ben de bütün gün gardolap düzenlemesiyle uğraştım yawwww
kışlıkları çıkarım yerleştirem derken epey yoruldum
kızım gelmeden evde düzenleme de yapam dedim
zaman daraldıkça heycanım bir kat daha artıyy
şimdi de nasıl ne şekilde doğum yapacam telaşı aldı
normal doğum için son ana kadar bekliycem ben de
sezaryan istemiyorum allahım bir avazda sağlıklı doğuralım hepimiz
edacım güsel haberlerini bekliyoruz canım
herşeyin hayırlısı olur inşallah canım
ne güsel oğluşunuda göreceksin
ben de kısmetse çarşamba günü gidecem
kızım döndümü bilmiyorum ama şuan hala sağda hissediyom
sanırım hala dönmedi
ama son ana kadar bekliycem dönmesini
yarın haber ver cnm mutlaka
sezaryan olcaksa sana gün verecektir zaten inşallah sağlıcakla doğurusun egemizi cnm
bide çatı darlığı sorunu çıkarttılar yawwww
anacım eskiden çatısı dar olanda doğuruyodu geniş olandakaydirigubbakcemile3
şu doktorlar sezaryan yapmak için bir bahane mutlaka yaratırlar
kesmeye ne kadarda meraklılar yawwwww
canım geçmiş olsun. umarım herşey yolunda gider. yat dinlen. hatta sol tarafına yat devamlı bebek daha iyi beslenir o zaman.
deediğin gibi hep sola yatmaya calışıyorum ama bazen uyudup sağa donuyorum artık
Arzucum çok geçmiş olsun cnm,
sen sakın kafana takma bak tansiyonun var onu kontrol altında tutman bebiş içinde senin içinde önemlii..
seninde bebişininde duacısıyım cnmm :Saruboceq::Saruboceq: inşallah sağ salim kavusursun bebişinee doğunca alır kilosunu :Saruboceq::Saruboceq:
unem ne ettin gı öle
ne kilodu ki dikişine gelecek
normal kilot aldın o zaman sen
olsun doğumdan sonra donsuz mu kalacan giyersin işte ne güselll
geceliğini merak ettim ben de kısmetse yarın alacam
dizlerde üşümeyiz dimi kasım ayında bide kaça aldın koy da resmini görek canım
ii geceler kızlaaarrrr...ben geldimmmm Şeniz
ayy geçmişe baksam mı 30 sayfa olmuş...puffff.....
bugün kendime gecelik aldııımmm hem de tam istediğim gibi buldum...hem uzun kollu hem düğmeli hem boyu dizimde hem de anane şeyi gibi diill hihoyyythihoyyythihoyyyt sabahlığı da vardı ama almadım zaten uzun kollu ...hastaneler çok sıcak oluyo...ayyy bi de dayanamadım bi pijama daha aldım :kedi::kedi::kedi: bi de acaip bi indirim vardı 9 tane kilot 15 tl paket yapmışlar... ondan aldım bi paket ...ama tam dikiş yerine geliyomuşo kadar da çok ki napıcam onları bilmiyorum ...hepinize birer tane göndersem anca biter :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
edacım kimin kına gecesi gızzzz
geçmişe bakmadan dalıyom ben artık
zaten geceleri giriyom daha çok
hadi eğlenin bakem kız orda zıplayım deme doğum gecene dönüşmesin sonramkaydirigubbakcemile3
selam kızlar naber nasılsınız
naptın gıı suursuz 4 :roflol::roflol: o kaa don alınımıııı :roflol::roflol:
amaan cnmm büyük değilse sende doğumdan sonra normale dönünce giyersin ne varr zemuszemuszemuszemus
geceliklerinide sağlıkla giy bebeeeeeemmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama resmini koyda görek biz öle anlatmakla tatmin olmayızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Unimmm bende sonunda emzirme yastığımı aldım kızz artık doğurabilirmm :lepi::lepi:
zeytin benim en yakın dostum evleniyoo yarın kınaa pazarda düğünümüz varr hihoyyythihoyyyt
o kadar çok söyledimkii arkadasımaa senin düğünde nikah masasında doğurcam nikah masasında doğurcam diyeeeee kaydirigubbakcemile3 inşallah 40 ı bulmamışımdırr :roflol::roflol:
kayınpederim elbise dikiyo düğün için bugün prova yaptık çok güzel yaaa hemide beyazz sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey o kaa çok göbüşüm çıktıkii şaştım kaldımm laelaelaelaelae
slm fatommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nbr cnm naptın bugün görüşemediikk senlen heççç opuyorumnanaktan
selam kızlar naber nasılsınız
kıs gelin sana küsmesin beyaz giycen diye...ben abimin düğününde giydim krem rengi..sonradan farkettim eccük düşüncesizlik mi oldu diye :roflol::roflol::roflol: yingem de soğuk yaptı sanki biras :dilcikar:
hoşgeldin şekerimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?