2009 Kasm Anneleri

Nehir yaaaaa bence doğurma, bak sen doğurursan ben korkmaya başlıycam!!! Sana güveniyom bacım seninki çıkmadan benimki çıkmaz diye avutuyom kendimi.....

ayyy yerim kız anneni nasıl düşünceliŞeniz

kızlarr şaka yapmıyorummmm evet cok söledik bugün ama doktoru boyluyorum sonundaaa doktorum cağırdı gel diee kociş gelioo bacağımı kaldıramıommm aniden gidebilirim die die getirdikmi neee

olan kıslara olacak desene:roflol::roflol::roflol:

Heheeeyyyy etrafta benim kızım gibi kız olursa ayvayı yedi sizin oğlanlar, akrep kızı:) valla öğretcem kızıma göster ama verme, kullan kullan at hepsini diycem:dance:

ben yokum ama neyse ben seni seviyiiimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neyse izine ayrıl senide doğurturuz evellallah:hulya::hulya::roflol:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hee gıı kız neler çekti anam bunnar ne diii yaaa :mymeka:

kızlarr şaka yapmıyorummmm evet cok söledik bugün ama doktoru boyluyorum sonundaaa doktorum cağırdı gel diee kociş gelioo bacağımı kaldıramıommm aniden gidebilirim die die getirdikmi neee

saate bakıyor msn dak.tuttun mu özge haberdar et bak

anaaaaaaam geliyo bebiiiiiiiş.kız sakın merakta bırakma yaz emi bize mutlaka.
dedin dedin oğluşun kırmadı galiba seni.
kız elin boş dönmeyesin yalancı sancı falan abowwwwww büyük bi hayal kırıklığı.
inşallah hayırlısıyla doğurup gelirsin basım

Heheeeyyyy etrafta benim kızım gibi kız olursa ayvayı yedi sizin oğlanlar, akrep kızı:) valla öğretcem kızıma göster ama verme, kullan kullan at hepsini diycem:dance:

kıııııız senin kız baya zilli olur haaaaaaaa:teytey:

Nehir birine tlf numaranı bırakta git, haberdar olalım senden...

anasından taktikler alacak haaa:jeyyar:
ben yavru kuşlarımı kullandırtmam onlar benimlmaz::jeyyar:

ayyy yerim kız anneni nasıl düşünceliŞeniz

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Allaha emanet git kontrol ol cnm yaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bişey sorcam benim total kolestrol yüksek çıkmış önemli bi haltmı bu.
netten bakıyom sonuçlarımada doktora göstermedim daha hele bi deyiverin bilmiş hatunlar

kızlar bişey sorcam benim total kolestrol yüksek çıkmış önemli bi haltmı bu.
netten bakıyom sonuçlarımada doktora göstermedim daha hele bi deyiverin bilmiş hatunlar

bak ilk defa bir konu hakkında bilgim yok canım yaaa babam iyi bilir bu konuları

kociş gelio dusa sokcak beni gitcess elim bos gelirsem uğramam benle dalga gecersiniz ama ben napam doktor gel dediiii hayırlıısı olsun

bak ilk defa bir konu hakkında bilgim yok canım yaaa babam iyi bilir bu konuları

kaydirigubbakcemile3
kız baktım netten süt falanda yüksek çıkarırmış meğer.neyse önemli değildir inşallah.

martcım yaş 60mı senin.ne ettin gıı gençken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…