- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ya aslinda normal zaman olsa cokta umursamiyorum yani kisin falan, ama simdi yazda geliyo bide benimkiler bayabi belli olmaya basladilar..göbek cizgimde belirginlesiyo bukadar erken olmasi normal mi acaba?agda zararli olmaz diye düsünüyorum bende minik bir cizgi halinde yapsam ama onunda sonu yok zaten bütün bölgelerime her ay agda yapiyorum bide göbek eklencek bu gidislebende bu tüylere çok takarım ama benim karnımdada var ne sararttım nede aldım şimdiye kadar.gerçi çok değil ve hafif sarı belki ondandır.ama hamileyken çoğalırmış diye duymuştum.bence karnına ağda yapmak zararlı olmaz ama yinede tehlikeye atmamak lazım
dilmuh ebrumaternty nin web sitesinden de alışveriş yapabiliyorsun üzerine 5 tl kargo ücreti koyup gönderiyorlar aklında bulunsun
ya aslinda normal zaman olsa cokta umursamiyorum yani kisin falan, ama simdi yazda geliyo bide benimkiler bayabi belli olmaya basladilar..göbek cizgimde belirginlesiyo bukadar erken olmasi normal mi acaba?agda zararli olmaz diye düsünüyorum bende minik bir cizgi halinde yapsam ama onunda sonu yok zaten bütün bölgelerime her ay agda yapiyorum bide göbek eklencek bu gidisle
oyyy oyy nedir bu kari kismisinin cektigidelikafadulden]
ya sorma nedir çektiğimiz bu kıldan tüyden.yokmu bunun kökten çözümü
epilasyon tam çözüm ama bu dönemde lazer epilasyon doğru olmaz herhalde lazer zararlı olabilir.artık doğumdan sonra çözersin canım.zaten bu hamilelik insanı farklılaştırıyobacilar ben geldim yine bisey sorcam size nolur benim durumumda olan mutlaka vardir nasilsa
simdi benim göbegim hamile kalmdan önce hafif tüylüydü herkeste olan gibi ben onlari tüy saratici kremle sarartiyodum ama simdi hic kullanmadim o kremi bebege bisey yapar belki diye ..az önce dus aldim ve dikkat ettim sanki tüyler daha belirgin hale gelio gebelikten dolayi galiba ..kimse görmüyo esimde rahatsiz degil ama bana dokunuyo göbegimi severken sanki kocamin göbegini seviyomusum gibime geliyo
evet canım hamilelik döneminde kıl tüy hem daha çabuk uzarmış belirginleşirmiş
ama tüy sarartıcı kremlerde kıl kökünü beslediğini duymuştum
bence ona devam etmezsin
sir ağda yapki hem zararı olmaz hemde biraz cansızlaşır canım
kolay gelsin
simdi ben neyapsam agda yapistirisam bu sefer her zaman benim icin zor olucak hem minik tüy kökleri güclenip kila dönüsecekler..offf off hayatta en nefret ettigim sey kil tüy ..simdi caresini bulamiyorum
off off bir ismini yazmadığınız kaldı şimdi geliyom oaray haaakaydirigubbakcemileayy evet yaa bazı mağazaların kıyafetleri çok kro...:1no2: ben de bilmiyorum nerden alıcam... zeytine güveniyorum araştırır bulur şimdi o bi yer :roflol::lepi:
uniguem bulurum tabi
hele bir göbüşler çıksın da bakcam
şuanda gözüme çarpan bir yer oldu
karakız nesli sen de bak
kaynarca tarafında yeni açılan outlet mağazası varya gerçi oraya henüz gitmedim
e-5 üzerinde heee onun aynı sırasında zenbi outlet diye hamile kıyafetleri satan yer var
oraya bir ara uğrayıp fiyatlara ve modellere bakcam
dışardan güzel görünüyordu
karakız sana daha yakın bir bak istersen
valla yaa yavruşumun kanı yeşil olucak bu gidişle...:roflol::roflol:
herkese iyi akşamlar tanıştığımıza çokkk memnun oldum
olamz olur mu var epilasyon... ben yaptiricaktim bu yaz ama simdi göbegimle beraber killarinida sevmeye mahküm oldum..bazi kadinlar bakiyorum cok hosuma gidiyo valla tertemiz vücutlari
bide senin meme uclarin kararmaya basladi mi benim basladi koltuk alti da hafif hafif koyulasiyo
kızlar ii akşamlar bugun kan sonuçlarımı aldım hersey normal çıktı ama tsh degerim tiroid hormonum 0,3 5,5 arasında olması gerekirken 10,31 çıktı dr korkma ilaçla düzelir dedi ama korkuyorum basına böle bişi gelen var mı
canım benimde tam tersi çıkmıştı.düşük yani 0.4 çıktı
dahiliyeye yönlendirdi doktorum
t3 ve t4 tahlillerinide istedi onlar normaldi ve tsh şuan sınırda dedi ama her ay aynı tahlilleri yapmam gerekiyo.değişiklik olduğu taktirde ona göre bu hormonu ilaç olarak dışardan temin etmemiz gerekiyormuş
ama bu durumlar hamillelik sürecinde görünebiliyormuş canım
ama seninki tam tersi yüksek çıkmış
onun içinde ilaç veriyorlar düşmesi için ama sanırım senin de dahiliye ya da endokroloji
uzmanına görünüp her ay kontrollerini yaptırman lazım sanırım
kartanesinde de böle sorun vardı canım
istersen o geldiğinde de sorarsın benden bu kadar
ama korkma bence de ilaçlarla kontrol altına alınıyormuş.minik de ilacı varmış
hadi geçmiş olsun
tsh sorunu olmasada gebelikte görülebiliniyormuş korkmayın sakın ucuz bir ilaç var tsh hormonu içerene istenilen değere gelene kadar onu kullanıyorsunuz sorun ortadan kalkıyor zaten gittiğiniz doktor sizi bilgilendirecektir
kızlar umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir sohbetlerinize katılamaz oldum ve bir müddet daha katılamayacağım ama elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım imkanım dahilinde tabii
hafta sonu kanama geçirdim yani çok büyük korku yaşadım ama hamdolsunki tehlike içeren bir durum yokmuş bebişlerimin birinin eşi rahme yakınmış o kanama yapmış buda bu haftalarde görülen olağan şeylerden biriymiş Rabbim korkuyu verdi acıyı yaşatmasın inşallah kanamam hala azar azarda olsa devam ediyor birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Rabim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlsaim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah
Allaha emanet olun...
geçmiş olsun tatlım:teselli:tsh sorunu olmasada gebelikte görülebiliniyormuş korkmayın sakın ucuz bir ilaç var tsh hormonu içerene istenilen değere gelene kadar onu kullanıyorsunuz sorun ortadan kalkıyor zaten gittiğiniz doktor sizi bilgilendirecektir
kızlar umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir sohbetlerinize katılamaz oldum ve bir müddet daha katılamayacağım ama elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım imkanım dahilinde tabii
hafta sonu kanama geçirdim yani çok büyük korku yaşadım ama hamdolsunki tehlike içeren bir durum yokmuş bebişlerimin birinin eşi rahme yakınmış o kanama yapmış buda bu haftalarde görülen olağan şeylerden biriymiş Rabbim korkuyu verdi acıyı yaşatmasın inşallah kanamam hala azar azarda olsa devam ediyor birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Rabim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlsaim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah
Allaha emanet olun...
günaydın bıdık insan, deli gacıa.s.günaydınnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarımmmmmmm bugün nasılsınız kaydirigubbakcemile5
bana doktor bugün tek ihtiyaciniz folik asit ve kalsiyum dedi balik yagina ihtiyacin yok bence
hemde balik konusunda beni uyarmisti haftada 1 kez ve tatli su baligi yeyin diye, deniz baliklari balikla beslendigi icin civa oluyomus icinde ve bebge zarari varmis
balik yaglarini da ton baliginin yagindan yapiyolar diye okumustum biryerde
arzucum bırak bulanmasın canım yaa benim bi kaç gündür baya hafifledi yeniden doğmuş gibiyim...hihoyyyt
ben de yarın çıkıp cicili bicili bi defter alıcam ... ilk günden beri aklımda 1,5 ay geçti hala başlayamadım senağlama
dr gerçekten çok önemli..inş istediğin gibi biri çıkar... ben de değiştirdim ilkiyle hiç bi şekilde iletişim kuramamıştıkklava:
ayy ne güzel tatili şimdiden planlamışsın...bence bişey olmaz hem yüzmek çok iyi geliyomuş...:CüvCüv: ama güneş lekelerine dikkat... benim yazın çillerim çıkıyo kötü olmuyo gerçi hatta eşim çok sever...ama hamilelikte lekeler çok belirginleşiyomuş napmak lazım acaba :uhm: yüksek faktörlü kremlerin de pek faydasını görmedim şimdiye kadar hamileler için özel ürünler var mı acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?