emzirme yastığı neymiş ya bence çok gereksiz.hem emzirirken bebişime sarılmak daha güzel.
ama yan yatış yastığı mantıklı tabi onu almak lazım.
şekercik canımın içi bence alma ya bebişe sarılarak emzirmek çok zevklidir eminim
günaydın güzelliklerrrr :sm_cool: benım hala uykum var yaaa
inş cnm baya moral verdi saolsunnn yok ay kociş anca 8de geliyo benm :) bi de dr diyo ki akşam 7den sonra bişi yemeee nerdeeeeeeeeeeeee
he düdüklü kııızzz... ya emzirme yastığını öneriyorlar bel ağrısını önlüyormuş ablamın kamburu çıktı kız çocuk emzirmektennnn bi de çocuk çok terliyo ya kucakta arada takarız her defasında olmasa bile
ay güle güle kullan şekerimmmm.... yarar merak etme sen ... ben ağırdan alıyorum ama korkuyorum da erken doğurursam deyü hala hast çantamı hazırlamadım ya bikaç şeyi dolaba ayırdım ama daha bebeğinkilere dokunmadım bile bare yarın kocişle hazırlayalım eli değsin bi hazırlığa daaa
ya kız beli kopuyomuş insanın emzirirken.. bi de bebiş çok terliyomuş sonra isilik filan olur.
bel sırt ağrısı oluyor diyolar ya bende aldım 15 tl kargda bedava
günaydın çiçko uyu o zman kız ben çalışmim emme benide uyutmuyolar işte:1no2::1no2:
inş cnm baya moral verdi saolsunnn yok ay kociş anca 8de geliyo benm :) bi de dr diyo ki akşam 7den sonra bişi yemeee nerdeeeeeeeeeeeee
he düdüklü kııızzz... ya emzirme yastığını öneriyorlar bel ağrısını önlüyormuş ablamın kamburu çıktı kız çocuk emzirmektennnn bi de çocuk çok terliyo ya kucakta arada takarız her defasında olmasa bile
ay güle güle kullan şekerimmmm.... yarar merak etme sen ... ben ağırdan alıyorum ama korkuyorum da erken doğurursam deyü hala hast çantamı hazırlamadım ya bikaç şeyi dolaba ayırdım ama daha bebeğinkilere dokunmadım bile bare yarın kocişle hazırlayalım eli değsin bi hazırlığa daaa
ya kız beli kopuyomuş insanın emzirirken.. bi de bebiş çok terliyomuş sonra isilik filan olur.
dilmuh cnm ben sna hangi site olduğunu msn den yazdım açarsan gelirrr
ya hava soğuk zaten isilik olmaz beee.yok anacım ben almayacam
canım ben istemiyorum ya böyle dokuna dokuna istiyom emzirmek.olmadı alırım sonra.sen hangi siteden aldın bende yan yatış yastığı alayım ya
günaydınnn
ben de bazen alamıyom uykumu ama sonra bi açılıyom:))
kız bide oğlan dğğunca napıcan hakket :1shok: zaten küççük karısın 2 günde yer bitirirler kız senii delikafadulden75 kr evde cirit atim işte
benim ne evlen işim biter nede buseylen şurda bir ay sonrada biri daha ekleniki ozaten bütün saatlerimi saniyelerimi alacak benden a.sa.s
ayy neler var neler dilmuh yaaaa bayılırsınnnn ben not alıp duruyom kocişe göstercem baaklım beğenirse alırızzzz
ohh yarın pazar yatacammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy ben yatsam hep uyusam dogum yapcam gün uyandırsalar benı :lepi:
kız bide oğlan dğğunca napıcan hakket :1shok: zaten küççük karısın 2 günde yer bitirirler kız senii delikafadulden
günaydın çiilimmm opuyorumnanaktan
ben de oraya bakıyom kız indirimli ürünlerine bakınnnnnnnnnnnn
gelirler birazdan tadını çıkar sabahın ayol bi çay iç ben içiyom bol limonluuuuuuuubende müşterıler geldımı acılıyo uykum gıı yoksa uyuşuk uyuşuğum :kedi:
ah bacıııımmm ne kaaa uykusuz kalmışın sen kıyamam sağa
istersen doğumdada uyandırmayak nan doğum bittikten sonra ee bi emziri verisin gari demi:roflol::roflol::roflol:
bana da söleyınnnnnnnnnnnnn bende bakam yaaaa a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?