2009 Kasm Anneleri

yaa bende istşyom patatesss kızartması valla kalkıp yapıcam usenmicem haaa
:kedi:

ben oğluşumu allah nasip ederse 3 yaşından önce alıştırmıycammm
zira bebekler çişini küçük söleyince çok nazara geliyorlar bacım busede o kazaya kurban gitti hala tık yok

eeee naptın o zaman akşlama kadar kendi etrafuındamı dolanin hacıııı:roflol::roflol:

kızlar yaaa namazı oturakmı kılıyonuz yoksam ayakatamı bi deyi verin gariii ben ayakta kılıyom ama baya zorlanim yaaa acep benmi abartıyomki oturak kılsam diyomki eğilip kalksan ölmessin yaa diyom

kislarrr anacum geldi süpürge açacumm didim ya hızır gibin yetişti gıı :kedi:
bende çekmece içlerini döktüm abuu işten saymıyoh ama falla en buyuk iş onnarnan uğraşmak boyum kaa çöp çıktı nan gerçi bende bugun atma gunumdeyim bulduğumu çöpe fıydırdım gaza geldim annicanızzz ohh bee rahatladı vallaaa çekmeceler dolaplarrrrrrr kaydirigubbakcemile2
veeeeeeeeee birasdan daaa beşikimizi getürceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yehhooooooooooo :lepi:

kızlar yaaa namazı oturakmı kılıyonuz yoksam ayakatamı bi deyi verin gariii ben ayakta kılıyom ama baya zorlanim yaaa acep benmi abartıyomki oturak kılsam diyomki eğilip kalksan ölmessin yaa diyom

ayy keske bende kılsam ben bu konuda cok tembelim yaaa
oturarak kılabilirisin tabiki hiöbir mahsuru yokki dinimiz kolaylık dini
zorlama kendini

busaattemi süpürge açacan nan
o çöp olayını heç sorma nan bende atıp durim yaaaa

ayy bende bu aksam cekmeci içlerini dolapları düzlicem
oturarak onu yapayım bari
malum ellerim tam gecmedi daha
ne güzel besiginizde geliyo haa güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…