cola cola cola cola colaaaaaaadelüüü
düşünme sen gelen hediyeye bak anam arkasını kurcalama :roflol:
bize bi çeyrek gelirmiki :roflol:
aboooo angelinamıııı
vaaauuwww şakkıdı
kola demen gıı zaten etrafımdakilerden utancımdan içemiim evde zaten kociş içirmiii :kedi:
funda sen napıoonnn
ayy ben de perş. gircem nstyeeeeaynı valla nolsun sizin gibi bende bebişimi bekliyom bu çarşamba nstm var işte bide dr kan sayımı olcak dediydi ya ilk defa nst ye giricem çok heyecanlıyım ayy sancı filan çıkmaz buna eminim ama ben demiştimya adet olcak gibi hissediyom kendimi hala ara ara var sağ tarafımdan bide can sıkıntısı filan hep böle bakalım
hakkaten oğlan doğurana daha çok yapıolardı dimiii
valla bi çeyrek çok ayıpppp yerinde olsam geri verirdim ben kaydirigubbakcemile3 durrr gaza getireyim seni kaydirigubbakcemile3
bak benim eşimin babanesi bebişee cumhuriyet bide 100 dolar
banada küçük altın takacakmışşşş
senn oğlan doğurrr taka taka bi çeyrek taksınnn olur mu ölee şeyy kaydirigubbakcemile3
gazlama nannnn delüüüü aile faciası mı çıkaracann başımaaaaaa kötükedihüsohakkaten oğlan doğurana daha çok yapıolardı dimiii
valla bi çeyrek çok ayıpppp yerinde olsam geri verirdim ben kaydirigubbakcemile3 durrr gaza getireyim seni kaydirigubbakcemile3
bak benim eşimin babanesi bebişee cumhuriyet bide 100 dolar
banada küçük altın takacakmışşşş
senn oğlan doğurrr taka taka bi çeyrek taksınnn olur mu ölee şeyy kaydirigubbakcemile3
amann boşver taksalar noooluur takmassalar noolurrnedem nan zati bozdurduyduk o zaman kaynanam da benimkini tak bari dedi olmayan şeyi mi takacadum al kızım bu senin olsun dedi de takmadık mı :roflol: :roflol:
ayy ben de perş. gircem nstyeeee
yalnız benim de geceden beri karnım ağrii yaa yalnız bağırsaklardan gibi ama ben adet olacağımda da beele olidi bağırsaklarım da kendinden geçidi ayyyy başladımıki işaretler
abooooo
maşallaaahh
oğlan doğursan nolcemiş gııı
gazlama nannnn delüüüü aile faciası mı çıkaracann başımaaaaaa kötükedihüso
güle güle canımmhayırlısı olsun kartanesi ben çıkıyorum hayırlı akşamlar Allaha emanet olun
taam nan taaaamm senin kaynanayı yılın kaynanası seçeciikk eccükk daha annatırsan laelaelaelaelaeiyi insan lafın üstüne gelirmiş kaynanacığım aradı :))))
bana yicek bişey almış onu koymayı unutmuşşşş
şimdik kocişi aradım onu almaya gidiyo :)))
ben sofrayı hazırlayayım açıktım yaw..
taam nan taaaamm senin kaynanayı yılın kaynanası seçeciikk eccükk daha annatırsan laelaelaelaelae
falla yazma nazar değerhee nazar deycek gıı yemek memek diii buuu yaaa maşallah diyek
elifsuun bu topicte yazma bunnarı gııı :roflol:
iyidir kenyamm ya ben de merak ettim edoş nie böle bi karar verdi gelseydi öğrenirdik ya hala yok ortada anam ne düünmüş gıııııııııısağol ebiscem iyidir ne kaynatmısınız diye bakıyordum gecmişe
kimsede bişi yok cok sükür
eda sezaryene karar vermis ne olduki son dakikada degistirdi fikrini merak ettim
bende cuma gidicem bakalım bi degişiklik varmı durumumuzda
sen nasılsın
bu arada slm kızlarrrr
anammm kimse yazmıyo nann nerdesiniz
slm verdik
aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?