hoşgeldin fundaaaa
yok yeni doğurannn
bugün özge gelcekmiş evinee
sende ben gibi geç kalanlardansın canım. başlamak lazım aslında aniden gelse bebişler hangisini yetiştircez...
walla haklısın krispi ama bitmiyoki iş güç hergün başka bişi çıkıyo. gaza geldim başlıyom şimdi :))
canım kısa programa bi at derim ben kaç kişinin eli değiyo. bide tüyü tozu çıkar mis gibi kokarlar bebişinin üstünde. sen bakma büyüklere eskidenmiş yıkamadan giydirmek...
neyse kızlar bende bi kalkıyım selin hanımın cicilerini atıyım makinaya :)) ev işlerinede bakınayım biraz. gelirim sonra...
yıkasana bacım hazırla çantanı allah korusun acil bi durumda hangi birini düşüneceksin ne kaaa tembelsin
son demlerini yaşıyosun bacım o kaaa olcak yane accuk zorlan demi
benide sinir eder benim istediğim gibi ütülemez bende sinir olurum alırım elinden
haklısın walla canım.yarın kocişe bi iki iş yaptrırcam oda grip o da hala ama az kaldı yapcak bişey yok. o arada bende kızımızın eşyalarını yıkıyım, zaten 2 makinada biter sanırım.
slm kızlar bende geldim Alah muhabetinizi arttırsında dilmuh doğurmamışsın dahakaydirigubbakcemile3neyse daha var herhalde ee nasılsınız kızlar
heh şöyle yola gel nası vazgeçirdik kız elbirliğiyle seni işte kk gücü:)))
ama haklısın ya kalkarken resmen göbeğimin altındaki kemikler sızlıyo yaaaa kociş de ittiriyo arkadan anca kalkıyom:)
he ben yoldan gönüllü çıktııımmm
kız otur delüü loğusa halinle misafir mi ağırlıcan bi de o yapsın madem bayılıyo gelmeye kız bil canının kıymetini kimse ayıplamaz ki
he bozdummmm
he al bacım
he zayıftım kız annem hep sana sarılınca kemiklerin batıyo die kızardı :) ama böyle de çok lop oldum be
hee sipariş verip duruyoz bakalım miniklerin keyfi ne zaman gelcekkkk amannn 40. haftadan da ileri sarkmasın ben ondan korkuyom asılll
kız kim söledii ölee kaydirigubbakcemile3 ne salladın heee kaydirigubbakcemile3kız tubiş dün söylediydi kilosunu emme 3400 mü neymiş yalan olmsın vallaa
benim dolap içleri biti çok şükürr :Saruboceq:ayy dolap içlerine giristim bugun heryeri cıkarıp silicem hiçbir kapalı yer kalmıcak hırss yaptım eccük oturcam eccük iş yapıcam nasıl olsa gecenin bi yarısı gelcek kocisim hem sıkılmam hem iş eksiltirim
heee :) sıfır bedenden large bedene geçiş ın ın ınnnnn:=)))he ya bana kalsa herşey normalde olduğu gibi olsun.kız işte ele avuca gelirsin azıcık yazık kocanakaydirigubbakcemile3
ayy bende 40.haftadan sonraya kalırsa diye korkuyom o daha bi zor bacım.
aman işte lohusa mohusa ben yatamamki biri iş yaparken.ne etceksem delilik işte
iyilermiş cnmaaaaaaa selam verdim ama yazdigim cikmamis niyekineeeee
napiosunuz karilarrrrr
bugün doguran yok galibaaa
özgeyle konusan oldu mu nasillarmis biliyonuz mu
kız kim söledii ölee kaydirigubbakcemile3 ne salladın heee kaydirigubbakcemile3
benim dolap içleri biti çok şükürr :Saruboceq:
heee :) sıfır bedenden large bedene geçiş ın ın ınnnnn:=)))
ben de korkuyom kalmasın o kaaa
cnm eğer ki loğıusayken iyi dinlenmez her işi yapar ağır şeyler kaldırırsan bi dha hayatın bıyunca acısını çekersin ayağna kalın giyceksin bi de elinden geldiğince dinlenceksin bebeğin hariç hiçbi işe bakma ev işleri dursun biraz yemek olmasın boşver kocan halleder ufak tefek
ben çok kadından duydum loğusayken hemen hast.den gelince yemek yapmış yok yer silmiş sonra da hala hst.lerden çıkamıyo doğuralı kaç yıl olmuş nasıl doğurursan doğur iyileşmen sandığından fazla zaman alcak dış yaralrın iyileşmesi kandırmasın mesela sez.de içte bi dünya dikiş oluyo kat kat onların tam iyileşmesi 6 ayı buluyomuş cnm diğerinde daha çabuk ama gene de toparlanman için zaman gerek
hani diyolar ya doğumdan sonra hala düzelemedim iyileşmedi doğum zor filan die işte onlar dinlenmeyip her işe koşan tezcanlılar:)))
sözün özü devircen g... nü yatıcan bebişinle... işler nasıl yürürse yürüsün koyver gitsin
tüh dilmuh ya kıyıdan dönmüşsün neyse bidahaki sancıyla olur belkim kızlar ya hani ayağınız kolunuz uyuşurya dokunduğunuzda hissetmezsiniz bendede şöle bişiy olduya ya göbek deliğimin yanı hemen sağ tarafı uyuşuyo neden acaba kordonla bi alakası felan yoktur değilmi hafiften şuanda öle ama büyük değil deliğin sağ yanı az bişiy:uhm:
kız sen salı gidiyon hangi ara yıkayacan acaba
he ben sarımsaklıdaki plaja gittim:) ama denize giremedim utandım da:) biz belediye plajına daha çok gidiyoruz cnm orda kafe kısmı var ya ben orda oturuyorum eşim giriyo denize:) bizim k.valdenin evi ayvalık merkezde çarşıya çok yakın
ben de sseviyorum valla
ramazanda biz de gittiydik kız ama kaçıydı ayın unuttum kociş ayda bir gider haftasonları mutlaka, annesiyle babasının gönlünü eder geliriz beraber işte. bebe olunca da 40 çıkarmaya gideriz:))) kız belki de karşılaştık çok hamiş vardı dimi bu yaz,
wanna kız seneye buluşalım mı ayvalıkta heeee:))) ne kıyak olur ama bebeler de olcak az büyürler o zamana kaaa:)))
sende ben gibi geç kalanlardansın canım. başlamak lazım aslında aniden gelse bebişler hangisini yetiştircez...
meraba kızlar kaç gündür yokum döktürmüşte döktürmüşsünüz
okuyam dedim hızınıza yetişmek ne mümkün
napıyosunuz kuzular nasıl
ben çarşambadan beri raporluydum 3 gün bu gün işe geldim ve sizlere kavuştum.
pazartesi tekrar nts ye giricem umarım sancım çıkmaz yoksa doktorum hastaneye yatıracak bebeğin daha anne karnında kalması için. ciğerleri daha gelişemediği için en azından 36. haftaya kadar dayan dedi. ben çalışabilir raporu almıştım ama galiba o raporu değiştiricek.
çok korkuyorum ya 3 gündür evde bir telaş var ki sormayın. annem bi taraftan oğlumun eşyalarını yıkıyor diğer taraftan ütüleyip yerleştiriyor. hastane çantamızıda hazırlamaya başladık. gerçi daha eksiklerimiz var ama ne yapalım olduğu kadar artık.
çok korkuttular beni
bebem ciplak kalmiycak kadar yikadim kiz 3-5 sey. bide gidince kizim en az 1 hafta izin verirse eksikleri alip, yikamama daha ne isterim.zemuszemus
bende girmedim denize bu sene, sadece ayaklarimi soktum. istemedim gobusumu gostermek.:kedi:
haberlesip bulusalim kiz nolcak. aliriz bebeleride insallah, gezerim ayvalik sahilde.zemuszemus seneye hayirlisiyla konusalim bunu.
canim, ben birazda batil inancliyim. basindan beri saglicakla kucagima alayim oyle yapicam herseyi dedim. oglumda da oyle yapmistim. yoksa simdiye 10 kere hallederdim hepsini.:1hug:
he ya kıyıdan döndüm.
kız göbek deliğiyle kordonun ne alakası varCADIARZU
ayy canım haklısın valla.
yok ya yemek işini düşünüp buzluğa bişeyler attım ha lohsalık boyunca idare etmez ama olsun ilk haftalar yetsin yeter.
ya zaten kociş izin alcak o yapcak yemek falan.teyzemde gelirse yapar yemek falan şimdi kadının hakkını yemeyeyim yapar yani.ama ben pek niyeti olmadığına eminim neyse.aman ömür boyu çekeceğimize az yatıveririz ne yapalım dimi ama.
kız veririz kilo ne olacak amaaaaaan boşveeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?