kociş gelio dusa sokcak beni gitcess elim bos gelirsem uğramam benle dalga gecersiniz ama ben napam doktor gel dediiii hayırlıısı olsun
yaşlandın mı kıs artık formdan düştün heral:roflol::roflol::roflol:
kociş gelio dusa sokcak beni gitcess elim bos gelirsem uğramam benle dalga gecersiniz ama ben napam doktor gel dediiii hayırlıısı olsun
kaydirigubbakcemile3
kız baktım netten süt falanda yüksek çıkarırmış meğer.neyse önemli değildir inşallah.
martcım yaş 60mı senin.ne ettin gıı gençken falan
ben etmedim canımcım doktorum dedi her ihtimale karsı gel acılman falan olmus olabilir dedi benim ağrıeşiğim yüksekmiş bajım ben gebelik boyunca kum döktüm farketmedim tas düşürdüm doktorum dioki hissetmio olabilirsin şiddetini başkası olsa gel demezdim dio
süt yağlıya ondan olabilir
ben onun için yarım yağlı içiyorum
ben etmedim canımcım doktorum dedi her ihtimale karsı gel acılman falan olmus olabilir dedi benim ağrıeşiğim yüksekmiş bajım ben gebelik boyunca kum döktüm farketmedim tas düşürdüm doktorum dioki hissetmio olabilirsin şiddetini başkası olsa gel demezdim dio
hee özele gidiim gelir mi gıı gelir herhalkız özele gitmiyonmu sen özeldeki doktorlar saat kaç olursa olsun gelmek zorundalar acil durumlarda
1 saatlik mesafe işte yetişir herhalooo bacım senin işte zor ha.öyle olursa o olmaz böyle olursa olmaz ne etcen kız.
sen doğururken kocişin yetişemezmiki uzakmı ev iş arası.
kız sancın başladıktan hemen sonra doğurmuyomuşun zati sıkma canını yetişir
hee randevum 10.30da zatii randevuya gidince doğuruveremm:mymeka: genemi değişti nan fikrinizzz :mymeka:
delikafadulden diyene bak nan sen kesin karar verdin sankiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: olur cnmm :roflol::roflol:
sabah 10.30 eyimii kahvaltını falan yapmış olumusunn :roflol::roflol:
ayın en parlak halii :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkissonunda belirlediniz mi kıs anlamı neymiş:uhm:
hee özele gidiim gelir mi gıı gelir herhal
1 saatlik mesafe işte yetişir herhal
hee randevum 10.30da zatii randevuya gidince doğuruveremm
ayın en parlak halii :lepi:
kızlar benim doğum geldiği zaman nasıl olcak bilmem köyde oturuyoz çarşıyla aramız yarımsaat sürüyo kaynım burd olmazsa köyden birinin arabası olur canım mutlaka değilmi?
yok annem sayfaları okurken ter bastı haa heyecan yaptım bende.
canım benım ne olur ne olmaz git sen doktoruna yalancı olsun gercek olsun...
daha önce doğurmadık kı gerceği yalanı nasıl ayırt etcez benımde en büyük korkum bu valla...
herseyın hayırlısı olsun hade bakalım hayırlısıyla git tatlımmmm,dualrımız senınleee
evet dilmuh herkes öyle diyo
sakin olun
sıcak duş alın
öyle gidin diyo açılma azsa dr yatırmıyomuş zati
bide doğumun başından sonuna kaa dr beklemiyomuş arada gelip açılmana bakıyomuş bazen ebeler bakıyomuş açılmana ama doğumun 8 saat civarı sürdüğünü düşünsene adam hasta mı muayene etçek her dk başında mı beklicek beklerse o da yorulur en iyisi son zamanlarında gelmesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?