bende öyle biliyom canım doğum başlayınca geliyomuş doktorlar.e mantıklısıda o ya.adam tepemizde saatlerce düşünsene olmaz tabi.
ayyy çay yapıyom gelde içek kız.
iyiyim tatlım sen nasılsın doktora gidicektın dün değil mi sen hayatımayy o zaman herkesten bulunur araba emin ol.hayırlısı olsun hakkımızda.
hoşgeldin canım nasılsın.
kızlar aşağıda baya kalabalığız ama kimsecikler konuşmuyo
kızlar benim doğum geldiği zaman nasıl olcak bilmem köyde oturuyoz çarşıyla aramız yarımsaat sürüyo kaynım burd olmazsa köyden birinin arabası olur canım mutlaka değilmi?
ayy benm kociş de bugün mesela istanbula gitti iş için:) doğurmaya kalksam yok herüf:))) ondan heç acele etmiyoruz biz oğlumla
gitmemiş bile olsa bir saat yolda çalışıyor onu arıcam gelcek biz 1 saat virajlı bi yoldan ile gitçez hast.ye varcaz ohooo ben o virajda doğururum kesin diyom:)
şimdi bile fena oluyorum o yolda ama ne edelim:)
bide kociş abzen çekmeyen arazilere gidiyo o zaman hiç ulaşamam amaaan saldım çayıra olmadı binerim otobüse giderim hoplaya hoplaya:) millet tarlada doğuruyomuş ayol o kaa nane molla olmayalımm
Allahım nehircim için hayırlısı olsun inşşş
he gıııııı nehirin sancısı başlayınca doğurasımız geldi ama tık yok kimsede.ayyyy, noluyo be. herkes dogurmaya kalkmis.akannehirakannehir
alin bakalim benim kizda vurup duruyo alttan alttan ama haftaya kadar beklesin insallah en azindan. ben hemen gelsin demiyorum.:bbo:
çıktı bacım.he dur ben de içem az sonra bi tene
bi arkdş a rastladım msnden bayadır görmüyodum uzakta da onla da laflıyom anca cvp yazıyom sizeee
nehir çıktı dimii
iyiyim tatlım sen nasılsın doktora gidicektın dün değil mi sen hayatım
canım benım mutlaka yardıma gelen biri olur..arabayla götürürler benımde gündüz eşim işte olcak gece yanımd agündüz olursa ilk önce bi apartmana bakarım olmaz eski oturduğum apartmandakı komşuları ararım hemen napemm...mutlaka bı yol buluncak yanımmm Rabbım hayırlısını göstersın hepimize...
kızlar ben çıktım hadi görüşürüz hayırlı akşamlar
yşe on canım bugün doğum günün dim doğum günün kutlu olsun
tadı da hoş dimi:) afiyet olsun yarasın wannammmsekercik, dun verdigin tarifi yapip ictik aksam. baya guzeldi, bu aksam yine yapip iccez ailecek.zemuszemus
he her haftamı gidiyon dr beni bi dahaki randevuma 15 gün sonra didi bilmiyom:)kız o kadarda değil abartma beeeeee.bari taksiyle falan git abowww otobüsle hoplaya zıplayakaydirigubbakcemile3
allah yardımcımız olur canım hiç düşünme.
hepimiznki sıkıntılı.
benim kocişide ekip arabası alıyo bırakıyo.gecenin bi yarısı doğurmaya kalksam adam kalkacak izin alacak sonra ekip arabası müsait olacak eve gelecek beni alcak falan.o gelene kadar ben duş alırım çantam hazır atcam arabanın bagajına neyse ya düşünmeyin bulnları bende düşünmeyeyim
he gıııııı nehirin sancısı başlayınca doğurasımız geldi ama tık yok kimsede.
sen dur haftaya gitte sonra ne zaman istiyosan doğur sık dişini gııııı
çıktı bacım.
kizz bu ara benm dogumgünm vardi demi? hepten unutmusum.. ama bugün degil ayin 9unda canim benim... ama hatirladigin ve hatirllattgin iyi oldu saol tatlim.. hamilelige odaklanmaktan bütün özel taihler silindi bu sene. insallah kalici degildir bu durum..kaydirigubbakcemile3
tadı da hoş dimi:) afiyet olsun yarasın wannammm
he her haftamı gidiyon dr beni bi dahaki randevuma 15 gün sonra didi bilmiyom:)
kız abartmıyom bee
otobüsle giderim nolcek sankii
boşver ben takmıyom nasılsa sancılar genelde gece başlıyomuş :) kocalarımız yanımızda olur muhtemelen olmasa da Allah kerimmm
dilmuh kıız bilmediğin de yok kimin doğum günü ayol anlamdım ben bişi
selam fistiklar nasilsiniz.. gecmise dalayim dedimj ama cok yazmissiniz ya nasil okuycam.. nehir hastaneyemi gitti.. ay ikinci melegimiz geliyor insallah.. cok heycanlandim.. sira bizemi geliyor sonra.
slm kıslar ne örünüyonuz bakem
özgeme ne oldu
doğurcakmı yoksam kızlar:Saruboceq:
hoşgeldimn cnmslm kıslar ne örünüyonuz bakem
özgeme ne oldu
doğurcakmı yoksam kızlar:Saruboceq:
kız bu haftadan sonra bende haftada bir gitcem.
e benim kociş gecede çalışıyo ya.mesela yarın gececi.
kız face de gördüm ondan
hoşgeldimn cnm
sancısı vardı dr gel demiş gitti bakalım bekliyoz bi haber gelir inş
he gece de çalışıyo evet
olsun cnm bi zamanda gelcek minikler Allahtan uzun sürüyo bu doğum yoksa yetişme derdimiz olcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?