krispim ne kaa çok iş yapmışsın bacımm akannehir
bende zabahtan beri dolanıyom evde ama değişen pek bişey yok :1no2:
itek nan bende patates kızarttım etsote pilav niyetine yiyom hacı kaydirigubbakcemile3
birasdanda komşunun kınasına gitçem azcık oynıyım :dance:
ben oğluşumu allah nasip ederse 3 yaşından önce alıştırmıycammmallah kolaylık versin bende seneye yaza alıştırayım artık enesi diyorum gerçekten çok uğraş isteyen birşey
bende diğer bebişede bez stokladım valla ikisinin masrafı birden olmasın diye
yok canım evimi güzelce sildim süpürdüm akşam annemlere gittik o gece orada başladı sancılarım
ama 1-2 hafta öncesinden kasık aralarımdaki kemikler ağrımaya başlamıştı
krispim ne kaa çok iş yapmışsın bacımm akannehir
bende zabahtan beri dolanıyom evde ama değişen pek bişey yok :1no2:
itek nan bende patates kızarttım etsote pilav niyetine yiyom hacı kaydirigubbakcemile3
birasdanda komşunun kınasına gitçem azcık oynıyım :dance:
yaa bende istşyom patatesss kızartması valla kalkıp yapıcam usenmicem haaa
:kedi:
kızlar yaaa namazı oturakmı kılıyonuz yoksam ayakatamı bi deyi verin gariii ben ayakta kılıyom ama baya zorlanim yaaa acep benmi abartıyomki oturak kılsam diyomki eğilip kalksan ölmessin yaa diyom
du bakem kaç kilo aldın sen bu zamana kadar onu de o zaman ye yada yeme diyem sağa
:roflol::roflol::roflol:
kislarrr anacum geldi süpürge açacumm didim ya hızır gibin yetişti gıı :kedi:
bende çekmece içlerini döktüm abuu işten saymıyoh ama falla en buyuk iş onnarnan uğraşmak boyum kaa çöp çıktı nan gerçi bende bugun atma gunumdeyim bulduğumu çöpe fıydırdım gaza geldim annicanızzz ohh bee rahatladı vallaaa çekmeceler dolaplarrrrrrr kaydirigubbakcemile2
veeeeeeeeee birasdan daaa beşikimizi getürceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yehhooooooooooo :lepi:
kislarrr anacum geldi süpürge açacumm didim ya hızır gibin yetişti gıı :kedi:
bende çekmece içlerini döktüm abuu işten saymıyoh ama falla en buyuk iş onnarnan uğraşmak boyum kaa çöp çıktı nan gerçi bende bugun atma gunumdeyim bulduğumu çöpe fıydırdım gaza geldim annicanızzz ohh bee rahatladı vallaaa çekmeceler dolaplarrrrrrr kaydirigubbakcemile2
veeeeeeeeee birasdan daaa beşikimizi getürceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yehhooooooooooo :lepi:
10 oldu canım :kedi:
2 kilo daha alabilirsin dedi doktorum zemuszemus
ayy pek yiyom kızzz masallahım var haaa
acıldı bogazzz
hımmmm kalkıp yapabilirsin o zaman bacım izin verdim bende doktor gibi:roflol::roflol:
okiş bakam canımkrispim kız gene gobek ekledim ben baksana :)))
sen naptın kıııı
rekor kırcan haa masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?