biliyomda kan grubumu o kadını duyunca şüphelendim şincik
riske atmamak lazım
inşallah yaaa ben bi bekarken baktırmıştım bide buseye hamile iken doktor istemişti baktırdım ikiside aynı çıktı
benimde uykum geldi
yarın görüşürüz yine kıslar
hepinize iyi geceler
cnm biz ufo marka olandan aldık eşim o zaman bayaa araştırdı en uygunu en az elektirik yakanı az pahalı da olsa ufo imiş, biz bi kış boyu kullandık memnun kaldık çok güzel ısıtıyor cnm sana al derim çünkü kalorfier güzel yansa bile bebeği yıkarken ihtiyacın olacak van eminim çok soğuktur ne kadar yansa da buralar gibi olmayacaktır ama sen bilirsinbende alcam ufo.ya bebiş varkende soğuk falan olur ev hasta olmasın dimi
ben kullandım cnm memnunum sürekli açık da olsa rezistanslı olduğundan belli bi dereceye gelince duruyor sonra tekrar ısıtıyor soğuyuncaufo bende alıcamda bilemiyorum kullanan vrmı kızlar,memnun musunuz markadan:uhm:
hee aynen öyle cnm ne varsa dolduruyor acayip bi koku oluyor banyoda:)))evde ne kadar deterjan varsa koyuyor di mi? benimkide oyle. bol bulunca koyuyorlar, sonrada mis gibi yaptim diyolar.kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar a.s.
dün oğluşumu gördüm 2250 olmuşsuyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:
günaydın kızlar a.s.
dün oğluşumu gördüm 2250 olmuşsuyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:
kızlar narin olur canım...canım çok sevindim.maşallah bebişine, benim kızım herhalde minyon olacak teyzesi 1950 gr daha kuzucum.
evet dün yaptı doğum suni sancıda açılma olmamış sezeryanla doğum yapmış ikisi de iyiymiş kilosu da iyiydi ama kaçtı un uttum kasım 2009 ilk bebekler başlığına baksana orda yazdı dün tubişnehriden haber varmı bilen varmı.doğum oldumu olduysa nasıl oldu çok merak ediyorum..........
kızlar narin olur canım...
evet dün yaptı doğum suni sancıda açılma olmamış sezeryanla doğum yapmış ikisi de iyiymiş kilosu da iyiydi ama kaçtı un uttum kasım 2009 ilk bebekler başlığına baksana orda yazdı dün tubiş
ok canım valla sende olmasan hiçbirşeyden haberim olmayacak..............:1hug:
gumuscumm, bundan sonraki randevuya ne zaman gideceksin
ben de 34. haftada gitmiştim geçtiğimiz pzt, dr onbeş gün sonra çağırdı da
nst ye de girdin mi ben ilk kez geçen gidişimde girdim
günaydın kızlar bugün erkenciyim yaaa buse sağolsun bana kalsa yatacadım emme bırakmıyo zilli
neyse sizler nasılsınız bakem bugün sakin olur buraları benimde bugün ütüm var bakalım yapabilirsem zira heç halim yok ütü yapmaya
canım çok sevindim.maşallah bebişine, benim kızım herhalde minyon olacak teyzesi 1950 gr daha kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?