2009 Kasm Anneleri

anladım canım hayırlısı olsun herseyın inş cabucak kızına kavuşur ordanda evıne oğluşunaieşinin yanına dönersın canımmmmm
kızlarr ben kactım yatıyorum yarın gorusuruxz ii gecelerrrr
iyi geceler canımmm
site ye ne oldu gene
bende anlamadım ne oldu ya giremedımm

anladım canım hayırlısı olsun herseyın inş cabucak kızına kavuşur ordanda evıne oğluşunaieşinin yanına dönersın canımmmmm

iyi geceler canımmm

bende anlamadım ne oldu ya giremedımm

he ya bende giremedim bak herkesler gitmiş o yüzden
höff yaaaaaaa giremiyom siteyee dellendimm laelaelaelaelae

he ya çıldırdık

yaa kızlar ben kaç gündür heeeç geçmişe bakmım yaaaa :kedi::kedi: herkesler iyi demiii :Saruboceq:

ben oğluşumu gördüm uyuyodu yavrum ağzı açık olarak kaydirigubbakcemile3
bi ç.şamba bide c.tesi tekraar kontrolüm var.bu arada kafası kanal yerleşmek yerine iyice sağa doğru dönmüş sezeryan benim için dahada doğru bi karar oldu artık kaydirigubbakcemile3
heran herşey olabilir artık dedi dr.suyum gelirse,kanamam olursa falan hemen hastanede buluşucaz dr.la
ç.şamba kan vericem pıhtılaşma zamanına falan bakılıcakmış inşallah hepimiz sağlıkla kavuşcaz bebişleree :Saruboceq:

ya hacıııı yaramı deşmeee kocam hala işteeeeee mafoldumben
hasta zati kocişim geberdi yaaaaaaaaa ayy uyku girmi gözümeee kocişimi istim nan :gitme:

anamm bu saatte hasta bide nan yazukk :teselli:
ama öle kocamı istim neyin deme gebertirin haaaaaa :mymeka: bu gece son gidi kocammm yarın 1 hafta ayrı kalacum kaçgündür ağlim zatiiiiiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

oyyy yerim ben onuuuu demek ağzı açık uyuyo haaaaa

anam benimde bugun suslenesim tuttu edoş bilin ya saçlarıma fön çekem deye kalktım msn den saçlarıma fön çektim full makyaj çektim bi güzel giyindimmmm ayy ama kocişin mesai yapcaa tuttu nan :hulya:
sepet gibin beklim herifi gelince gözleri görmicekk zatteeee

sepet haaakaydirigubbakcemile3

oyyy yerim ben onuuuu demek ağzı açık uyuyo haaaaa

hee kızzz açık ağzım benimm opuyorumnanaktan

anammm o kaaa hazırlandın heee kıyamam nan sanadaa :teselli:

ayyy kocası bır hafta yokmus aman ne kaaaa uzuunbenım kocısım4 aydır yoktu daha 10 gun oldu geleleı....bız napalım peki aaaa sızde allah uzun surelı ayrılık vermesın ınsallah,yavruralarrımızla beraber hecccc ayrılmayalım.....amin:)))))))

hade yaa 4 aymıııı :1shok::1shok::1shok:
allahım hiç birimizi ayrı koymasın cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…