2009 Kasm Anneleri

inşallah yaaa ben bi bekarken baktırmıştım bide buseye hamile iken doktor istemişti baktırdım ikiside aynı çıktı

aynıdır o zaman cnm yaa benimde 3-4 kez bakıldı hep aynı çıktı yaavv zemuszemus

benimde uykum geldi
yarın görüşürüz yine kıslar
hepinize iyi geceler

iyi geceler cnmmm opuyorumnanaktan

kızlarr bende yatıyoruumm zira annemdeyim ve kendisi ben yatmadan yatmıyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hade hepinizee iyi gecelerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nan resimleri çekıp ekleyene kadar herkes gitmiş....
iyigeceler güsel anneler Allah rahatlık versınnn hepinize..rüyalarınızda bebişlerinizi görün inş....

bende alcam ufo.ya bebiş varkende soğuk falan olur ev hasta olmasın dimi
cnm biz ufo marka olandan aldık eşim o zaman bayaa araştırdı en uygunu en az elektirik yakanı az pahalı da olsa ufo imiş, biz bi kış boyu kullandık memnun kaldık çok güzel ısıtıyor cnm sana al derim çünkü kalorfier güzel yansa bile bebeği yıkarken ihtiyacın olacak van eminim çok soğuktur ne kadar yansa da buralar gibi olmayacaktır ama sen bilirsin
ufo bende alıcamda bilemiyorum kullanan vrmı kızlar,memnun musunuz markadan:uhm:
ben kullandım cnm memnunum sürekli açık da olsa rezistanslı olduğundan belli bi dereceye gelince duruyor sonra tekrar ısıtıyor soğuyunca
ışığı da fazla derken ne kastetmiş arkadaşlar çözemedim çünkü ben gece yatarken kapatıyorum her ihtimale karşı, yanık bırakmak bence yanlış eee normalde de zaten lamba açık ışığı rahatsız etmiyor oda belli bi ısıya ulaşıyor zaten kombi de yanıyor en azından ılıklığı kalıyor
evde ne kadar deterjan varsa koyuyor di mi? benimkide oyle. bol bulunca koyuyorlar, sonrada mis gibi yaptim diyolar.kaydirigubbakcemile3
hee aynen öyle cnm ne varsa dolduruyor acayip bi koku oluyor banyoda:)))

herkeslere günaydın sabah erken kalktımm kocişle kahvaltı yaptık o işe gitti
ben de çamaşırları topladım ama ütüye üşendim tuvaleti ovdum bulaşık yıkadım geldim

kız dilmuh dün sonuç göstercem diyodun gösterdin mi kociin erken geldi mi bakiim

başka havadis var mı ben okuycaktım emme çok uzun olmuş lan geçmiş

günaydın kızlar a.s.

dün oğluşumu gördüm 2250 olmuş suyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:

günaydın kızlar a.s.

dün oğluşumu gördüm 2250 olmuş suyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:

maşallah kızz

ne güzel her şey yolunda hadi bakalım:)))
böyle güzel haberler mutlu ediyor insanı
ben oğlumu gördüğüm günler mutlu oluyorum sırıtıp duruyorum:)))

gumuscumm, bundan sonraki randevuya ne zaman gideceksin
ben de 34. haftada gitmiştim geçtiğimiz pzt, dr onbeş gün sonra çağırdı da
nst ye de girdin mi ben ilk kez geçen gidişimde girdim

canım çok sevindim.maşallah bebişine, benim kızım herhalde minyon olacak teyzesi 1950 gr daha kuzucum.
kızlar narin olur canım...
nehriden haber varmı bilen varmı.doğum oldumu olduysa nasıl oldu çok merak ediyorum..........
evet dün yaptı doğum suni sancıda açılma olmamış sezeryanla doğum yapmış ikisi de iyiymiş kilosu da iyiydi ama kaçtı un uttum kasım 2009 ilk bebekler başlığına baksana orda yazdı dün tubiş

ok canım valla sende olmasan hiçbirşeyden haberim olmayacak..............:1hug:

günaydın kızlar bugün erkenciyim yaaa buse sağolsun bana kalsa yatacadım emme bırakmıyo zilli
neyse sizler nasılsınız bakem bugün sakin olur buraları benimde bugün ütüm var bakalım yapabilirsem zira heç halim yok ütü yapmaya

gumuscumm, bundan sonraki randevuya ne zaman gideceksin
ben de 34. haftada gitmiştim geçtiğimiz pzt, dr onbeş gün sonra çağırdı da
nst ye de girdin mi ben ilk kez geçen gidişimde girdim

2 hafta sonra canım 30.haftadan beri kalp atışları için belime kemer bağlanıyor elimde buton hareket edince basıyorum dün dr yanındaki kadına sordum sancı ölçmüyormuş o alet nst değilmiş yani anlamadım dr sormayıda unuttum :bbo: doğumu sormaktan nst nasıl oluyor

günaydın çıtır hatun:)

ben de erkenciyim her sabahki gibi kocişi işe geçiriyorum ya kahvaltı filan

ben de ütü yapçam bugün kısmetse:))

ama kalkamıyom yerimden

şimdi meşhur alışveriş sitesine bakıyom çok indirimli ürünler var ayol hani h...burada var ya ona bakıyorum
anne bebek ürünleri baya uygun
eksiği olan varsa baksın valla
ben göz gezdiriyom kız süper oyuncaklar varrrrrrrrrr

canım çok sevindim.maşallah bebişine, benim kızım herhalde minyon olacak teyzesi 1950 gr daha kuzucum.

sağol teyzesi bizim dr kilo konusu genetik önemli olan gelişimi diyor sende babasıda çok iri yarı değilsiniz diyor hatta bana her gidişimde minyonsun zaten çok kilolu olması abes olur diyor boyum 165 51 le hamile kaldım kadım ilk kez dün göbüşün büyüklüğü iyi dedi önceden hamile gibi değilsin diyip duruyordu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…