2009 Kasm Anneleri

canım ben emzik biberon şampuan falan aldım netten penguen bebe diye bi site.
bakayım canım bakalım bi...
evet kolay değil ya Rabbım yardımcısı olsun.inş tez zamanda kurtulursun...
ayy aynaya bakmak istemiyorum ne kıyafet ne sac ne bas ayyy

sen acık tenlisin her renk gider sana
valla ya bende aynada kendımı oyuncak ayıya benzetiimmm...saçlarımı kestircem az sonrada boya inşş...
bılmıyorum kı canım daha önce soğan kabuğu hariç her rengi denedım ben sarıda hoşuma gidiyi bakalımm bi doğurakda nasıl olcak...

aynı bende snein gibiyim
popo basen yok ama göbüş memiş o biçimkaydirigubbakcemile3
kendimi dev gibi hissediyom
bu araaa bunalımdayım hep eşortman giyiyorum valllaa
onların beli bileee zorluyoo artıkkk..
hiç bişeyde yakışmıyo gibi geliyo.

ayy bende hep eşofman geniş geniş bluzlar bıktım yaaaaaa

kızlar bugün gezmedeydimmmm
amcamın kızı hamileymiş onun haberini aldımmm dolayısıyla bütün gün konu hamilelik ve doğumdu ben hep normal doğum istiyodum bu aya kadar
ama yaklaştıkçaaa tırsmaya başladımmm veee normal doğumdan sonraaa kendi psikolojimide ortaya koyarakkk benim içinnnn pek hayırlı olmayacağına karar verdimmm vee herkeste bana sen kendini biliyosannn
o zaman sezeryan yapppp psikolojik olarak hazır olup olmamak çok önemli dedilerr
nehirin durumu malummm eee etraftan da duuuyuyorum heppp normal doğum yapanlardaann çok kolay oldu şöyle böyle oldu diyene hiç rastlamadım...dolayısıylaaa sanırım ben vazgeçicem bu gidişleee
normal doğurmaktan, bu psikolojiyle doğurursam birde doğumum dikişli olursaaa eşimlee aramızın bileee bozulacağını
düşünüyorum her açıdan hem de...çünkü çok hassas bi yapım var bundan eminim..

offff ne zormuş yaaaaa alllah hepimizin yardımcısı olsunnnn
ben düşünmeyecem artık yoksaa kafayı yicem....

ben geçen ay geçirdim enfeksiyon,hamilelikten önce de olmuştu bikaç kez o yüzden daha hassas oluyo sanırım tekrarladı..malesef antibiyotik kullandım bir hafta sonra geçti..bide su içmeyi artırdım iyce..

ahh canım bu kadar zor geliyosa ve eşinle aranın açılacağını biliyosan tabiki istediğin gibi yap senin psikolojin çok önemli.sen iyi olacaksınki bebişinede iyi olasın.
dikiş oluyomu diye sordum doktoruma ben oluyo genelde dedi.ama bazılarında az oluyo bazılarında sezeryan kadar oluyo dedi.
sen psikolojik olarak neye hazırsan o olsun canım.ama şimdiden düşünüpte kendini sıkma bu kadar

ben geçen ay geçirdim enfeksiyon,hamilelikten önce de olmuştu bikaç kez o yüzden daha hassas oluyo sanırım tekrarladı..malesef antibiyotik kullandım bir hafta sonra geçti..bide su içmeyi artırdım iyce..

geçmiş olsun canım.ben çok içerim su ama demekkiş yeterli değilmiş

bende toplamda 10 kilo aldım ama kimse kilo almamıssın ne güzel diyo :)))
arkadan hiç anlasılmıyomus hamileliğim yandan bakınca anlasılıyomus
ayy hiö büyümemiş karnın bebek küçük herhalde diyolar ayy acıklama bile yapmıyorum
eşim iki gundur siyah giydigimden herhalde bitanem sen zayıfladın vallaha diyo adam bi tuhaf gormeye basladı :roflol::roflol:
artık dolabın kapagını acmaya sinir oluyorum hepsi düdük gibi kazakların :roflol:

valla ya bende aynada kendımı oyuncak ayıya benzetiimmm...saçlarımı kestircem az sonrada boya inşş...
bılmıyorum kı canım daha önce soğan kabuğu hariç her rengi denedım ben sarıda hoşuma gidiyi bakalımm bi doğurakda nasıl olcak...
[/QUOTE]

senin yüzüne cok yakısmıs hamilelik valla
gozlerin mavi galiba her renk olur sogan kabugu cok hos bi renk yakısıır dene mutlaka

gozlerin mavi galiba her renk olur sogan kabugu cok hos bi renk yakısıır dene mutlaka[/QUOTE]

ayy aynen öyle düdük gibi hepsi.doğumdan çıkınca ne kadar küçülürki acaba.

tatlım sen kendini neye hazır hissediyosan senin için en iyisi o olacak banada herkes sezeryan yap diyo ama bende ondan korkuyorum
kendini hazırlamak cok öenmli gercekten
eşinle aran neden bozulsun ki onu anlamadım ikiside dikişli olacak ama anladıgım seyse en iyi kararı sen vereceksin canım

doğru diyosun canım yaaa
evet bazıalrı tek dikişlee bile atlatabiliyoooo
ama benim görümcemin 25 dikişi felan vardıııı
kii o bölgee sürekli nemli ıslakkkk sezeryanaa göre iyileşme süreci
daha da uzundur bana göreee verdiği acıyı düşünmüyorum bileee
insan cinsellikten herbişeyden soğur gibi geliyooo kiii
görümcemde öyle olmuştuuu..
ama en iyisi düşünmemek dediğin gibiiii
düşündükçee yapranıyosun resmennn
oluruna bırakmak en doğrusu....

kız niye sezeryan diyolarki.
gerçi şu var artık sezeryan dikişileri estetik dikiş oluyomuş eskisi gibi değilmiş.

gozlerin mavi galiba her renk olur sogan kabugu cok hos bi renk yakısıır dene mutlaka[/QUOTE]

evt tatlım mavi bakalım bide o rengi denemek istiyorum...hamılelık banamı yakışmış deme kız tombalak bişi oldum çıktım yaaa valla...
normal doğum istiyoruz evet ama herkes farklı yaşıcak Allah hepimizi hayırlısıyla karşılaştırsın...
elifsuncum canım senın kararın önemlı tatlım...

dilmuh canımmm ben geçirdim enfeksiyon hemde baya da bi yüksekti benim
doktor antibiyotik vermiştiii ama asla içmem dedim onadaaa
o zaman bol su içeceksin dediiii bende öyle yaptım
o alışkanlıkkk oldu bendee acayip du içiyorum artıkkkk
ve enfeksiyon felanda kalmamış hiç doktor tebrik etti beniii
artı suya alışmanda çok iyi olmuşş bebeğeee çok su lazım bu araalar dediii
yanındaaa şişeee gezdirrrr sürekliii iç canımmmm sakın ihmal etmee...

oy oy çokmuş canım ya görümceninki.
umarım bizimki o kadar olmaz.
evet sürekli uğraşmak gerekiyo dikişlerle her tuvaletten sonra kurutacaksın ped kullanamayız çünkü o nemli tutuyo ayyy bende bilmiyorumki.
ama sen kendini yıpratma neye kendini hazır hissediyosan o olsun derim ben.sezeryan normal benim gözümde hepsi aynı yeterki bebişler sağlıkla gelsin dünyaya.

kız niye sezeryan diyolarki.
gerçi şu var artık sezeryan dikişileri estetik dikiş oluyomuş eskisi gibi değilmiş.

ayy kardesim mesela acı cekmemi istemiyo o an için kıyamıyo bana
cogu kadında ayy dogum sancısı cekecegine sezeryan ol bitsin diyo
annem normal dogum diyo sen guclusun yapabilirsin diyo
hayırlsı neyse rabbim onu versin inş. bizim dememizede kalmıyo yaa ne yazdıysa o olacak

ayy bende istemiyom antibiyotik falan içerim ya çatlayana kadar ne edem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…