:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Annem aradıı ne gülüyon böyle diyo dedim durum böyle böylee amannnnn diyo yavrum bilgisayar başında doğurcak İzmirdeyse gidip bakalım yok dedim değil ee diyo gitse yaa hastaneye dedim bekliyor sancılar sıklaşsın anacığımı bile telaşa verdik :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Nee tükürücen istediğin olacak azıcık gülmekle katkıda bulunduk tee oka bide saydık burda dimi 39-40 niyetin olsun diye git hadi hayırlısıyla doğur gel ama sonra fotoğrafını ekle miss kokulununopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olan kıslara olacak desene:roflol::roflol::roflol:
kızlar şubeden çok fazla yazamıyorum ya ne olur kusura bakmayın canliz, dilmuh, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa, krispi, MUREDA+, nehiriver, ningo07, sekercik, unique_____ hepinisi sefiyom inşallah haftaya doya doya konuşuruss son 3 gün ve bide dün bir sıkıntı yaşadıkya giderayak kimseye laf söletmiim diye tikkatt ediyom iimi:jeyyar:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythoşbulduk kızlar
nazlıyı delirtmişiniz nan delikafadulden
noliy kim doğuri kim doğurmak için can atii
son demlere gelince herkese bi haller oli gabaaa naniknanik
falla ben sessiz sessiz köşemde durimm işallah hayırlısılan sağlıkla sıhhatle 40 ta gelsin deyu bi kendime bide kartanesine dua ediiimm şakkıdı
hee gıı kız neler çekti anam bunnar ne diii yaaa :mymeka:ulen allan kıtlarıııııııııı aynı şeymiiiiiiii ben doğucuk deyuuuuuu ağlidim bunnar hadi doğsun deye ağliyyyyyyyyyy farkı fark edelim lütfennnnnnn ben vakti zamanında gelsin deyu dua ede ede bi hal oldum naannn :mymeka:
kızlarr şaka yapmıyorummmm evet cok söledik bugün ama doktoru boyluyorum sonundaaa doktorum cağırdı gel diee kociş gelioo bacağımı kaldıramıommm aniden gidebilirim die die getirdikmi neee
kızlarr şaka yapmıyorummmm evet cok söledik bugün ama doktoru boyluyorum sonundaaa doktorum cağırdı gel diee kociş gelioo bacağımı kaldıramıommm aniden gidebilirim die die getirdikmi neee
Heheeeyyyy etrafta benim kızım gibi kız olursa ayvayı yedi sizin oğlanlar, akrep kızı:) valla öğretcem kızıma göster ama verme, kullan kullan at hepsini diycem:dance:
Heheeeyyyy etrafta benim kızım gibi kız olursa ayvayı yedi sizin oğlanlar, akrep kızı:) valla öğretcem kızıma göster ama verme, kullan kullan at hepsini diycem:dance:
ayyy yerim kız anneni nasıl düşünceliŞeniz
kıııııız senin kız baya zilli olur haaaaaaaa:teytey:
anasından taktikler alacak haaa:jeyyar:
ben yavru kuşlarımı kullandırtmam onlar benimlmaz::jeyyar:
çıplak şeytanlara alacük yavrukuşlarını senden :roflol:
heralde bacımmm, anasına cekecek kızımda, kociş zaten diyo bu kız sana çekerse ayvayı yedik diye. Bende çok feciydim gençkene:lepi:
kızlar bişey sorcam benim total kolestrol yüksek çıkmış önemli bi haltmı bu.
netten bakıyom sonuçlarımada doktora göstermedim daha hele bi deyiverin bilmiş hatunlar
bak ilk defa bir konu hakkında bilgim yok canım yaaa babam iyi bilir bu konuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?