anaaam ne buzluk ha dolmadı gitti.
benimki el kada bişi iki şey at doluyo.
nan buzluk derken derin dondurucu
buzdolabımın buzluğuda doldu derin dondurucumda doldu valla iğne atsan düşmez tıka basa a.sa.s
he ya biliyom işte yeni aldıydın.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkisdelüü kız kaldı isimsiz eski Türkler gibi kahramanlık gösterince mi isim koycannnn :roflol: :roflol:
iyiyiz tatlım uyuyamadık biz halen sen nasılsınnoooo kızlar gecenin bu saatinde nediniz burda bakem heee ne var ne yok
maşallah canım hamaratsın..güle güle yemek nasıp etsın Allahımmmbende ne yapam börek yaptım koydum yine buzluğa boş duramim napim illa bişeler yapacim
ölemiiiiii eee ben yaparun canum sen dert etme
hade gidin yatın nan gecenin bu saatinde kimi neyi bekliyonuz bebeleride uykusuz bıraktınız çıkın gidin nan hade hade hadeeeeeeeeeeee
oldimi kızlar gidinizmi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he gııı yeni aldıydım doldu doldu valla bitti daha yer yok
kız dilmuh sen 10 güne kalmaz doğurursun anam baksana 37 haftadan gidin genelde millet 38 haftalık doğurii kız a.sa.s
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
iyiyiz tatlım uyuyamadık biz halen sen nasılsınn
maşallah canım hamaratsın..güle güle yemek nasıp etsın Allahımmm
bende cıbışımı yaptım geldımm.sıcacık süt içtim şimdi bide
bende iyiyim napam işte uyku yok bi bakem dedim baktım benim gibi uykusuz karular varmış şimdi çekirdek çitliyom iştekaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
iyiyiz tatlım uyuyamadık biz halen sen nasılsınn
maşallah canım hamaratsın..güle güle yemek nasıp etsın Allahımmm
bende cıbışımı yaptım geldımm.sıcacık süt içtim şimdi bide
gııı gel bi öpem seni. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ayy bben hep soğuk soğuk içiyom.kaç gündür sütlü kahve istiyi canım ama tembelmiyim ne
bende iyiyim napam işte uyku yok bi bakem dedim baktım benim gibi uykusuz karular varmış şimdi çekirdek çitliyom işte
anam öp öp
kız o kaaa meraklımısın doğurmaya :roflol::roflol:
ıyyyiiiii ben hayatta soğuk süt içemem -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sıcak içersem o da kırk yılda bir o kaaaaa
valla meraklıyım bacım ya.
artık şikayetler arttı ya hergün dahada zorlanıyom
he nan şikayetler arttı artık yürüyemeyecek hale geldik yavvv
ayyy şimdi sen bende dahada ağırsın göbiş olarak yani ben o zamana kadar yalvarırım herhal doğuram diye
yok gııı sıcak midemi bulandırıyo içemiyom.
e sen süt içmiyonmu gııı.
yoğutla falanmı idare ediyon
içmiyom valla
yoğurtta benim midemi ekşitiyo onuda içemiyom kaşar peynirinide hiç sevmem buseye hamile iken kaşar peynirinden tiksinmiştim işte ara sıra süt içiyom nadiren yani
aman busede her gece süt içtimde ne oldu yaniii
he ya valla bu aylar ne kadar zormuş böyle.
zamanda geçmiyo
nst de sancı mancıda çıkmadı bakalım ne zaman doğurcam
bacım sana yarıyomuş ya ne bilem kemik erimesi falan
eee ozaman beni bekle bacım sen 40 haftada doğurr bene 38 haftada buluşuruk nan beraber doğururuk:roflol::roflol:
ne ettin gııı yok bekleyemem bacım hiç kusura bakma.zemuszemus
amaaan bu hazır sütlerin kemiklere bi faydası olacağını heç sanmıyom ben hep katkı maddeli:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?