2009 Kasm Anneleri

bende yarın dr.a gidicem zeytinimm oğluşumu görücem :lepi:
ve kesin olarak doğum şekline karar vericezz :bbo::bbo::bbo:
sanırım çatı muayenesinide yapıcak.ben daha hamile kalmadan bi dr.a gitmiştim üniversitede sen hamile kalırsan asla normal doğuramazsın çatın çok dar demişti bakalım dr.ne diceekk :sinifsinif:

edacım güsel haberlerini bekliyoruz canım
herşeyin hayırlısı olur inşallah canım
ne güsel oğluşunuda göreceksin
ben de kısmetse çarşamba günü gidecem
kızım döndümü bilmiyorum ama şuan hala sağda hissediyom
sanırım hala dönmedi
ama son ana kadar bekliycem dönmesini
yarın haber ver cnm mutlaka
sezaryan olcaksa sana gün verecektir zaten inşallah sağlıcakla doğurusun egemizi cnm

bide çatı darlığı sorunu çıkarttılar yawwww
anacım eskiden çatısı dar olanda doğuruyodu geniş olandakaydirigubbakcemile3
şu doktorlar sezaryan yapmak için bir bahane mutlaka yaratırlar
kesmeye ne kadarda meraklılar yawwwww

bende öle diyorum cnm yaaa allahtan hayırlısıı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun bakalımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yarın akşam üzeri yazabilirim ancak drçdönüşü kuaföre gidicemm :kedi: akşama kına gecemiz varyaaaa :lepi:

ayy benimki heç meraklı değil valaaa zemuszemuszemuszemus
hep diyo vururum epidurali yaparsın paşa paşa normalll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ii geceler kızlaaarrrr...ben geldimmmm Şeniz
ayy geçmişe baksam mı 30 sayfa olmuş...puffff.....
bugün kendime gecelik aldııımmm hem de tam istediğim gibi buldum...hem uzun kollu hem düğmeli hem boyu dizimde hem de anane şeyi gibi diill hihoyyythihoyyythihoyyyt sabahlığı da vardı ama almadım zaten uzun kollu ...hastaneler çok sıcak oluyo...ayyy bi de dayanamadım bi pijama daha aldım :kedi::kedi::kedi: bi de acaip bi indirim vardı 9 tane kilot 15 tl paket yapmışlar... ondan aldım bi paket ...ama tam dikiş yerine geliyomuş o kadar da çok ki napıcam onları bilmiyorum ...hepinize birer tane göndersem anca biter :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için şimdi olçtum 13 9 du tansiyonum iyi sukur
dualarınız için de allah razı olsun hepinizden insallah hepimiz sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize

edacım kimin kına gecesi gızzzz
geçmişe bakmadan dalıyom ben artık
zaten geceleri giriyom daha çok
hadi eğlenin bakem kız orda zıplayım deme doğum gecene dönüşmesin sonramkaydirigubbakcemile3

unem ne ettin gı öle
ne kilodu ki dikişine gelecek
normal kilot aldın o zaman sen
olsun doğumdan sonra donsuz mu kalacan giyersin işte ne güselll
geceliğini merak ettim ben de kısmetse yarın alacam
dizlerde üşümeyiz dimi kasım ayında bide kaça aldın koy da resmini görek canım

yav ne biliyim ben hiç öyle kilot almadım ki dedim bunlar büyük heralde...eve geldim giydim düşük bel çıktı :roflol: iç çamaşırı değiştirilmiyo da kaldı hepsi başıma... yav donsuz diilim allaha şükür doğumdan sonra zaten olanları giymeye devam edicektim :roflol::roflol::roflol::roflol: bunları aldım ki hani büyük büyük giyim lohusayken falan diye....

yok kız ne üşümesi...ondan uzunu da bi tuhaf durmaz mı yav...benim gecelikler hep kıçımın tepesinde :roflol::roflol::roflol: yani aklımca ben bunu uzun diye aldım :roflol::roflol::roflol:

naptın gıı suursuz 4 :roflol::roflol: o kaa don alınımıııı :roflol::roflol:
amaan cnmm büyük değilse sende doğumdan sonra normale dönünce giyersin ne varr zemuszemuszemuszemus
geceliklerinide sağlıkla giy bebeeeeeemmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama resmini koyda görek biz öle anlatmakla tatmin olmayızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Unimmm bende sonunda emzirme yastığımı aldım kızz artık doğurabilirmm :lepi::lepi:

edacım kimin kına gecesi gızzzz
geçmişe bakmadan dalıyom ben artık
zaten geceleri giriyom daha çok
hadi eğlenin bakem kız orda zıplayım deme doğum gecene dönüşmesin sonramkaydirigubbakcemile3

zeytin benim en yakın dostum evleniyoo yarın kınaa pazarda düğünümüz varr hihoyyythihoyyyt
o kadar çok söyledimkii arkadasımaa senin düğünde nikah masasında doğurcam nikah masasında doğurcam diyeeeee kaydirigubbakcemile3 inşallah 40 ı bulmamışımdırr :roflol::roflol:
kayınpederim elbise dikiyo düğün için bugün prova yaptık çok güzel yaaa hemide beyazz sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey o kaa çok göbüşüm çıktıkii şaştım kaldımm laelaelaelaelae

valla yaa pijama ve don koleksiyonu yapıcam sanki :roflol::roflol::roflol::roflol: pijamayı da öyle yaptım gördüğümü aldım ya bi daha bulamazsam diye ...bugün de geceliği aldıktan sonra çok acıklı bakmışım pijamaya kociş dayanamamış bi baktım onu da almış ...e dedim madem çok istiyosun alalım bariiii :roflol::roflol:

yav ben aslında eşofman bakim diye gittim bugün ... ama benim kocişin alışveriş merkezlerine karşı alerjisi var... istinye parka adım atmamızla daraldım diye söylenmesi bir oldu... kaşla göz arasında girdim bi mağazaya tesadüf hemen elime geldi bu aldıklarım...sonra yemek yedik...eşofmanlara bakıcaz diye bi heves bende bel ağrısını falan umursamadan yampirik yampirik yürümeye uğraşıyorum... anam 2 mağazaya girdi 2 şer dk.dan elimi bişeye uzatamadan çıktı... koşa koşa eve geldik :))) ama bu kadar bile hava almak iyi geldi bana çok daralmışım evde....

kıs gelin sana küsmesin beyaz giycen diye...ben abimin düğününde giydim krem rengi..sonradan farkettim eccük düşüncesizlik mi oldu diye :roflol::roflol::roflol: yingem de soğuk yaptı sanki biras :dilcikar:

unem hadi geceliği koy da görem cnm
ben de zaten koca karı işi diye ısrarla gecelik almadım
ama noral doğurursam gerekli dediler
mecburen alcam artık
gerekirse senin dediğin gibi dizlerde alırım
doğumdan sonra da kıçımıza kadar kestirir kocişimize hoşgeldin derizkkaydirigubbakcemile3

edacım arkadaşına şimdiden ömür boyu mutluluklar canım
sen de bundan sonraki düğünlere oğluşunla katılırsın artık
dediğin gibi belki bu düğün oğlun için başlangıç olurrrr
kız gelin gibi olcen demek beyaz elbise
pazartesi face koy da görelim cnm
çok şirin olursun valla

slm fatommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nbr cnm naptın bugün görüşemediikk senlen heççç opuyorumnanaktan

he canım yaaa görüşemedik datlum nasılda özlik demi nan
ben temizlik yaptım şekerim şimdide ırzını çekim tabe doğpal olaraktan biz akıllanmayız kuşum :umursamaz::umursamaz:

kıs gelin sana küsmesin beyaz giycen diye...ben abimin düğününde giydim krem rengi..sonradan farkettim eccük düşüncesizlik mi oldu diye :roflol::roflol::roflol: yingem de soğuk yaptı sanki biras :dilcikar:

ayy şekeriim bu gelin bana zorla beyaz giydiriyoo :roflol: yoksa ben 1000 kere dedim varil gibi olurum diyee ama kendilerii tutturdu beyaz giycen yoksaa konuşmam deyüü :roflol::roflol:
eeeeee bendee ısrarlara dayanamadım yoksaa siyah isterdim ince olam deyüü :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
bu biizim hatun amerikan filmlerine özeniyy herhall nikah sahidiyim ben nedimeler beyaz giyerr deyüp duruyoo :roflol::roflol::roflol:
yaa geçen bi arkadasın resimlerini gördüm facede kızın düğününde görümcesi beyaz tuvalet giymiş hemde taç takmışş :1shok::1shok::1shok: yengene sölee haline şükretsinn delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…