bakayım canım bakalım bi...canım ben emzik biberon şampuan falan aldım netten penguen bebe diye bi site.
evet kolay değil ya Rabbım yardımcısı olsun.inş tez zamanda kurtulursun...slm kızlarrrrrrr
bugünnn giremedim hiçççç
neihr doğuramamış galibaa halaaa
ayyy niye hala suni sancıyı çekiyoo kiii
alıversinler sezeryana eziyet resmen yaaaa
valla ben çok kararlıyım asla istemiyorum suni sancı felann
onu çektikten sonra sezeryan olucaksa bi kıymeti yok zatennn
açılma yoksa yoktur yanii niye zorluyolar kiiii
allah yardımcısı olsun yaaaaa hiç kolay değil şu an yaşağı..
valla ya bende aynada kendımı oyuncak ayıya benzetiimmm...saçlarımı kestircem az sonrada boya inşş...ayy aynaya bakmak istemiyorum ne kıyafet ne sac ne bas ayyy
sen acık tenlisin her renk gider sana
ya sorma bende.acayip salmışım ya.gerçi salmasamda ne olacakki.hiçbişey olmuyo artık hamilelik için aldıklarım bile dar gelmeye başladı.
bide komik ya kocaman bi göbiş var aynı zamanda simit olmuş yanlar.ama popo basen hiç yok.alt incecik üst kocaman.ne giysem bi garip duruyo
aynı bende snein gibiyim
popo basen yok ama göbüş memiş o biçimkaydirigubbakcemile3
kendimi dev gibi hissediyom
bu araaa bunalımdayım hep eşortman giyiyorum valllaa
onların beli bileee zorluyoo artıkkk..
hiç bişeyde yakışmıyo gibi geliyo.
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı.
ben tahlil sonucuma baktımda galiba enfeksiyon var.
yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.
ayyy şimdiye kadar çıkmadı bişey şimdide çıkmasaydı iyiydi ama neyse
kızlar bugün gezmedeydimmmm
amcamın kızı hamileymiş onun haberini aldımmm dolayısıyla bütün gün konu hamilelik ve doğumdu ben hep normal doğum istiyodum bu aya kadar
ama yaklaştıkçaaa tırsmaya başladımmm veee normal doğumdan sonraaa kendi psikolojimide ortaya koyarakkk benim içinnnn pek hayırlı olmayacağına karar verdimmm vee herkeste bana sen kendini biliyosannn
o zaman sezeryan yapppp psikolojik olarak hazır olup olmamak çok önemli dedilerr
nehirin durumu malummm eee etraftan da duuuyuyorum heppp normal doğum yapanlardaann çok kolay oldu şöyle böyle oldu diyene hiç rastlamadım...dolayısıylaaa sanırım ben vazgeçicem bu gidişleee
normal doğurmaktan, bu psikolojiyle doğurursam birde doğumum dikişli olursaaa eşimlee aramızın bileee bozulacağını
düşünüyorum her açıdan hem de...çünkü çok hassas bi yapım var bundan eminim..
ben geçen ay geçirdim enfeksiyon,hamilelikten önce de olmuştu bikaç kez o yüzden daha hassas oluyo sanırım tekrarladı..malesef antibiyotik kullandım bir hafta sonra geçti..bide su içmeyi artırdım iyce..
ya sorma bende.acayip salmışım ya.gerçi salmasamda ne olacakki.hiçbişey olmuyo artık hamilelik için aldıklarım bile dar gelmeye başladı.
bide komik ya kocaman bi göbiş var aynı zamanda simit olmuş yanlar.ama popo basen hiç yok.alt incecik üst kocaman.ne giysem bi garip duruyo
elifsuun nehirin son durumu neee
bende toplamda 10 kilo aldım ama kimse kilo almamıssın ne güzel diyo :)))
arkadan hiç anlasılmıyomus hamileliğim yandan bakınca anlasılıyomus
ayy hiö büyümemiş karnın bebek küçük herhalde diyolar ayy acıklama bile yapmıyorum
eşim iki gundur siyah giydigimden herhalde bitanem sen zayıfladın vallaha diyo adam bi tuhaf gormeye basladı :roflol::roflol:
artık dolabın kapagını acmaya sinir oluyorum hepsi düdük gibi kazakların :roflol:
valla ya bende aynada kendımı oyuncak ayıya benzetiimmm...saçlarımı kestircem az sonrada boya inşş...
bılmıyorum kı canım daha önce soğan kabuğu hariç her rengi denedım ben sarıda hoşuma gidiyi bakalımm bi doğurakda nasıl olcak...
kızlar bugün gezmedeydimmmm
amcamın kızı hamileymiş onun haberini aldımmm dolayısıyla bütün gün konu hamilelik ve doğumdu ben hep normal doğum istiyodum bu aya kadar
ama yaklaştıkçaaa tırsmaya başladımmm veee normal doğumdan sonraaa kendi psikolojimide ortaya koyarakkk benim içinnnn pek hayırlı olmayacağına karar verdimmm vee herkeste bana sen kendini biliyosannn
o zaman sezeryan yapppp psikolojik olarak hazır olup olmamak çok önemli dedilerr
nehirin durumu malummm eee etraftan da duuuyuyorum heppp normal doğum yapanlardaann çok kolay oldu şöyle böyle oldu diyene hiç rastlamadım...dolayısıylaaa sanırım ben vazgeçicem bu gidişleee
normal doğurmaktan, bu psikolojiyle doğurursam birde doğumum dikişli olursaaa eşimlee aramızın bileee bozulacağını
düşünüyorum her açıdan hem de...çünkü çok hassas bi yapım var bundan eminim..
ahh canım bu kadar zor geliyosa ve eşinle aranın açılacağını biliyosan tabiki istediğin gibi yap senin psikolojin çok önemli.sen iyi olacaksınki bebişinede iyi olasın.
dikiş oluyomu diye sordum doktoruma ben oluyo genelde dedi.ama bazılarında az oluyo bazılarında sezeryan kadar oluyo dedi.
sen psikolojik olarak neye hazırsan o olsun canım.ama şimdiden düşünüpte kendini sıkma bu kadar
tatlım sen kendini neye hazır hissediyosan senin için en iyisi o olacak banada herkes sezeryan yap diyo ama bende ondan korkuyorum
kendini hazırlamak cok öenmli gercekten
eşinle aran neden bozulsun ki onu anlamadım ikiside dikişli olacak ama anladıgım seyse en iyi kararı sen vereceksin canım
bende toplamda 10 kilo aldım ama kimse kilo almamıssın ne güzel diyo :)))
arkadan hiç anlasılmıyomus hamileliğim yandan bakınca anlasılıyomus
ayy hiö büyümemiş karnın bebek küçük herhalde diyolar ayy acıklama bile yapmıyorum
eşim iki gundur siyah giydigimden herhalde bitanem sen zayıfladın vallaha diyo adam bi tuhaf gormeye basladı :roflol::roflol:
artık dolabın kapagını acmaya sinir oluyorum hepsi düdük gibi kazakların :roflol:
valla ya bende aynada kendımı oyuncak ayıya benzetiimmm...saçlarımı kestircem az sonrada boya inşş...
bılmıyorum kı canım daha önce soğan kabuğu hariç her rengi denedım ben sarıda hoşuma gidiyi bakalımm bi doğurakda nasıl olcak...
doğru diyosun canım yaaa
evet bazıalrı tek dikişlee bile atlatabiliyoooo
ama benim görümcemin 25 dikişi felan vardıııı
kii o bölgee sürekli nemli ıslakkkk sezeryanaa göre iyileşme süreci
daha da uzundur bana göreee verdiği acıyı düşünmüyorum bileee
insan cinsellikten herbişeyden soğur gibi geliyooo kiii
görümcemde öyle olmuştuuu..
ama en iyisi düşünmemek dediğin gibiiii
düşündükçee yapranıyosun resmennn
oluruna bırakmak en doğrusu....
kız niye sezeryan diyolarki.
gerçi şu var artık sezeryan dikişileri estetik dikiş oluyomuş eskisi gibi değilmiş.
dilmuh canımmm ben geçirdim enfeksiyon hemde baya da bi yüksekti benim
doktor antibiyotik vermiştiii ama asla içmem dedim onadaaa
o zaman bol su içeceksin dediiii bende öyle yaptım
o alışkanlıkkk oldu bendee acayip du içiyorum artıkkkk
ve enfeksiyon felanda kalmamış hiç doktor tebrik etti beniii
artı suya alışmanda çok iyi olmuşş bebeğeee çok su lazım bu araalar dediii
yanındaaa şişeee gezdirrrr sürekliii iç canımmmm sakın ihmal etmee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?