2009 Kasm Anneleri

kociş gelio dusa sokcak beni gitcess elim bos gelirsem uğramam benle dalga gecersiniz ama ben napam doktor gel dediiii hayırlıısı olsun

canım hemen acele etmeseydin yaaa düzenli mi diye bi hesaplasaydın
neyse hayırlı haberlerle gel inş.:Saruboceq:

yaşlandın mı kıs artık formdan düştün heral:roflol::roflol::roflol:

Heralde anacım 32 yasında evlendim hanım hanımcık bir ev kadını oldum, simdik 34 üm şimdide melek bir anne olacağım:CüvCüv:

Amma tabii bunlar kızıma akıl vermeme engel bir durum degil:dance::dance:

kaydirigubbakcemile3
kız baktım netten süt falanda yüksek çıkarırmış meğer.neyse önemli değildir inşallah.

martcım yaş 60mı senin.ne ettin gıı gençken falan

süt yağlıya ondan olabilir
ben onun için yarım yağlı içiyorum

ben etmedim canımcım doktorum dedi her ihtimale karsı gel acılman falan olmus olabilir dedi benim ağrıeşiğim yüksekmiş bajım ben gebelik boyunca kum döktüm farketmedim tas düşürdüm doktorum dioki hissetmio olabilirsin şiddetini başkası olsa gel demezdim dio

haklısın canım git bir görün bakalım habersiz bırakma olur mu

süt yağlıya ondan olabilir
ben onun için yarım yağlı içiyorum

hımm ben normal içiyoooooooooom

kız sen git ne olur ne olmaz bakma sen bize.

yawwww kızlar benim idrarda galiba enfeksiyon var.ayy çok su içiyom dahada arttıram dimi

kız özele gitmiyonmu sen özeldeki doktorlar saat kaç olursa olsun gelmek zorundalar acil durumlarda
hee özele gidiim gelir mi gıı gelir herhal
1 saatlik mesafe işte yetişir herhal
hee randevum 10.30da zatii randevuya gidince doğuruveremm
alkisalkisalkisalkisalkisalkissonunda belirlediniz mi kıs anlamı neymiş:uhm:
ayın en parlak halii :lepi:

hee özele gidiim gelir mi gıı gelir herhal

1 saatlik mesafe işte yetişir herhal

hee randevum 10.30da zatii randevuya gidince doğuruveremm

ayın en parlak halii :lepi:

kız gelir doktor tabi özel da sonuçta.

sancı başladıktan sonra baya sürüyomuş canım doğumun başlaması.önemli olan suymuş su gelince hemen gidin doktora diyolar.tabi duş falan onlara vakit varmış.sıkma sen canını eminim yetişir

nan nehir doğuruyo ben burda heyecan yapıyom haaaaaa.
ayyy doğuruyomu onuda bilmiyomda ne güzel yaaaaa nasıl geçti zaman offfff.

kızlar benim doğum geldiği zaman nasıl olcak bilmem köyde oturuyoz çarşıyla aramız yarımsaat sürüyo kaynım burd olmazsa köyden birinin arabası olur canım mutlaka değilmi?

kociş gelio dusa sokcak beni gitcess elim bos gelirsem uğramam benle dalga gecersiniz ama ben napam doktor gel dediiii hayırlıısı olsun

yok annem sayfaları okurken ter bastı haa heyecan yaptım bende.
canım benım ne olur ne olmaz git sen doktoruna yalancı olsun gercek olsun...
daha önce doğurmadık kı gerceği yalanı nasıl ayırt etcez benımde en büyük korkum bu valla...
herseyın hayırlısı olsun hade bakalım hayırlısıyla git tatlımmmm,dualrımız senınleee

evet dilmuh herkes öyle diyo
sakin olun
sıcak duş alın
öyle gidin diyo açılma azsa dr yatırmıyomuş zati
bide doğumun başından sonuna kaa dr beklemiyomuş arada gelip açılmana bakıyomuş bazen ebeler bakıyomuş açılmana ama doğumun 8 saat civarı sürdüğünü düşünsene adam hasta mı muayene etçek her dk başında mı beklicek beklerse o da yorulur en iyisi son zamanlarında gelmesiii

kızlar benim doğum geldiği zaman nasıl olcak bilmem köyde oturuyoz çarşıyla aramız yarımsaat sürüyo kaynım burd olmazsa köyden birinin arabası olur canım mutlaka değilmi?

ayy o zaman herkesten bulunur araba emin ol.hayırlısı olsun hakkımızda.

hoşgeldin canım nasılsın.

kızlar aşağıda baya kalabalığız ama kimsecikler konuşmuyo

bende öyle biliyom canım doğum başlayınca geliyomuş doktorlar.e mantıklısıda o ya.adam tepemizde saatlerce düşünsene olmaz tabi.
ayyy çay yapıyom gelde içek kız.

ayy benm kociş de bugün mesela istanbula gitti iş için:) doğurmaya kalksam yok herüf:))) ondan heç acele etmiyoruz biz oğlumla
gitmemiş bile olsa bir saat yolda çalışıyor onu arıcam gelcek biz 1 saat virajlı bi yoldan ile gitçez hast.ye varcaz ohooo ben o virajda doğururum kesin diyom:)
şimdi bile fena oluyorum o yolda ama ne edelim:)
bide kociş abzen çekmeyen arazilere gidiyo o zaman hiç ulaşamam amaaan saldım çayıra olmadı binerim otobüse giderim hoplaya hoplaya:) millet tarlada doğuruyomuş ayol o kaa nane molla olmayalımm
Allahım nehircim için hayırlısı olsun inşşş

ayyyy, noluyo be. herkes dogurmaya kalkmis.akannehirakannehir

alin bakalim benim kizda vurup duruyo alttan alttan ama haftaya kadar beklesin insallah en azindan. ben hemen gelsin demiyorum.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…