evet yaa sırf ayıp olmasın diye gittim bi yere kadar dinliyorum sonra uykum geliyo valla
doğru ben ev içinde ayarlayamda kociş getirir olamadı.
allahtan ev hastane 5 dk.
amaann senin yiyesin var bahanede arife oldu haaa laelaelaelaelae
anladım canım hayırlısı olsun herseyın inş cabucak kızına kavuşur ordanda evıne oğluşunaieşinin yanına dönersın canımmmmmyeter tabi ya. olmadi evde el altinda birak esin getiriverir.
yazik sana oynayamadin mi?kaydirigubbakcemile3
inegollulerin sohbetli kinalari dugunleri meshurdur zaten.
canim, dogumdan sonra mumkun oldugu kadar az kalmayi dusunuyorum. bebegi pasaportuma falan isletmem gerekiyor, onun disinda baska prosedurlerde var, onlari falan halledip cabucak donmem lazim, zira oglusum bekliyo beni.
yanimda ablam ve kizkardesim var. onlar burda yasiyorlar. dogumda da annem, babam, kocacim ve oglusum gelicek ama oglanin okulu oldugu icin onlar 1 hafta kadar kalip donucekler. annemler kalicak donene kadar yanimda.
hemde nasil rahatlar. bu ingilizler her sene bi tane dogurduklari icin tavsan gibi bu konuda cok rahatlar.
iyi geceler canımmmkızlarr ben kactım yatıyorum yarın gorusuruxz ii gecelerrrr
bende anlamadım ne oldu ya giremedımmsite ye ne oldu gene
anladım canım hayırlısı olsun herseyın inş cabucak kızına kavuşur ordanda evıne oğluşunaieşinin yanına dönersın canımmmmm
iyi geceler canımmm
bende anlamadım ne oldu ya giremedımm
höff yaaaaaaa giremiyom siteyee dellendimm laelaelaelaelae
bak hala arife diyii :mymeka:
diyecuumm işteeeeeeeeeeee lülülülülülü
dilmuh gıı senin koca gece nöbetlere falan gidiy mi
napisin nan sen burdaa bu saatteee lülülülülülü
ya hacıııı yaramı deşmeee kocam hala işteeeeee mafoldumben
hasta zati kocişim geberdi yaaaaaaaaa ayy uyku girmi gözümeee kocişimi istim nan :gitme:
yaa kızlar ben kaç gündür heeeç geçmişe bakmım yaaaa :kedi::kedi: herkesler iyi demiii :Saruboceq:
ben oğluşumu gördüm uyuyodu yavrum ağzı açık olarak kaydirigubbakcemile3
bi ç.şamba bide c.tesi tekraar kontrolüm var.bu arada kafası kanal yerleşmek yerine iyice sağa doğru dönmüş sezeryan benim için dahada doğru bi karar oldu artık kaydirigubbakcemile3
heran herşey olabilir artık dedi dr.suyum gelirse,kanamam olursa falan hemen hastanede buluşucaz dr.la
ç.şamba kan vericem pıhtılaşma zamanına falan bakılıcakmış inşallah hepimiz sağlıkla kavuşcaz bebişleree :Saruboceq:
anam benimde bugun suslenesim tuttu edoş bilin ya saçlarıma fön çekem deye kalktım msn den saçlarıma fön çektim full makyaj çektim bi güzel giyindimmmm ayy ama kocişin mesai yapcaa tuttu nan :hulya:
sepet gibin beklim herifi gelince gözleri görmicekk zatteeee
oyyy yerim ben onuuuu demek ağzı açık uyuyo haaaaa
anam benimde bugun suslenesim tuttu edoş bilin ya saçlarıma fön çekem deye kalktım msn den saçlarıma fön çektim full makyaj çektim bi güzel giyindimmmm ayy ama kocişin mesai yapcaa tuttu nan :hulya:
sepet gibin beklim herifi gelince gözleri görmicekk zatteeee
ayyy kocası bır hafta yokmus aman ne kaaaa uzuunbenım kocısım4 aydır yoktu daha 10 gun oldu geleleı....bız napalım peki aaaa sızde allah uzun surelı ayrılık vermesın ınsallah,yavruralarrımızla beraber hecccc ayrılmayalım.....amin:)))))))
ayyy kocası bır hafta yokmus aman ne kaaaa uzuunbenım kocısım4 aydır yoktu daha 10 gun oldu geleleı....bız napalım peki aaaa sızde allah uzun surelı ayrılık vermesın ınsallah,yavruralarrımızla beraber hecccc ayrılmayalım.....amin:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?