2009 Kasm Anneleri

doğurmayın nan bekleyin beni bekleyin olmazki böle ama lmaz:lmaz:lmaz:

ben bebegin 3-5 parca esyasini yikadim da daha canta falan hazirlamadim.-tatlicadiarzu-

gecen gun ilk defa elim acıyo diye kendisi utuledi normalde utuleyebiliyo gomlekleri
bugunde dolaplara giristigimi gordu diyoki aksam ben yaparım bırak sen yorulma
ayy gelcekte iş yapıcakta ayyy yarın yaparım oburgun yaparım derken sallarda sallar ne bana yaptırır ne kendi keyfi gelip yapar sinirimi bozacagıma yorulurum daha iyi :)))

ayyy kızlarr cok az kaldı yaa valla bizim ozgeyle aramızda 10 gun vardı simdi 10 gune bende dogurmam dimi kaydirigubbakcemile3
kız sanki özge gününde mi doğurduuu
erken doğurcam dedi dedi oğlu da onun sözünü dinledi geldi işteee
ama bu işler sırayla değil cnm hayırlısııı
kız gider onlar ben bu koca g..tle göbek gitmesse ne etçem mmm
özge gününde doğurmadı kızlarrr telaşeye vermeyin ortalığıı
hee ütü günü bugün elbirliğiylen ütü yapıyoz
benm kociş genelde kot giyiyor ama gömlek tişört pijama çarşaf ütüle dur vallaaa

ahanda çıktı biri yoldan :)) kız yanaşmaa kaydirigubbakcemile3

yok kız işte bendede o sorun var buraya geldiğinde yemek yapıyo ben koşturuyom daha çok yoruluyom.oturamam işte.
aman yok bidaha oda yağsız tuzsuz yemekler yapcam aman hasta oluyo sonra dilek yaptı diyo.

kız sen niyeti bozmuşun üstüme atıyon bekle dedim sana 37.haftana kadar aaaaaaa:jeyyar:

bacım sende başla artık bak az kalmış baya

doğurmayın nan bekleyin beni bekleyin olmazki böle ama lmaz:lmaz:lmaz:
yok doğurmuyom dedim ya vazgeçtimkaydirigubbakcemile3
ben bebegin 3-5 parca esyasini yikadim da daha canta falan hazirlamadim.-tatlicadiarzu-
kız sen salı gidiyon hangi ara yıkayacan acaba

kız sen zaten çok zayıf değilmiydin bişey olmaz ohh ele avuca gelirsin işte:roflol: :roflol:

yıkasana bacım hazırla çantanı allah korusun acil bi durumda hangi birini düşüneceksin ne kaaa tembelsin
son demlerini yaşıyosun bacım o kaaa olcak yane accuk zorlan demi

benide sinir eder benim istediğim gibi ütülemez bende sinir olurum alırım elinden

he ben yıkadım ama annem de kayınvaldem de yıkandığını ilk kez duymuş ne uğraşıyon deyü kızdılardı bana ben de hazırlamadım daha hast çantası yarın bari koyayım diyorum gerçi dr daha doğurmassın dedi ama hazır olsn içim rahat eder diyorum
he ben sarımsaklıdaki plaja gittim:) ama denize giremedim utandım da:) biz belediye plajına daha çok gidiyoruz cnm orda kafe kısmı var ya ben orda oturuyorum eşim giriyo denize:) bizim k.valdenin evi ayvalık merkezde çarşıya çok yakın
ben de sseviyorum valla
ramazanda biz de gittiydik kız ama kaçıydı ayın unuttum kociş ayda bir gider haftasonları mutlaka, annesiyle babasının gönlünü eder geliriz beraber işte. bebe olunca da 40 çıkarmaya gideriz:))) kız belki de karşılaştık çok hamiş vardı dimi bu yaz,
wanna kız seneye buluşalım mı ayvalıkta heeee:))) ne kıyak olur ama bebeler de olcak az büyürler o zamana kaaa:)))

haklısın walla canım.yarın kocişe bi iki iş yaptrırcam oda grip o da hala ama az kaldı yapcak bişey yok. o arada bende kızımızın eşyalarını yıkıyım, zaten 2 makinada biter sanırım.

kız sanki özge gününde mi doğurduuu
erken doğurcam dedi dedi oğlu da onun sözünü dinledi geldi işteee
ama bu işler sırayla değil cnm hayırlısııı

takılıyorum canım aman gelmesin erken daha 37 haftadan sonra istedigi zaman gelsinde simdi erken daha
ayy siparisi verdim sanki benim istegimle olcakta :kedi:

slm kızlar bende geldim Alah muhabetinizi arttırsında dilmuh doğurmamışsın dahakaydirigubbakcemile3neyse daha var herhalde ee nasılsınız kızlar

heh şöyle yola gel nası vazgeçirdik kız elbirliğiyle seni işte kk gücü:)))
ama haklısın ya kalkarken resmen göbeğimin altındaki kemikler sızlıyo yaaaa kociş de ittiriyo arkadan anca kalkıyom:)
ahanda çıktı biri yoldan :)) kız yanaşmaa kaydirigubbakcemile3
he ben yoldan gönüllü çıktııımmm
kız otur delüü loğusa halinle misafir mi ağırlıcan bi de o yapsın madem bayılıyo gelmeye kız bil canının kıymetini kimse ayıplamaz ki
he bozdummmm
ben bi dus alip geleyim.zemuszemus
he al bacım
yok doğurmuyom dedim ya vazgeçtimkaydirigubbakcemile3

kız sen salı gidiyon hangi ara yıkayacan acaba

kız sen zaten çok zayıf değilmiydin bişey olmaz ohh ele avuca gelirsin işte:roflol: :roflol:
he zayıftım kız annem hep sana sarılınca kemiklerin batıyo die kızardı :) ama böyle de çok lop oldum be
takılıyorum canım aman gelmesin erken daha 37 haftadan sonra istedigi zaman gelsinde simdi erken daha
ayy siparisi verdim sanki benim istegimle olcakta :kedi:
hee sipariş verip duruyoz bakalım miniklerin keyfi ne zaman gelcekkkk amannn 40. haftadan da ileri sarkmasın ben ondan korkuyom asılll

sende ben gibi geç kalanlardansın canım. başlamak lazım aslında aniden gelse bebişler hangisini yetiştircez...

walla haklısın krispi ama bitmiyoki iş güç hergün başka bişi çıkıyo. gaza geldim başlıyom şimdi :))

canım kısa programa bi at derim ben kaç kişinin eli değiyo. bide tüyü tozu çıkar mis gibi kokarlar bebişinin üstünde. sen bakma büyüklere eskidenmiş yıkamadan giydirmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…