geçmişe baktım özge için sabaha kadar bekliceklermiş olmazsa sezerana alıcaklarmış yazıyodu noldu doğurdumu ki bende çok merak ediyorum
ay gece bile uyandım aklımdaydı tubiş gelirse bize haber verir telefonu onda var
tuğba gelmiş
sgmus bebğin kaç kilo olmuş
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Dün bütün işlerimiz bitti gelip gidip baktım ama Nehirden sanırım hala bir haber yok hayırlısı inşallah ...
Ya dün gece bir baş ağrısı 3-4 saat delirmek üzereydim zorla uyuttum kendimi sonrasında kendime gelmişim aman inşl. bir daha olmaz..
kız daha gitmedim dra bugün akşamüstü gidicem sabah kan aldırdım kanım inşallah yükselmiştir sonucu alıp gidicez 17:30'da randevumuz gelince haber veririm
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Dün bütün işlerimiz bitti gelip gidip baktım ama Nehirden sanırım hala bir haber yok hayırlısı inşallah ...
Ya dün gece bir baş ağrısı 3-4 saat delirmek üzereydim zorla uyuttum kendimi sonrasında kendime gelmişim aman inşl. bir daha olmaz..
günaydın adacıım nasılsın? kıss isim buldunuz mu oğluş a ?
günaydın yaremcimm
inşalah yükselmiştir güzel haberle gel
sanada günaydın miğren mi var miğrense çok kötü
günaydın nazlıcım o baş ağrısı dün gece bendede vardı ya
nazlışım günaydın geçmiş olsun cnm
Günaydın canlarım yok şükür migren filan sadece uzun sürenin az uykuları sanırım ondan oluyor.Çok sağolun opuyorumnanaktanAyyyyy HEMEN YAazamadım doktorumu seğrediyorum nasıl ağlıyorum beynim durdu resmen Allahım bizede nasip etsin harika kızlar yaaa topacık dünyaya geldi maşallah süper anasına babasına bağışlasın Rabbimgünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?