2009 Kasm Anneleri

görümcem dün arıyo diyo kı ya bebeğin eksiği emzik,biberon varsa ben alayım ikisinden birini diyo bende sinir oldum sağol cnaım ben gidip aldım eksiklerini dedim...:umursamaz:

ayy külfet olmasın kıs yarı parasını da sen veriver :roflol::roflol::roflol:

bende paket paket kabak cekirdegi yiyorum. zararlimiymis, bunu da mi yemiycez?mafoldumben

kabak çekirdeği faydalı diye biliyorum ben... diğeri de çok tuzlu olduğu için sakıncalıdır ehralde... biraz önce elim uzandı da zor tuttum kendimi..ay bi avuç yesem mi acep

kızlar yaa biz bebeği yan yatırmıcamıdııkk??
bi yazı okuyom sırtüstü yatırın deyü dr. tööbe tööbeee

alla allaaa... ben de sırt üstü yatırılmıycak diye biliyorum...hatta o aldığımız kitapta sırt üstü yatarken yatağın altı kısmına bişey koyup yükseltin yazıyodu....CADIARZU

yaa hala doğmamış mı bu kadar zor mu oluyomuş...ben de sancı gelicek hastaneye gidicez bi kaç saat içinde olucak sanıyodummm akannehir

dün gece kocişim de diyo ki "seni hemen hastaneye yetiştirmem lazım... kaç dakikada doğuyo bebek?" kaydirigubbakcemile3 ben de güldüm sonra diyo ki "yoksa bi kaç saat mi sürüyo?" :roflol: bu adamlar bu işi ne kadar kolay sanıyolar böle yaaa:CüvCüv:

neyse kızlar ben kaçıyorum... umarım özgeden güzel haberler en kısa zamanda gelir... iyi akşamlar hepinize

ben çıkıyorum canlar...öptüm hepiniziii Şeniz

güle güle canım
slm kızlar nehiriverden haber var mı merak ettim
suni sancı veriliyomuş açılması 2 cm olmuş

ohhh keşke kaç dakika haaa.
güle güle canım

kenya bende doğumdan sonra hemen saçımı boyatcam kestircem bende çok sıkıldım bu salaş halimden

özgeyi 2 defa aradım ama ulaşamadım.kapalı yada şarjı mı bitti acep.Allahım inş doğurmuştur yaa...
bende ütü yapıyom az kaldı hemde diziye bakıyom bı yandan 2 dk bakayım dedım..
kızlar biz akşamüstü eşimle kraft ürünlerisatan bi yer var oraya gittik oto koltuğu almaya 0+ için bitek pembesi kalmış adam başka yok elımızde diyi sinir oldum ama
ya netten alalım diyoruz ama nerden alsak acaba,güvenilir bi site ismi verebilir misiniz ben netten daha önce hiç alışveriş yapmadım da...:kedi:

ayyy bizim kaloriferler yanmış haa çok sevindim.bizim buralar çok soğuk.dün akşam kocişle biraz yürüyelim dedik çıktı offf nasıl soğuk donduk kaçtık eve.ayyy ne çabuk kış geldi yahu.geçen yıl bu zamanlar istanbul sıcaktı sanki yani böyle değildi

canım ben emzik biberon şampuan falan aldım netten penguen bebe diye bi site.

slm kızlarrrrrrr
bugünnn giremedim hiçççç
neihr doğuramamış galibaa halaaa
ayyy niye hala suni sancıyı çekiyoo kiii
alıversinler sezeryana eziyet resmen yaaaa
valla ben çok kararlıyım asla istemiyorum suni sancı felann
onu çektikten sonra sezeryan olucaksa bi kıymeti yok zatennn
açılma yoksa yoktur yanii niye zorluyolar kiiii
allah yardımcısı olsun yaaaaa hiç kolay değil şu an yaşağı..

hoşgeldin canım.
evet ya zordur şimdi onun durumu dün geceden beri hastanede sanırım.
ya ben bişey sorcam su geldikten sonra bebiş susuz kalıyo ya tehlikeli değilmi.
ya benim doktor geçen gün dediki suyun erken gelirse ve açılma olmazsa sezeryana alırız bebeği strese sokmaya gerek yok.
hangisi iyi anlamadım

suni sancı veriliyomuş açılması 2 cm olmuş

kenya bende doğumdan sonra hemen saçımı boyatcam kestircem bende çok sıkıldım bu salaş halimden

ayy aynaya bakmak istemiyorum ne kıyafet ne sac ne bas ayyy

bende boyatmak istiyorum yaa sarı istiyorum yada soğan kabuğu...
unı annem benı eklesene faceden....

sen acık tenlisin her renk gider sana

hosgeldin canımm

ayy aynaya bakmak istemiyorum ne kıyafet ne sac ne bas ayyy

sen acık tenlisin her renk gider sana

ya sorma bende.acayip salmışım ya.gerçi salmasamda ne olacakki.hiçbişey olmuyo artık hamilelik için aldıklarım bile dar gelmeye başladı.
bide komik ya kocaman bi göbiş var aynı zamanda simit olmuş yanlar.ama popo basen hiç yok.alt incecik üst kocaman.ne giysem bi garip duruyo

evet canımmm,bebek içinnn hiç iyi ddeğil susuz kalması ama suyun tamamı geldiyse eğerrr muhakkak alırlardı sezeryana ama demek ki sadece bi kısmı gelmişki bekletiyoolar
ama suni sancıyı bilee hissetmyiomuş baksanaaa
benim bi arkadaştaaa öyle saatlerce beklemişti en son isyan etti
yeter artık diyeee sezeryan yaptırdılar mecburrr...bünyeden bünyeye değişiyo herbişey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…