senin yüzüne cok yakısmıs hamilelik valla
gozlerin mavi galiba her renk olur sogan kabugu cok hos bi renk yakısıır dene mutlaka
tatlım sen kendini neye hazır hissediyosan senin için en iyisi o olacak banada herkes sezeryan yap diyo ama bende ondan korkuyorum
kendini hazırlamak cok öenmli gercekten
eşinle aran neden bozulsun ki onu anlamadım ikiside dikişli olacak ama anladıgım seyse en iyi kararı sen vereceksin canım
ayy kardesim mesela acı cekmemi istemiyo o an için kıyamıyo bana
cogu kadında ayy dogum sancısı cekecegine sezeryan ol bitsin diyo
annem normal dogum diyo sen guclusun yapabilirsin diyo
hayırlsı neyse rabbim onu versin inş. bizim dememizede kalmıyo yaa ne yazdıysa o olacak
oy oy çokmuş canım ya görümceninki.
umarım bizimki o kadar olmaz.
evet sürekli uğraşmak gerekiyo dikişlerle her tuvaletten sonra kurutacaksın ped kullanamayız çünkü o nemli tutuyo ayyy bende bilmiyorumki.
ama sen kendini yıpratma neye kendini hazır hissediyosan o olsun derim ben.sezeryan normal benim gözümde hepsi aynı yeterki bebişler sağlıkla gelsin dünyaya.
evetttt canımmm en doğrusunu kendimiz bilirizzzz
bende snein gibi normaleee odaklamıştımmm kendimiii
korkmuyodum daa maaa bu araa nedenseee geceleri uykularım kaçıyor düşünmektennn...
evet ikisinde de dikiş var amaaa farklı şeyler sonuçtaa...
neysee boşverin kızlarr sizinde canıınızı sıkmak istemem bu konudaa
hakkımız da hayırlısı neyse o olsun...
slm hatunlar
nehir doğuramamış hala yazık yaaa
suni sancı çok zor oluyomuşş Allah yardım etsin
bişi sorimm kızlarr arkadaşım ebe onla konuştum şimdik benim oluşum 36. haftada 3.5 kilodan fazla daha 4 hafta var.haftada 250 grm alıyo yani tahmini 4den yukarı doğar gibi arkadaş sakın riske atma diyo çok zorlanıyo karılar diyo dörtten yukarı olursa sezeryan yap diyoo
tecrübeli anneler sizcede ölemii bilmom yaa ben normal olmasını istiyomm ama
nasip bakalım
tedirginlik normal canım bende yasıyorum sonucta neyle karsılasacagımızı bilmiyoruz
niye sıkılacakmısız canım her zaman dinlerim seni
rabbim en kolay sekilde kurtarsın bizleri inş.
slm hatunlar
bişi sorimm kızlarr arkadaşım ebe onla konuştum şimdik benim oluşum 36. haftada 3.5 kilodan fazla daha 4 hafta var.haftada 250 grm alıyo yani tahmini 4den yukarı doğar gibi arkadaş sakın riske atma diyo çok zorlanıyo karılar diyo dörtten yukarı olursa sezeryan yap diyoo
nasip bakalım
masallah canım bebegine
tecrübeli anne yok galba suanda aramızda ama 4 den yukarı gercekten zor oluyormus
kardesim 4 kilo dogmus suni sancı ile zor dogmus
doktorun en iyisine yonlendirii canım seni
saol canım yaa allah razı olsunnnnn
ama insan etkilenebiliyo böyle şeylerrrrdennn
bahsederek sizi de etkilemek istemem...
yaa rüyaa gibi çok az bir zaman kaldı kavuşmamızaaa
hamilelik artık sıkmayaaa başladıııı
zaman çabuk geçsedeee kokularını içimize çeksek yavrularıımızın..
ben çok özledimmmmm onu yaa.. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
slm hatunlar
nasip bakalım
ewet çıtırtı itekk nerdesiniz yavv
yoklarr galiba
doğru diyosun hem bu kontrolde çatı muayeneside yapcekmiş dr
ufyaa ben çok çekiniyomm nası olcek bilmem :kedi:
saol bitanem bebeklerimizin hepsine maşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda kilo önemli değil bencee
normal dpoğuma pek drlar girmiyoo ebeler yaptırıyo galiba bildim kadarıylaa sezeryana giriyolarr hayırlısı i,nşallah Allah bi kolaylığını verir işallah zemuszemus
ay canım ya nedne bekletiyolar kızı alsalar ya sez.e ne biçim bu dr.lar yaaaakızlar şimdi nehiriverle konuştum maalesef hala doğum olmamış suni sanci verip duruyolar ama bende tık yok diyoo hiç bişey hissetmiyomuş bu saate kadar sadece 2cm açılma olmuş ısrarla sezeryan yapmıyolarmış sabaha kadar bekliceklermiş yine olmazsaa sezeryan yaparız demişlerr mehiriverin sesi iyiydi ama çok sıkılmış herkese çok selamı warr
cnmm bence de alınması lazımayy demek doğuruyo bizim kız haaa.
ohhhhh hayırlısıyla kurtulur inşallah bi an önce.
ayyyy benim doktor olsa şimdiye kadar çoktaaaaan sezeryana almıştı bile.
ben d ekorkmaya başldım biri epidural iyi diyo biri deil diyo bence en doğrusunu dr la karar vercezöyle canım yaa walla bende korkuyorum her kafadan bi ses cıkıyo herseyin hayırlısı olsun bakalım
cnm korkma bolca su iç geçmiş olsunkızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı.
ben tahlil sonucuma baktımda galiba enfeksiyon var.
yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.
ayyy şimdiye kadar çıkmadı bişey şimdide çıkmasaydı iyiydi ama neyse
ne gerekvar hakkaten yaaa özgecim nası yorulmuştur 24 saati geçti ya dün öğlen gibi sancılanmadımıydı oyaa bikac ay once dogum yapan arkadasımın suyu gelmiş once sancı takmıslar bi turlu acılma olmamıs
spinal anestezi ile sezeryan yaptı
buyuk ihtimalle nehirinde öyle olcak bu kadar saattir hala suni sancı takıp beklemeleri garip zaten acılma yoksa zorlamaya gerek yokki
inş cnm doğurmuştur ama bence zor ben hepsiburdayı tercih ediyorum cnm orda kampanyalar da oluyoözgeyi 2 defa aradım ama ulaşamadım.kapalı yada şarjı mı bitti acep.Allahım inş doğurmuştur yaa...
bende ütü yapıyom az kaldı hemde diziye bakıyom bı yandan 2 dk bakayım dedım..
kızlar biz akşamüstü eşimle kraft ürünlerisatan bi yer var oraya gittik oto koltuğu almaya 0+ için bitek pembesi kalmış adam başka yok elımızde diyi sinir oldum ama
ya netten alalım diyoruz ama nerden alsak acaba,güvenilir bi site ismi verebilir misiniz ben netten daha önce hiç alışveriş yapmadım da...:kedi:
hehe tombik tombiiikkk:))) aynısı bende de var bugün pazara giderken çok çirkin hissettim zaten son gidişim oldu pazara bi daha töbeya sorma bende.acayip salmışım ya.gerçi salmasamda ne olacakki.hiçbişey olmuyo artık hamilelik için aldıklarım bile dar gelmeye başladı.
bide komik ya kocaman bi göbiş var aynı zamanda simit olmuş yanlar.ama popo basen hiç yok.alt incecik üst kocaman.ne giysem bi garip duruyo
ay korkma o kadar canım bazılaırnda hiç dikiş bile olmuyo bizim arkdş 4,5 kilo doğurdu ve 2 dikişi var altta, o açılmaya bakardoğru diyosun canım yaaa
evet bazıalrı tek dikişlee bile atlatabiliyoooo
ama benim görümcemin 25 dikişi felan vardıııı
kii o bölgee sürekli nemli ıslakkkk sezeryanaa göre iyileşme süreci
daha da uzundur bana göreee verdiği acıyı düşünmüyorum bileee
insan cinsellikten herbişeyden soğur gibi geliyooo kiii
görümcemde öyle olmuştuuu..
ama en iyisi düşünmemek dediğin gibiiii
düşündükçee yapranıyosun resmennn
oluruna bırakmak en doğrusu....
nasip cnm hayırlısı ama 4,5 kilo normal doğuruyorlarslm hatunlar
nasip bakalım
ebe giriyor tabii saatlerce dr bekleyemez ki başında o da yorulur dimibenim doktorum gecenin bi yarısıda olsa ben giricem dogumuna dedi
öleymişte gercekten daha once dogum yapanlarda öle diyorlar
ebe girecekse önceden ayarla canım cok ilgileniyormus ebeler
catı muayenesini acaba banada yaparmı ki gidince hiö bişi demedi
korkmuyorum ben o muayeneden ama utanırım kesin
:kedi:
kızlar bugun bebişime bi zıbın takımı daha alalım dedik bi dükkana girdik
neyse begendik aldık
annem kadınla konusuyo dogumdan falan bahsediyolar
kız dediki kim hamile kaydirigubbakcemile3
ben dedim hamileyim diye kız dedi yeni herhalde :roflol:
dedim 2 yada 3 hafta sonra aramıza katılır diye kız inanmıyo diyo dalga geciyosunuz
ne güldüm yaaa kocaman gobegim var hala benim hamile oldugumu anlamıyo
tamam küçük karnım var ama o kadarda deil yaaa
herkes 5 yada 6 aylık falan herhalde diyo artık seviniyorum o kaa kocaman olmadıgına
kız o karıda körmü abartmasın resmini gördük belli işte kim hamile ne demek kaydirigubbakcemile3
kızlar bugun bebişime bi zıbın takımı daha alalım dedik bi dükkana girdik
neyse begendik aldık
annem kadınla konusuyo dogumdan falan bahsediyolar
kız dediki kim hamile kaydirigubbakcemile3
ben dedim hamileyim diye kız dedi yeni herhalde :roflol:
dedim 2 yada 3 hafta sonra aramıza katılır diye kız inanmıyo diyo dalga geciyosunuz
ne güldüm yaaa kocaman gobegim var hala benim hamile oldugumu anlamıyo
tamam küçük karnım var ama o kadarda deil yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?