2009 Kasm Anneleri

bel sırt ağrısı oluyor diyolar ya bende aldım 15 tl kargda bedava

ya hava soğuk zaten isilik olmaz beee.yok anacım ben almayacam
bel sırt ağrısı oluyor diyolar ya bende aldım 15 tl kargda bedava

canım ben istemiyorum ya böyle dokuna dokuna istiyom emzirmek.olmadı alırım sonra.sen hangi siteden aldın bende yan yatış yastığı alayım ya

sağol şekerim benimde çok hızlı olduğum söylenemez bende bu haftasonu hazırlıcam çantayı

gumuşcum ben de üşeniyom hep
ama aniden suym filan gelse nası hazırlıcam ki dr acil gel o zaman dedi bide biz yol gitçez ya dr için bi saat ondan acele etmen lazım dedii heralde hemen doğurmamı istemiy herüf

ayy neler var neler dilmuh yaaaa bayılırsınnnn ben not alıp duruyom kocişe göstercem baaklım beğenirse alırızzzz

75 kr evde cirit atim işte
benim ne evlen işim biter nede buseylen şurda bir ay sonrada biri daha ekleniki ozaten bütün saatlerimi saniyelerimi alacak benden a.sa.s
kız bide oğlan dğğunca napıcan hakket :1shok: zaten küççük karısın 2 günde yer bitirirler kız senii delikafadulden
günaydın güzelliklerrrr :sm_cool: benım hala uykum var yaaa

günaydın çiilimmm opuyorumnanaktan

ohh yarın pazar yatacammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy ben yatsam hep uyusam dogum yapcam gün uyandırsalar benı :lepi:

ah bacıııımmm ne kaaa uykusuz kalmışın sen kıyamam sağa
istersen doğumdada uyandırmayak nan doğum bittikten sonra ee bi emziri verisin gari demi:roflol::roflol::roflol:

ah bacıııımmm ne kaaa uykusuz kalmışın sen kıyamam sağa
istersen doğumdada uyandırmayak nan doğum bittikten sonra ee bi emziri verisin gari demi:roflol::roflol::roflol:

valla güzel fikir nan benı bı emzırırkene dürtün yeter delikafadulden

valla kız yorgunum yaaa heo yatasın gelıyo böle boş oluncaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…