2009 Kasm Anneleri

göbek deliğinin yanı işte ne bilim böle öle dokunduğum zamanya dokunmadığımda bişiy yokda:sinifsinif:

valla bilmiyomki bacım
he ya ne olacak karnımız doysun yeter.
benim çorbam vardı pilav yaptım yanına bide tavuk haşladım fırına atcam akşama üstüne sos yapıp oldu bitti
bende ikinci postayi aticam daha.ufffff...:sinifsinif:

anaaam senin şurda kaldı iki günü anca yetişir ama telaş yapmadan dinlene dinlene yap işlerini
bende yattığım yerde tv izlerken belime ağrı giirdi çıktı girdi çıktıCADIARZU

arada oluyo öyle

cnm korkma her şey yoluna girer sakin ol stres de olumsuz etkiliyo biliyosunn bak hazırlıklar tamam iyi kötü... bence artık gitme işe. çünkü yorulan ve çalışan bayanların erken doğurma ihtimali fazla oluyormuş. inş sancın çıkmaz ama çıksa da rahat ol .
he canm inş kızın bekler azcık da işlerini bitirirsin
ben geçen yıl da giremediydim çok kara bahtlıyım ama seneye göbek de kalsa selülit de dolsa gircem ahdettim:) bu yıl hamişlerden girenleri de gördüm ama özendim bana olcak mayo da yok tabii:) bikini giycek de deildim kaldı işte.
he bebeler de koynumuzda gireriz:) ayarlarız gidişimizi gerçi sizin yazlık varsa daha uzun süre kalabilirsiniz ayvalıkta, biz k.valdeye gitttiğimizden kocişin işine göre gidiyoruz h.sonu kaçıyoruz ama sık sık
ben annem de eksik bırak bi şeyini diyo sürekli,. haklı da Allah korusun bebişlerimizi
çamaşırları atmıştım makinaya şimdi astım geldim.ayy bu sırt ağrısı mahvetti beni.
ay bende de var kız o ağrı artık göbek kocaman oldu ya sırt da isyan ediy bencee
bu arada az once esimin vizesi geldi.hihoyyyt

en azindan giris garanti. alicagini kesin biliyodukda insan yinede stres yapiyo. bu konsoloslugun isi belli olmuyo.
gözünaydın cnm artık sorunsuz gelcek yanına

he ya valla taşımıyo
kirli sepetindekileri yikayip, utuleyip birakayim diyorum. bundan sonrakileride yaparlar artik herhalde.CADIARZU

en iyisini yapıyon.kolay gelsin sanada

kızlar ben kaçar oturmaktan yoruldum heee
yemeği koyayım sonra da uzanayım diyorum...

yarın gelme ihtimalim az, kısa süreli yani kociş evde ya... çıkarsa anca geliyom. yoksa kızıyo haftaiçi her gün zaten konuşuyonuz ne buluyonuz bu kaa diyo :))

öptüm hepinizii
bol bol dinlenin canlarım
byeeeeee

hadi canım güle güle kolay gelsin öptüm

bitiririm insallah.:sinifsinif:
bizim kuzular denizi severlerde seneye onlarla gireriz insallah. canim geleceginiz zaman konusuruz, uyarsa bulusuruz kismetse, niye olmasin di mi?:1hug:
ben gittigim zaman 1 ay rahat kaliyorum, gerci bakalim seneye nasil olucak.

evet, en azindan sorunsuz gelicek, belki dogumdan sonrada olsa.:sinifsinif:

hadi gule gule canim. iyi hafta sonu size. bende cikicam birazdan isim var, oyle oturuyorum.:1hug:

yok ya karar verdim 36.haftadan önce doğurmayacam gelirse 36.haftadan sonra gelsin diyolarmış dr.laryerimseniben

hah soyle bekliycem de.kaydirigubbakcemile5

biter cnm sıkma kendiniii

valla kociş sevmese de sokçam denize diyo ben bilmem babası bilir :roflol: :roflol: :roflol:

he ya uyarsa inş görüşürüzzzz

olsun ya zor bi durum haklısın ama doğumdan sonra da olsa gelcek ya belki doğum günü tam nete belli olur doğuma da gelir bilemioruz ki şu an

dilmuhhh ben de öptüm yanacıklarından bacımmm

herseyin hayirlisi canim. baksana biz ne desek bos, Rabbim belirlemis coktan. hayirlisini versin insallah.

selam kızlarr doktordan geldik şimdi benim yaramaz hala yukarıda hiç inmemiş ve de dönmemişş dr.beklicez diyo 2.600 kg olmuş kötü diil ama daha iyi olabilirdi diyo doktor hayırlısı bakalım net te sorun var giremiyorm 3 gündür kızlar sizlerde ne var ne yok herkes iyimi? nehirle görüşenoldu mu ? son durum nemişş?

hoşgeldin canım.
maaşallah kocaman olmuş kuzun
bizlerde iyiyiz.
nehir doğum yaptı bugün çıkacakmış hastaneden .

hg canım ohh haberin kötü değil ya bunada şükür bakalım hayırlısıyla bende gideydim dr a günüm geleydikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…