çamaşırları atmıştım makinaya şimdi astım geldim.ayy bu sırt ağrısı mahvetti beni.
çamaşırları atmıştım makinaya şimdi astım geldim.ayy bu sırt ağrısı mahvetti beni.
bende yattığım yerde tv izlerken belime ağrı giirdi çıktı girdi çıktıCADIARZU
göbek deliğinin yanı işte ne bilim böle öle dokunduğum zamanya dokunmadığımda bişiy yokda:sinifsinif:
he ya ne olacak karnımız doysun yeter.tabii cnm dha genciz hayat boyu o hastalıklar çekilir mi azcık korucaz
iyi yapmışsın dolaba atıp da
zaten biçok pratik şey de var yapılabilcek
karıştırmak istemeyen yemekleri de sen yaparsın veya sen koyarsın kocan bakar yemeğe ayarlarsınız
çorba yapmaya ne var mesela basit hepsi
bakalım o günler bi gelsin de
veririz cnm kilo) ben şu anki halime nazire yaptım sadece
amaan kalkıp yemeği koyam bariii
bende ikinci postayi aticam daha.ufffff...:sinifsinif:
bende yattığım yerde tv izlerken belime ağrı giirdi çıktı girdi çıktıCADIARZU
cnm korkma her şey yoluna girer sakin ol stres de olumsuz etkiliyo biliyosunn bak hazırlıklar tamam iyi kötü... bence artık gitme işe. çünkü yorulan ve çalışan bayanların erken doğurma ihtimali fazla oluyormuş. inş sancın çıkmaz ama çıksa da rahat ol .meraba kızlar kaç gündür yokum döktürmüşte döktürmüşsünüz
okuyam dedim hızınıza yetişmek ne mümkün
napıyosunuz kuzular nasıl
ben çarşambadan beri raporluydum 3 gün bu gün işe geldim ve sizlere kavuştum.
pazartesi tekrar nts ye giricem umarım sancım çıkmaz yoksa doktorum hastaneye yatıracak bebeğin daha anne karnında kalması için. ciğerleri daha gelişemediği için en azından 36. haftaya kadar dayan dedi. ben çalışabilir raporu almıştım ama galiba o raporu değiştiricek.
çok korkuyorum ya 3 gündür evde bir telaş var ki sormayın. annem bi taraftan oğlumun eşyalarını yıkıyor diğer taraftan ütüleyip yerleştiriyor. hastane çantamızıda hazırlamaya başladık. gerçi daha eksiklerimiz var ama ne yapalım olduğu kadar artık.
çok korkuttular beni
he canm inş kızın bekler azcık da işlerini bitirirsinbebem ciplak kalmiycak kadar yikadim kiz 3-5 sey. bide gidince kizim en az 1 hafta izin verirse eksikleri alip, yikamama daha ne isterim.zemuszemus
bende girmedim denize bu sene, sadece ayaklarimi soktum. istemedim gobusumu gostermek.:kedi:
haberlesip bulusalim kiz nolcak. aliriz bebeleride insallah, gezerim ayvalik sahilde.zemuszemus seneye hayirlisiyla konusalim bunu.
canim, ben birazda batil inancliyim. basindan beri saglicakla kucagima alayim oyle yapicam herseyi dedim. oglumda da oyle yapmistim. yoksa simdiye 10 kere hallederdim hepsini.:1hug:
ay bende de var kız o ağrı artık göbek kocaman oldu ya sırt da isyan ediy benceeçamaşırları atmıştım makinaya şimdi astım geldim.ayy bu sırt ağrısı mahvetti beni.
gözünaydın cnm artık sorunsuz gelcek yanınabu arada az once esimin vizesi geldi.hihoyyyt
en azindan giris garanti. alicagini kesin biliyodukda insan yinede stres yapiyo. bu konsoloslugun isi belli olmuyo.
anaaam senin şurda kaldı iki günü anca yetişir ama telaş yapmadan dinlene dinlene yap işlerini
cnm korkma her şey yoluna girer sakin ol stres de olumsuz etkiliyo biliyosunn bak hazırlıklar tamam iyi kötü... bence artık gitme işe. çünkü yorulan ve çalışan bayanların erken doğurma ihtimali fazla oluyormuş. inş sancın çıkmaz ama çıksa da rahat ol .
he canm inş kızın bekler azcık da işlerini bitirirsin
ben geçen yıl da giremediydim çok kara bahtlıyım ama seneye göbek de kalsa selülit de dolsa gircem ahdettim:) bu yıl hamişlerden girenleri de gördüm ama özendim bana olcak mayo da yok tabii:) bikini giycek de deildim kaldı işte.
he bebeler de koynumuzda gireriz:) ayarlarız gidişimizi gerçi sizin yazlık varsa daha uzun süre kalabilirsiniz ayvalıkta, biz k.valdeye gitttiğimizden kocişin işine göre gidiyoruz h.sonu kaçıyoruz ama sık sık
ben annem de eksik bırak bi şeyini diyo sürekli,. haklı da Allah korusun bebişlerimizi
ay bende de var kız o ağrı artık göbek kocaman oldu ya sırt da isyan ediy bencee
gözünaydın cnm artık sorunsuz gelcek yanına
kirli sepetindekileri yikayip, utuleyip birakayim diyorum. bundan sonrakileride yaparlar artik herhalde.CADIARZU
kiz sende agri diye diye dogurtcan kendini. yat dinlen bakim.klava:
kızlar ben kaçar oturmaktan yoruldum heee
yemeği koyayım sonra da uzanayım diyorum...
yarın gelme ihtimalim az, kısa süreli yani kociş evde ya... çıkarsa anca geliyom. yoksa kızıyo haftaiçi her gün zaten konuşuyonuz ne buluyonuz bu kaa diyo :))
öptüm hepinizii
bol bol dinlenin canlarım
byeeeeee
he canm inş kızın bekler azcık da işlerini bitirirsin
ben geçen yıl da giremediydim çok kara bahtlıyım ama seneye göbek de kalsa selülit de dolsa gircem ahdettim:) bu yıl hamişlerden girenleri de gördüm ama özendim bana olcak mayo da yok tabii:) bikini giycek de deildim kaldı işte.
he bebeler de koynumuzda gireriz:) ayarlarız gidişimizi gerçi sizin yazlık varsa daha uzun süre kalabilirsiniz ayvalıkta, biz k.valdeye gitttiğimizden kocişin işine göre gidiyoruz h.sonu kaçıyoruz ama sık sık
ben annem de eksik bırak bi şeyini diyo sürekli,. haklı da Allah korusun bebişlerimizi
gözünaydın cnm artık sorunsuz gelcek yanına
kızlar ben kaçar oturmaktan yoruldum heee
yemeği koyayım sonra da uzanayım diyorum...
yarın gelme ihtimalim az, kısa süreli yani kociş evde ya... çıkarsa anca geliyom. yoksa kızıyo haftaiçi her gün zaten konuşuyonuz ne buluyonuz bu kaa diyo :))
öptüm hepinizii
bol bol dinlenin canlarım
byeeeeee
yok ya karar verdim 36.haftadan önce doğurmayacam gelirse 36.haftadan sonra gelsin diyolarmış dr.laryerimseniben
bitiririm insallah.:sinifsinif:
bizim kuzular denizi severlerde seneye onlarla gireriz insallah. canim geleceginiz zaman konusuruz, uyarsa bulusuruz kismetse, niye olmasin di mi?:1hug:
ben gittigim zaman 1 ay rahat kaliyorum, gerci bakalim seneye nasil olucak.
evet, en azindan sorunsuz gelicek, belki dogumdan sonrada olsa.:sinifsinif:
biter cnm sıkma kendiniii
valla kociş sevmese de sokçam denize diyo ben bilmem babası bilir :roflol: :roflol: :roflol:
he ya uyarsa inş görüşürüzzzz
olsun ya zor bi durum haklısın ama doğumdan sonra da olsa gelcek ya belki doğum günü tam nete belli olur doğuma da gelir bilemioruz ki şu an
dilmuhhh ben de öptüm yanacıklarından bacımmm
selam kızlarr doktordan geldik şimdi benim yaramaz hala yukarıda hiç inmemiş ve de dönmemişş dr.beklicez diyo 2.600 kg olmuş kötü diil ama daha iyi olabilirdi diyo doktor hayırlısı bakalım net te sorun var giremiyorm 3 gündür kızlar sizlerde ne var ne yok herkes iyimi? nehirle görüşenoldu mu ? son durum nemişş?
selam kızlarr doktordan geldik şimdi benim yaramaz hala yukarıda hiç inmemiş ve de dönmemişş dr.beklicez diyo 2.600 kg olmuş kötü diil ama daha iyi olabilirdi diyo doktor hayırlısı bakalım net te sorun var giremiyorm 3 gündür kızlar sizlerde ne var ne yok herkes iyimi? nehirle görüşenoldu mu ? son durum nemişş?
doğurduğunu biliodumda durumu hk bilgim yok tu asrın nasıl acaba ay bi foto ekleseler keşkeehoşgeldin canım.
maaşallah kocaman olmuş kuzun
bizlerde iyiyiz.
nehir doğum yaptı bugün çıkacakmış hastaneden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?