2009 Kasm Anneleri

ohaa gııı daa doymassan beni yeee uniciim senin ne kaa miden bulanmıştı demi kuzumm?

niye kıs çok mu yemişimmm :))))
10:30 da kahvaltı yaptımm... arada eccük kaçak göçek cips yedim...5 de de yemek yedim işte... benim ezelden beri her yemekten sonra canım tatlı ister (( şimcik kendimle mücadele içindeyim yemicem diye....

evet yaa ebişimm ayy çok şükür o günler geride kaldı ... o zaman kullandığım şampuanları deodorantları bilem kullanamıyorum şimdi kafamçokkarıştı

kızlarrrr ben yemekleri hallettimmm
siz 1 sayfa ancak konuşmuşsunuzzz
niyee bu kaaaa az konuşuyonuz bugün yawww hayret...

elifim bende acaip bi uyuşukluk bezginlik var.. canım sıkılıyo çok fena...
benim dışımdaki herkesin de bi meşgalesi var heralde....

elifim bende acaip bi uyuşukluk bezginlik var.. canım sıkılıyo çok fena...
benim dışımdaki herkesin de bi meşgalesi var heralde....

hepimizeee arada oluyooo canımmmm aradayı bırakkk genelde oluyooo
bu hamillelik baya bi kastı biziiii son zamanlar da...
umarım normal bi can sıkıntısıdır, başka bi sebebi yoktur ???

iyyim ben de tubişimm dün dr. gittik oğluş 2.600 gr. anam ne inat velet gııı heç aşşa inmemeiş dönmemiş de ooff offf
anaa arda aziz dönmedimi gıı daa döner maşallah oğluşumuzaa
ebiş nan neen pas vermiin baa
kartanesi nereye kayboldu..yatağı kurmaya mı gitti aceppp ??
yok yaaa daa getirmediler :mymeka:

hee ben de yidim geldim çay içom kaç sayfa olmuşş

hepimizeee arada oluyooo canımmmm aradayı bırakkk genelde oluyooo
bu hamillelik baya bi kastı biziiii son zamanlar da...
umarım normal bi can sıkıntısıdır, başka bi sebebi yoktur ???

ooff sorma yaa ...hareketlerin kısıtlanması can sıkıyo... eskisi gibi hoplayıp zıplayıp gezip tozamadım ya ondan :sinifsinif:

hee ben de yidim geldim çay içom kaç sayfa olmuşş

ne yidin :roflol::roflol::roflol:

ooff sorma yaa ...hareketlerin kısıtlanması can sıkıyo... eskisi gibi hoplayıp zıplayıp gezip tozamadım ya ondan :sinifsinif:

ne yidin :roflol::roflol::roflol:
yemeek :kedi:
ya unim fallaa aynı senin gibi kaç gündür tatlı mannaklıı var ben de önceden de vardı ama şimdi deli oldum hee akannehir

slm kızlar bende geldim burdaydımda yeni girdim nasılsınız iyisiniz inşallah ya benimde canım sıkılıyo bencede hamileliktenmi havalardanmı bi uğraş yok ondanmı bilemecem mirmirmirmir

yemeek :kedi:
ya unim fallaa aynı senin gibi kaç gündür tatlı mannaklıı var ben de önceden de vardı ama şimdi deli oldum hee akannehir

yaa ben kendimi bildim bileli tatlı manyağıyım...küçükken gizli gizli yerdim çikolataları her yerim kabarırdı... :roflol::roflol::roflol:
bi hamileliğin ilk 4 ayı bulantılar varken yiyemedim...dedim ne büyük nimetmiş insanın canının tatlı istememesi ..inş böyle kalırım...ama özüme döndüm tabi... artık meyve falan kesmiyo...ne yersem yiyim illa o aklıma gelen şeyi yicem ...valla deli olucam yaaa :kedi::kedi::kedi: bir ay kaldı şurda kilo almak istemiyorum bi de bunları vermesi var...ooffff....

kızlarrr dün kaynanamdaydım pasta felan kestik kutlama yaptık...
bana doğum hediyesi almışlarrr göstermiceklerdi ama dayanamayıp gösterdiler..
çok güzelll osmanlı motiflii ağırrr hoş bi yüzük almışlarrr çok şaşırdımmm
hiç beklemiyordummm doğumdan sonra takıcakmış
bebeğin hediyesi de ayrıymış oda altın sanırım
birde kova maşlafa küvet felan almış onları verdi
kıyafet ıvır zıvırları daa bohça gibi doğum da getiricekmişşş
çok utandım valllaa o kadar dedikodusunu etmiştim :))))

slm kızlar bende geldim burdaydımda yeni girdim nasılsınız iyisiniz inşallah ya benimde canım sıkılıyo bencede hamileliktenmi havalardanmı bi uğraş yok ondanmı bilemecem mirmirmirmir

hoşgeldin canımmm a.s.

ayyy eliiiiiffffffffffff kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen yapmazsın artık ama bizimkiler yandı...elifinki neler aldı biz bişey görmedik diye çınlıycak şimdi kulaklar :roflol::roflol::roflol:

kötüü gelin seniiii klava:
güle güle tak artık biz de kızmaya devam edelim :roflol:

aa neen öle diin gıı seninkiler aldı ya bissürüü kıyafeeet bebişinin ihtiyaı kalmadı ya hanii :roflol:

kaydirigubbakcemile3 ayyy alemsin canım yaaaa
doğru vallaa koz olarak beni kullanın kaydirigubbakcemile3
tühhh yaaa ben eşimin kafasının etini yiyemicem kaydirigubbakcemile3
iyice hazırlık yapmıştım aslın da
..kaydirigubbakcemile3

kötüü gelin seniiii klava:
güle güle tak artık biz de kızmaya devam edelim :roflol:

aa neen öle diin gıı seninkiler aldı ya bissürüü kıyafeeet bebişinin ihtiyaı kalmadı ya hanii :roflol:

aç gözlüyüm kızım ben :roflol::roflol::roflol::roflol: görmemişimmm...allahtan oğlum olmuyo mazallah elimden bi kaza çıkardı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…