2009 Kasm Anneleri

selam kizlar bakiyorumda kimse yok haftasonu baslangici diye herkes gezmeyemi cikti.. benim bugün dogumgünümdü ama hic bi kutlama olmadi.. iki gündür sancim var..anneme gittim.. abimlerde geldi.. cocuklar falan baya bi gerildim.. ama dogurmadim yinedekaydirigubbakcemile3
kizim anasina dogumgünü hediyesi olur belki dedik ama olmadi.. kutlamayida kizim gelince yapcaz.. siz neler yaptiniz? özge dogurdu cok sükür.. haber varmi iyiymiymis?

ayşeecim faceten kutlamıştım ama burdan da kutlayayım
nice mutlu yıllaraaaaa karnında kiii hediyenle inş :)))
ikimizde teraziyizzzz benim de yarın d.günüm....
allah uzun ömürler versin bizlere ve sevdiklerimize...

saol canim benim.. insallah kuzularimizi sagsalim kucaklariz.. gecmisi kurcalarken okudum..senin dogumgününde yarin sanirim.. hep istemisimdir terazi burcu bi kizim yada oglum olsun.. bakalim Allah nasip edecekmi.. yoksa inatci bi akrep kizimiz mi olcak..
buarada canim bu koza ipten olan battaniyeye basladim.. iki yumagim kaldi bitti sayilir.. senin verdigin ilmek sayisina göre yapiyorum.. 22ponpon iki kenardan 24.. ama kime gösterdimse dar olmus dediler ama cok ördüm diye sökmeyi gözüm kesmedi.. seninkidemi öyle.. boyunu kisami tutsam diye düsünmeye baslasam.. zaten ben sarip sarmalamak icin degilde.. arabasina yada ana kucagina üstünü örtmek icin kullanirim diye düsünmüstüm.. disarsi soguk oluyor diye.. sen tam 500gr ipmi kullandin..?

selam kızlar

aksam doktora gittim tahlilleri,mde cıkmış idrarda protein cıktı preeklempsi teshisi kondu haftaya alabiliriz de bebegi dediler tansiyonumu hemsire 19 14 olctu hemen dilaltı hapı verdiler
nstye bagladılar nst de bebek sıkıntıda değildi kasılma da yoktu o yuzden carsamba gunu tekrar gel goreyim dedi seni doktor. bebeğim 1400 gr daha cok kucuk en azından 2000 gr olsaydı diyorum haftaya 34. haftada olacak hiç olmazsa 36 ya kadar dayansam preklempsi agır preeklempsiye ceviririrse bebegiminde benimde hayatım tehlikeye girermiş o yuzden sıkı takip edeceğiz dediler.

ne olur dua edin bebegim buyuyebilsin dayansın biraz daha.

ahh canım benim sıkma sakın canını arzucum bol bol dinlen inş. atlatacaksınız bebeginde sende hersey yoluna girecek Allahın izniyle sürekli ölç tansiyonunu canım senin içinde bebişin içinde duacıyım tatlım :Saruboceq:

ayy canim benim gecmis olsun insallah biraz daha dayanabilirsin.. senin ve bebegin sagligi daha önemli allah in izniyle dogsunda varsin birazcik erken olsun..sen üzme kendini tansiyonunu dahad etkilemesin

sağol canım ben kendimi iyi hiissediyorum aslında insallah bebegim de iyi hisseder ve buyumeye devam eder.

ayy canim benim gecmis olsun insallah biraz daha dayanabilirsin.. senin ve bebegin sagligi daha önemli allah in izniyle dogsunda varsin birazcik erken olsun..sen üzme kendini tansiyonunu dahad etkilemesin

sağol elifciğim şimdi preeklempsi ile ilgili herseyi okuyordum esim de kızdı biraz okumayı diye uzulup tansiyonunu yukselteceksin dedi.
ben de bıraktım senin dediğin gibi

canım geçmiş olsun. umarım herşey yolunda gider. yat dinlen. hatta sol tarafına yat devamlı bebek daha iyi beslenir o zaman.

ay canım ya benim yeni haberim oldu
nice mutlu yıllar canım,a.s.a.s.a.s.a.s.
allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq:
burdan kızımla seni caı gönülden öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok çok geçmiş olsun
ben de seni merak ediyordum
tüm dularımız seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun
moralini iyi tutman lazım bak tansiyon sorunuda yaşıyorsun sen kendine dikkat edecen ki
yavrunda senden güç alsın.ikinizde çok iyi olacaksınız dualarım sizinle canım
çarşamba günü iyi haberlerini bekliyoruz cnm
bu arada özelden cep no nu verde bizi merakta bırakma cnm

Arzucum çok geçmiş olsun cnm,
sen sakın kafana takma bak tansiyonun var onu kontrol altında tutman bebiş içinde senin içinde önemlii..
seninde bebişininde duacısıyım cnmm :Saruboceq::Saruboceq: inşallah sağ salim kavusursun bebişinee doğunca alır kilosunu :Saruboceq::Saruboceq:

eeee naptın o zaman akşlama kadar kendi etrafuındamı dolanin hacıııı:roflol::roflol:
kız dolap içlerini döktüm örtülerini yıkadım ütüledim sildim yerleştirdim kafamçokkarıştı
ayy bacııımmmmm walla çok zor hee ince işler yaa o yüzdenn kafamçokkarıştı
özgenin beşiği mi geliyii kızz
kuruluncaa resmini çekte görek delikafadulden

ayy canım beniimm çok çok geçmiş olsun Allah sizi birbirinize bağışlasın
biras daha büyüseydi daha iyiydi ama olsun dünyaya gelince büyür annesii opuyorumnanaktan

sağol elifciğim şimdi preeklempsi ile ilgili herseyi okuyordum esim de kızdı biraz okumayı diye uzulup tansiyonunu yukselteceksin dedi.
ben de bıraktım senin dediğin gibi

esin hakli cok arastirma cokta kafana takma...karakizda preeklempsi ile senden daha önceki haftada dogum yapti simdi cok sükür duru kollarinda...üzülmemeye calis 34.haftaya geldiyseniz dogmasinda bir sakinca yokmus bana biel gecen gün doktorum aynisini söyledi artik tehlike gecti bebek kendi basinin caresine bakabilirmis diye...
allah hayirlisini nasip etsin saglikla gelsin insallah

canım çok geçmiş olsun pozitif düşünki herşey yolunda gitsin Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah :Saruboceq:

ben de bütün gün gardolap düzenlemesiyle uğraştım yawwww
kışlıkları çıkarım yerleştirem derken epey yoruldum
kızım gelmeden evde düzenleme de yapam dedim
zaman daraldıkça heycanım bir kat daha artıyy
şimdi de nasıl ne şekilde doğum yapacam telaşı aldı
normal doğum için son ana kadar bekliycem ben de
sezaryan istemiyorum allahım bir avazda sağlıklı doğuralım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…