öyle deme dilmuhcum ya, hepimiz çatlıcaz boşver bi çaresini bulcaz inşşşş
bende anca ütülediklerimi yerleştirdim....
duşa gircem ama azcık dinlenem yoruldum.bidaha bukadar biriktirmicem ütüleri....
off yaaa eşimede sinir oldum ben ona bişiler anlatıyorum haftaya şöle böle yapalım diye.oda dinlemıyo benı tv bakıyo ya...
ne anlattım diye sordum söleyemedı bellı dinlmediği bende sinir oldum ya hiç bişi demedım.
oy ne güsel işte maşallah canımmm insan mutlu oluyo demı böle deyınce....opuyorumnanaktan
inşş canımmmm
ohh yarasın canım bebişine.
bende anca ütülediklerimi yerleştirdim....
duşa gircem ama azcık dinlenem yoruldum.bidaha bukadar biriktirmicem ütüleri....
off yaaa eşimede sinir oldum ben ona bişiler anlatıyorum haftaya şöle böle yapalım diye.oda dinlemıyo benı tv bakıyo ya...
ne anlattım diye sordum söleyemedı bellı dinlmediği bende sinir oldum ya hiç bişi demedım.
aman sıkma canını canıııııım.benimkide nete giriyo oyun oynuyo bende anlatıyom bişeyler tepki yok.
bende inatla aşkım aşkım bak ne diyom dinle diyom adamda dinliyo.
ayy hiç gıcık olamam ya o gıcık olsun boşver
hah bu da sper yaaa ben olaya psikolojik yaklaştıydım nedense bu akşam ciddiyetim tuttu
ya özgeden haber yok daha dimiii
nbr kıslar
ayy yarın eşimle bebek şekeri ve kapı süsü işini
halletmeye gitcez umarım kazıklanmadan hallederiz
iyi akşamlar kızlar bugün bi sabahtan girebildim nete başkada hiç bakamadım. temizlik işlerim bitti çok şükür ama bende bittim. iş yaptığımda söylenemez ama ayakta durmak oraya buraya koşturmak beni mahvetti. geçmişede bakamadım nehirden bi haber var mı kızlar ??
dilmuh canım çatlak onarıcı kremler var onlardan kullanırsın
benim göbekte çatlasammı çatlamasammı modunda şuan
gerildi baya bi ama derinleşmedi henüz
bacım sen araştırmacı gazetesimiz oldum çıktın.
bennn kaçarr kızlarrrr herkese iyi geceler.....
cnm erkekler tv ye yada gazeteye kitlendiler mi onları rahat bırakmak lazımmış çünkü: kafalarında onları sıkan bi problem oldu mu öyle boş boş tv ye gazeteye bakarlarmış ama aslına onu düşünürlermiş o hareketleri yalnız kalmak istediklerinin göstergesiymiş.
yani buna uzmanlar mağaraya kapanma diyorlar:) yapılcak tek şey susmak ilgilenmemek onlar çözüme ulaştıklarında zaten yanına gelip seninle bişey olmamış gibi konuşmaya başlıyolarmış
:)
bi anda ütülemeseydn hepsini canım bi kaç güne bölseydin keşkee..
kaydirigubbakcemile3 kurtlar vadisinimi izliyodu yoksaaa
çok sinir bozucuuu bende uyuz olurudm kesin..kaydirigubbakcemile3
aman sıkma canını canıııııım.benimkide nete giriyo oyun oynuyo bende anlatıyom bişeyler tepki yok.
bende inatla aşkım aşkım bak ne diyom dinle diyom adamda dinliyo.
ayy hiç gıcık olamam ya o gıcık olsun boşver
iyi akşamlar kızlar bugün bi sabahtan girebildim nete başkada hiç bakamadım. temizlik işlerim bitti çok şükür ama bende bittim. iş yaptığımda söylenemez ama ayakta durmak oraya buraya koşturmak beni mahvetti. geçmişede bakamadım nehirden bi haber var mı kızlar ??
bennn kaçarr kızlarrrr herkese iyi geceler.....
hehe kararsız yani.
kız hangisi<iyi araştırmak lazım
işe yararmıki
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım.
nehir en son akşam haber geldi doğum olmamıştı suni sancı veriyolardı
vallaha araştırmak lazım %100 sonuç vermesede azaltır bence
yaa daha haber alınmadı yani, umarım doğurmuştur yaa... bende çok fena olmadan gidiyim duşa giriyim. yarın anneminde ameliyatı var sabah 8 de hastaneye gidicem. iyi geceler kızlar hepinize... tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?