2009 Kasm Anneleri

delüü kız kaldı isimsiz eski Türkler gibi kahramanlık gösterince mi isim koycannnn :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
oooo kızlar gecenin bu saatinde nediniz burda bakem heee ne var ne yok
iyiyiz tatlım uyuyamadık biz halen sen nasılsınn
maşallah canım hamaratsın..güle güle yemek nasıp etsın Allahımmm
bende cıbışımı yaptım geldımm.sıcacık süt içtim şimdi bide

he gııı yeni aldıydım doldu doldu valla bitti daha yer yok

kız dilmuh sen 10 güne kalmaz doğurursun anam baksana 37 haftadan gidin genelde millet 38 haftalık doğurii kız a.sa.s

gııı gel bi öpem seni. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ayy bben hep soğuk soğuk içiyom.kaç gündür sütlü kahve istiyi canım ama tembelmiyim ne

bende iyiyim napam işte uyku yok bi bakem dedim baktım benim gibi uykusuz karular varmış şimdi çekirdek çitliyom işte
gııı gel bi öpem seni. Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

anam öp öp
kız o kaaa meraklımısın doğurmaya :roflol::roflol:

bende iyiyim napam işte uyku yok bi bakem dedim baktım benim gibi uykusuz karular varmış şimdi çekirdek çitliyom işte

anam öp öp
kız o kaaa meraklımısın doğurmaya :roflol::roflol:

valla meraklıyım bacım ya.
artık şikayetler arttı ya hergün dahada zorlanıyom

aboooo şekercik biri bana git desin dedi bende git dedim yane kısaca kovdum ne kaaa etkili kovmuşum kızlar arkasına bilem bakmadan iyi geceler bile demeden uçtu gitti delü

he nan şikayetler arttı artık yürüyemeyecek hale geldik yavvv
ayyy şimdi sen bende dahada ağırsın göbiş olarak yani ben o zamana kadar yalvarırım herhal doğuram diye

he ya valla bu aylar ne kadar zormuş böyle.
zamanda geçmiyo
nst de sancı mancıda çıkmadı bakalım ne zaman doğurcam

yok gııı sıcak midemi bulandırıyo içemiyom.
e sen süt içmiyonmu gııı.
yoğutla falanmı idare ediyon

içmiyom valla
yoğurtta benim midemi ekşitiyo onuda içemiyom kaşar peynirinide hiç sevmem buseye hamile iken kaşar peynirinden tiksinmiştim işte ara sıra süt içiyom nadiren yani
aman busede her gece süt içtimde ne oldu yaniii

bacım sana yarıyomuş ya ne bilem kemik erimesi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…