kötüü gelin seniiiiklava:
güle güle tak artık biz de kızmaya devam edelim :roflol:
ayy yanına soğuk bi cola oohhhyok tatlı bişeyler al :))) ben de içicek bişey yapim yanına ...ne istersin :roflol::roflol:
afferün nann hamarat gacıkızlarrrr ben yemekleri hallettimmm
siz 1 sayfa ancak konuşmuşsunuzzz
niyee bu kaaaa az konuşuyonuz bugün yawww hayret...
nası pas vermiim nan ?delüü seni ne kaa seviim bilmiin mi?angelinam jolimmanaa arda aziz dönmedimi gıı daa döner maşallah oğluşumuzaa
ebiş nan neen pas vermiin baa
yok yaaa daa getirmediler :mymeka:
hee ben de yidim geldim çay içom kaç sayfa olmuşş
saol canım...valla çok kötüyüm galibaa kaydirigubbakcemile3
hala da fesatlıklar geliyo aklımaaa
benim annemler de aldı doğum hediyesi baya oldu alalı
eşimde gizli gizli annesine söyledii onlarda altta kalmak istemedi heralde diye de düşünmeye başladım :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ayy yanına soğuk bi cola oohhh
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
buna yorum yapamıcam elifff.... sınırları zorluyosunn :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay salaklık bende anam aldıkları bilezikleri bile takıvermedim ki gösteriş yapsınlar artık hayatta almazlar :umursamaz:
nan manyak tak işte :roflol:
ay salaklık bende anam aldıkları bilezikleri bile takıvermedim ki gösteriş yapsınlar artık hayatta almazlar :umursamaz:
delüüüsaol canım...valla çok kötüyüm galibaa kaydirigubbakcemile3
eşimde gizli gizli annesine söyledii onlarda altta kalmak istemedi heralde diye de düşünmeye başladım :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aboooo angelinamııııayy yanına soğuk bi cola oohhh
afferün nann hamarat gacı
nası pas vermiim nan ?delüü seni ne kaa seviim bilmiin mi?angelinam jolimm
hah bi o eksikti :lepi:
evt canım alınca beğenmiyo o yüzden almıyoruz bişey dicekler :roflol::roflol::roflol:
delüü ne alaka naann bis oğlan doorcas kısmetse ama hiç bi hazırlık görmüyom benn?sadece k.valdem eşimin babaannesi nin çeyrek aldıını söledi eltime ve bana eltimde 7.5 aylık hamile de :) ben de 1 küçük altınna kandıramas dediidimm bilmem annaşılmışmıdırr?aç gözlüyüm kızım ben :roflol::roflol::roflol::roflol: görmemişimmm...allahtan oğlum olmuyo mazallah elimden bi kaza çıkardı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kesin öledir gııısaol canım...valla çok kötüyüm galibaa kaydirigubbakcemile3
neen takmıyon nannn:mymeka: yok yok ben seni adam ederüm 3-5 ayaay salaklık bende anam aldıkları bilezikleri bile takıvermedim ki gösteriş yapsınlar artık hayatta almazlar :umursamaz:
niye takmadın kiii ayıp değil mi kızım kaydirigubbakcemile3
anam gençlik iştee
altın sevmiim öle şıngır mıngır havası yapacadum bi de tak deyince inat yapasım tuttu :mymeka: ah kafamı nerelere vursam gıı
bizimkilerin aklı fikri gösteriş çünküü eccük uyum sağlasana dimi amaa
nann seni kocaya verürlerken kimse Allah yerine yakıştırsın nen demedimi? :roflol::roflol::roflol: eccükk uyysaydın ya sende onnara ne var görseydi millett şıngır şıngır kollarını sağa çeyrek bile çohk nannndelüüü
düşünme sen gelen hediyeye bak anam arkasını kurcalama :roflol:
bize bi çeyrek gelirmiki :roflol:
aboooo angelinamıııı
vaaauuwww şakkıdı
kola demen gıı zaten etrafımdakilerden utancımdan içemiim evde zaten kociş içirmiii :kedi:
funda sen napıoonnn
delüü ne alaka naann bis oğlan doorcas kısmetse ama hiç bi hazırlık görmüyom benn?sadece k.valdem eşimin babaannesi nin çeyrek aldıını söledi eltime ve bana eltimde 7.5 aylık hamile de :) ben de 1 küçük altınna kandıramas dediidimm bilmem annaşılmışmıdırr?
kesin öledir gııı
neen takmıyon nannn:mymeka: yok yok ben seni adam ederüm 3-5 aya
delüü ne alaka naann bis oğlan doorcas kısmetse ama hiç bi hazırlık görmüyom benn?sadece k.valdem eşimin babaannesi nin çeyrek aldıını söledi eltime ve bana eltimde 7.5 aylık hamile de :) ben de 1 küçük altınna kandıramas dediidimm bilmem annaşılmışmıdırr?
kesin öledir gııı
nann seni kocaya verürlerken kimse Allah yerine yakıştırsın nen demedimi? :roflol::roflol::roflol: eccükk uyysaydın ya sende onnara ne var görseydi millett şıngır şıngır kollarını sağa çeyrek bile çohk nannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?