2009 Kasm Anneleri

bugünde herkesin ütü günü herhalde terliycez desene
hımmmm oturduğun yerden alış veriş yapeyon heee ohhh ne ala tembel :jeyyar:

günaydın krispi kolay gelsin kendini yorma

ya o işte...
dr benden istediği tahlilleri kağıda yzıyo oraya nst yazmış ben de merak ediyodum ne bu nst die
uzandım göbeği açtım iki kemer bağladılar kalp atışını dinledi bi de butona abstım hareket ettikçe o kaa
sancı da ölçen o heralde diyodum ben doğumu da sormadım hiç:) sanki doğurmucam tselli oluyorum işte böylee

canım ya yok akşam 6 da geldi kociş dün hiçbişey yapamadım.
artık çarşamba gittiğimde gösteririm dedim bende haftada bir gidiyoruz ya artık nst için gittiğimde göstercem.

sgumus canım maşallah bebişine

hmm ben de 49 la hamiş kaldım boy da 165 cnm
şu an 65 kiloyum tombalak oldum karnım da çok çıktı dr bana göbekle ilgili herkesin farklıdır demişti daha önce ondan göbeği hiç takmadım ben

bugünde herkesin ütü günü herhalde terliycez desene
hımmmm oturduğun yerden alış veriş yapeyon heee ohhh ne ala tembel :jeyyar:
yok ay bakıyorum not alıyorum kocişe gösteririm o uzun uzun bakmaktan sıkılır da ben önceden bakıyom kız süper şeyler var çok da ucuzzz ben burda gitsem de nerden alcam zati iki tane bebek dükkanı var onlarda hem her şey yok hem de kazık dr çıkışı çok yoruluyorum gidemiyorum gezemiyorum ööle bazen kociş de beni tek bırakıp işe dönüyo hemen nefes nefese kalıveriyorum zati herkes bana bakıyo ha doğurdu ha doğurcak gözüyle kocaman göbüş bi de aşağıda azcık milletin acıyan bakışlarından da rahatsız oluyom kız çıkınca

emzirme yastığı baktım 33 tl kargo da bedava iyi mi ya almıcaktım ama alın diyolar kafam karıştı vala
puset 113 tl
sallanan at istiy kocişim o da 25ten başlıymış burda biz dükkana sorduyduk 50 civarı dedilerdi kız
bi de kadife battaniye uyku tulumu da var düdüklüymüş bi de ne demekse 24 tl
nası fiyatlar sizce ya

oturduğum yerden yapacam emme insan yinede yoruluyo ayaklarımı uzatmam lazım yosa ayaklarım davul gibi olur valla accık ayakta durmaya gör hemen şişiyolar yaaaaaaaaa
tuza dikkat et cnm ya ben çok az tuz katıyorum vala
iştahım yok bu sabah yaaaa süt içim napam bebeye gitsin bare
süt iç de demir hapını ne zaman içtin ona göre iç ben 2 saat geçmeden yararlı bişi yemiyorum
he ben d emerak ettiydim cnm dün net habire arıza çıkardı deli etti beni ben de yemek yapam die kapattım bilg bi de üniv.den bi arkdş aradı onun önceden bi kızı vardı gene hamileymiş sen ne haldesin dedi:) normal doğum yapmış çok memnundu, dikişi çok az olmuş hissetmemiş bile, bol bol yürü ve bol su iç dedi doğumdan sonra da bol kayısı suyu ve incir tavsiye etti korkma normal doğumdan dedi baya moral buldum yani iyi geldi konuşmak özlemiştim hem arkadaşımı.
yahu midemde yangın vaaar.deli oldum offfff
ay benm de yediklerim ağzıma ağzıma geliy gıcık oluyorum ama bi yandan da ağzıma çikolata atıyorum belki değişir ağzımın tadı deyü delimiyim neyim ayolll

he ya dün erken gittin bende kocişin gelmişir dedim.
ayy inşallah bizim doğumlarda kolay olur yaaaa.

hımmm tabe orda herşeyi bulamazsın ben şaka yapim kız yoksa bende olsam bende alırdım bizim buralar mağaza dolu istediğin herşey var

ben emzirme yastığı almadım busede kullanmadım canım gerek görmüyorum zaten bebeği 10 dk da bir15 dk da bir emzirecem bide onu takmaylamı uğraşacam yaaa hiç bağa göre değil canım sen bilirsin

düdüklü uyku tulumumu ay ilk defa duydum bende nasıl bişe anlamadım :uhm:

bana tek kemer bağlıyorlar neyse bi dahaki gittiğimde dr sorarım
biz konuştuk hast. gezdik dün

şimdi kargodan oğluşun yastığıyla emzirme minderi geldi bakalım işe yarayacaklarmı aldık ama

hepiciğinize günaydınn opuyorumnanaktan

tuğba nan bebek şekeri malzemelerini kaç kuruştan alıon bi fiyat versene
biz 50 tanelik şeker malzemesini 20tlye aldık zemuszemus
tubaaa geldinmi gıı oynakkkk :dance::dance::dance::dance:
oynamadım gııııı tırstımm :1shok:
güanydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir c.tesi daha işdeyim :1shok:
günaydın canımm yazık sana walla :teselli:
günaydın kızlar.nasılsınız bugün.ben uykusuzum daha ütü yapılacak offffff
zabahın köründe hortlamışsın yinee kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın hepinizeeee
günaydın boncukx opuyorumnanaktan
günaydın kızlar a.s.

dün oğluşumu gördüm 2250 olmuş suyumuz gelişimimiz iyiymiş herşey yolunda :lepi:
günaydınnn opuyorumnanaktan oğluşunada maşallah
nehriden haber varmı bilen varmı.doğum oldumu olduysa nasıl oldu çok merak ediyorum..........
sezeryanlan doğum yaptı canım en son dün akşama doğru aradım cevap vermedi bende rahatsız etmiyim diye daha aramadım
kız o buseden çektiğin ne senin bacım :teselli: gelsem o etlerini koparcam o zillinin klava: seninde bu evde hiç işin bitmiyo bacımm delikafadulden
yahu midemde yangın vaaar.deli oldum offfff

benimde yanıyodu dün benim herif diyoki niye miden yanıyomuş biliyon mu bebek saç çıkarıyomuş kaydirigubbakcemile3 dedim yok onlar hurafeymiş yok yok öleymiş sen bilmiyosun diyoo kaydirigubbakcemile3 hangi kocakarıdan duyduysaa kaydirigubbakcemile3

emzirme yastığı neymiş ya bence çok gereksiz.hem emzirirken bebişime sarılmak daha güzel.
ama yan yatış yastığı mantıklı tabi onu almak lazım.

şekercik canımın içi bence alma ya bebişe sarılarak emzirmek çok zevklidir eminim

he ya hortladım kocişle kahvaltı yaptık o işe gitti bende ütü falan yaptım geldim

kız kocişin nerden duymuş kaynanandan falanmı acaba.ayyy erkeklerdede komik oluyo dimikaydirigubbakcemile3

he ya dün erken gittin bende kocişin gelmişir dedim.
ayy inşallah bizim doğumlarda kolay olur yaaaa.
inş cnm baya moral verdi saolsunnn yok ay kociş anca 8de geliyo benm :) bi de dr diyo ki akşam 7den sonra bişi yemeee nerdeeeeeeeeeeeee
he düdüklü kııızzz... ya emzirme yastığını öneriyorlar bel ağrısını önlüyormuş ablamın kamburu çıktı kız çocuk emzirmektennnn bi de çocuk çok terliyo ya kucakta arada takarız her defasında olmasa bile
bana tek kemer bağlıyorlar neyse bi dahaki gittiğimde dr sorarım
biz konuştuk hast. gezdik dün
şimdi kargodan oğluşun yastığıyla emzirme minderi geldi bakalım işe yarayacaklarmı aldık ama
ay güle güle kullan şekerimmmm.... yarar merak etme sen ... ben ağırdan alıyorum ama korkuyorum da erken doğurursam deyü hala hast çantamı hazırlamadım ya bikaç şeyi dolaba ayırdım ama daha bebeğinkilere dokunmadım bile bare yarın kocişle hazırlayalım eli değsin bi hazırlığa daaa
ya kız beli kopuyomuş insanın emzirirken.. bi de bebiş çok terliyomuş sonra isilik filan olur.

75 kr evde cirit atim işte
benim ne evlen işim biter nede buseylen şurda bir ay sonrada biri daha ekleniki ozaten bütün saatlerimi saniyelerimi alacak benden a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…