmiş yani.

belki mevsim değişikliğindendir canım. herkeste varsa birde kapalı alanda çalışıyon ya onunda etkisi olabilir

canım ben bilmiyom ama o dediğin sancı değil artık bebek büyüdüğü için acıtıyo bence bende de oluyo çünkü bi kalkıyom her tarafım ağrıyo oluyoo
sancı adet sancısı gii falan oluyomuş

kız bi de geçen gece ben rüyamda sürekli senle uğraştım sen doğuruyomuşun topicte ikinci akannehir
dr.a ne zaman gidecen o zaten bişey der sana heralde

günaydın kıslar N. s. e. sancı öle olmaması lazım ya bana olmuyor en azından yada anlamıyomm ama bebişin sen enerji yapaıcak şeyler çok yediysen ondan o kadar hareketli olabilir
Kartanesi bende halsizleşiyom ama yediklerimlerimle alakalı soğanlı bişeyler yiyorsam yada yoğurtlu kötü oluyorum benim şeker yüklemesi ii çıkmıştı eğer warsaydı o zaman ii çıkmazmıydı korktum walla

günaydın.
bebeğin hareket ederken kaburgana dayanabiliyor oda kemiği ağrıtıyor benimde çok oluyor. onun için hep dik oturmak lazım.
sancı dediğimizde karnının bir bölümü veya tamamı sertleşiyor ama taş gibi oluyor. sonrada kasıklarına hafiften adet sancısı gibi sancı giriyo. ben böyle yaşıyom sancıyı. kimisinde ağrı olmuyormuş ama.
bebeğin hareketli olması iyidir dedi doktorum. demekki iyi besleniyor ve enerjisini atmak için hareket ediyor demişti

valla yapacak bişey yok

ya benim bebiş tahmini 3.500 kilo falan doğarmış tabi 40.haftasına kadar sabrederse.
teyzemde gelirmi bilmiyorum arayıp doğum ne zaman gün ver geleyim diyo bende normal doğum istiyorum o yüzden belli değil diyorum her seferinde ama o ısrarla anlamıyo.doktora sor ne zamanmış diyo.o anlamadıkça ben çıldırıyorum.oyüzden gelmemesi en hayırlısı benim için.
benim doktor sezeryan daha iyi dedi tabi bebiş için tehlikeli bi durum olursa dedi.suyu erken gelen oluyo açılma olmadan,kalp atışı yavaşlıyo bebişin falan o zaman hiç düşünmeden sezeryan yapıyorum dedi.
geçenlerde bi tanıdığın doğumunu yaptı normal.ve doğum yapan kadın çok memnun bilemedim işte.kafamızı karıştırdı

bendede arada sancı oluyo dün doktora sordum rahim kendini doğuma hazırlıyo normal dedi.
nst dede sancı falan çıkmadı.haftada bir gitcem artık her hafta nst çekilecekmiş.ayyyy çok komik ya güm güm güm.bide benimki bi tekme attı o nst için bağladıkları kemer cırt diye gitti.komediydi yaaaa

yapacak bişey yok canım normalini bekleyecez bir sorun oldumuda sezeryan olacağız. biz öyle karar verdik koçişle. ama suyum gelir ve açılma olmazsa çok beklemek istemem sezeryana alın derim ben. benim arkadaş 6 saat sunni sancı vermişler hala açılma yok sonra sezeryana almışlar boşuna bekledim o kadar diyo. gerçi herkesin yapısı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…