2009 Kasm Anneleri

ay heyecan yaptım hee bıanda hadi bakalım hayırlısıyla gelsın oğluşun...ağzı acık mı meleğin oy ya yeriz biz onuuuu

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişi sorcam uyku seti aldıkda bebişler bunu kullanamzkı boğulurlar fln.Allah korusun.ya ben uyku tulumu oluyoya battanıyye şeklınde çıçıtlı fermuarlı 2 tane aldımdı bi penye bide polar ama bitane daha mı alsam diyom polarlardan dışarı çıkarkende hastaneye fln daha ii olur deyi...
nasıl örtcez kı böle yatırcaz dimi

aminn canımm hoşgeldınnasıl bebişlerin iyi misinnnn

gelsin demii yaaa :Saruboceq::Saruboceq: hep beraber yiyelim ağzınıı kaydirigubbakcemile3

yok bee cnm yeter 2 denee kalın bataniyende vardır onuda örtersin zaten pek hareketli olmucaklar açılmazlar kolay kolayy zemuszemus

aminn canımm hoşgeldınnasıl bebişlerin iyi misinnnn

hosbulduk canım iyiyim allaha sukur sen nasılsın?bıgunlerde zaman heccc gecmıoo yaaa,hemen doğurmak ıstıyorum bıtaraftanda daha gelmesın dıorum cunku daha odamız hazır değil,allahtan hayırlısı bakalım.bebişlerim tapiniolar bol bol ama bugun bıran etmıo gıbı geldı tırstım cok.salı kont.var bakalım durum ne????sen nasılsın nasıl gıdıo????

kaydirigubbakcemile2
hayırlısıyla kucağında fotosunu görelım inş...
he bacım var başka battanıye kalın 2 tane daha var...ay ne bılem yetip etmez deyi hala bişiler eksık mı yeter mı diye düşünüyommm çatlak gibin.kaydirigubbakcemile3

ben yatam kızlarr öpüldünüz hepinizzz opuyorumnanaktan
iyigeceler canım Allah rahatlık versın

iyiyim şükür bende canım...anam benım oğlan düngece sabaha kadar uyutmadı okadar hareketlıydı kı oğlum biraz izin ver uyuyayım ne olur diye konuşuyodum...senin ikisi nasıl tekmişler atıyodur,hareketlenıyodur....oyy maşallah nazar değmesınnn
perşembe gittim doktora hersey yolunda bi problem yok artık9,ayın içindeyız 8 bitti.buhafta perşembe cuma nst ye gitcem öle işte canım şükür iyiyiz.sizin nasıl olcak sezeryan demı canımmm hadi bakalım salı günü güsel haberlerle gelırsın inş....

günaydın hatunlar
nasılsınız tontişlerimiz nasıl
kıpıy kıpıydırlar inşallah
akşam yatmazsınız sabah kalkmazsınız kaydirigubbakcemile3

günaydın canım, bi sen ben varız uyanan sanırım :) benimkide açlıktan... kahvaltı yapıcam birazdan bu kız beni iyice obur yaptı walla.

Günaydın kıslar nasılsınız bakalım dün kkda problem vardı giremedim di bayağı yazmışınız bende alışverişe çıktım bitmiyor veletin ihtiyaçları bana izin verdiği sürece yaptım ama ilk 15 dak. yapıştı sol tarafıma gezmek ne mümkün köbek soldan fırladı resmen bişey oluyor sandım ne zamandır çıkmıyoz dışarı yavrum çok sesi sevmedimi ne huzursuz olduğunu hissettim ama inat ettim yoksam benim işler bitmeyecek akşam eve gelincede yamulmuşum resmen yerimden kalkamıyom tek güzel tarafı ii uyudum sağ bacağımın ağrısına rağmen sizdede oluyomu dışarı çıkınca çocuk bir tarafa toplanıp geriyomu merak ettim kızlar yoksa anormal bir durummu???

günaydın canım, bi sen ben varız uyanan sanırım :) benimkide açlıktan... kahvaltı yapıcam birazdan bu kız beni iyice obur yaptı walla.

ewet uykucu hatunlar aman uyusunlar sonra biraz zor uyuruz gibi geliyo bana
bende acıktım ama tüp bitti dün akşam saat 7 de aradık kapanmışlar neyse yrın ararız -dedik küçük tüp vardı
azönce aradım yine kapalı paristeyiz mübarek adamlar pazar dükkan açmıyolar
nebiçim bayiiseler deli ettiler
bizimgaz aradım bayii bulmak için özel no vermiş karu şecelemi istiyo onada sinir oldumm bide ilçede yokmuş merkezi veriyo bana
ufff delii ettiler beni -tatlicadiarzu- öğlen oldu yavvv

Birde kızlar bişey daha sorucam şu bebek şekerleri hakkında dün bir dükkanı tesadüfen girdim bu süsleme ve şekere yönelik tamamen nerden bulucam derken karşıma çıktı çok sevindim hazır sepetin içinde çok güzel süslenmiş badem şekeri konmuş şekerler vardı 20 tane şeker ve sepet baya süslü 50 liraydı iimi sizce şeker sayısı ve fiyatı yoksa malzemeler tek tekte satılıyor alıp kendimmi yapsam tabi daha çok şeker yapma imkanım var ne dersiniz hangisini tercih edeyim????

bana da oluyo canım ama sonra yürüdükçe geçiyo... bi de evde iş yaparken eğilip kalkınca da oluyo...

offf ben de hala karar veremedim şu şeker olayına....
bişey sorucam ama gülmeyin şimdi bu şekerler mevlütte mi ikram edilicek yoksa hastanede de mi ? anneme kalırsa hastane için çikolata yaptırmak gerekiyo.. şeker mevlütte olur diyo... ben de hiç bilmem böyle şeyleri... bana kalsa lafını da ettirmezdim de burda sizle konuşa konuşa hoşuma gitmeye başladı ...kızım içimdeki gizli kokoşluğu uyandırıcak galiba kaydirigubbakcemile3

ben de geçenlerde eminönüne gidince baktım canım fiyatlara... şekerler 1 tl dan 5 tl ya kadar seçtiğin malzemeye göre değişiyo... sepetler de 15-30 tl arasıydı... bu durumda senin baktığın ortalamaya uyuyo norma heralde o fiyat...

günaydın kızlar bütün gece ahladım uhladımmm
artık son zamanlar yatamıyorummm

off incisu sorma yaa...sağa sola dönmek işkence... bacağımın arasında kocaman bi yastık al onu öbür tarafa geçir ..bi taraftan üstünü ört..belim dersen kopuyo...bi de dişim ağrıdı bu gece...bi o eksikti... b arada kabızım diye ilaç içtim o da midemi bulandırdı...zavallı eşim de ben her oflayıp poflayışımda uyanıyo sabret aşkım az kaldı falan diyo...sabahı zor ediyorum artık yaa :sinifsinif::sinifsinif:

hepiciğinize günaydınn a.s. iyi pazarlar
kimseler yok tabii herkes kocasının yanındaa
kocaları olmayanlar mı damlamış buraya kaydirigubbakcemile3

Unicim şekerler mevlüttede hastanede verilebilio mevlüt için beşikten sepet yapmışlar daha özenli olmuş yani bende annene katılıyorum hastanede çikolata vermek daha doğru gibime gelio mevlütte yakınların eş dost geleceği için daha özel olur birde mevlüt ne zaman oluyor bak bende bunu bilmiyorum sen biliomusun???

ayy tam adamına sordun :)))
heralde kırkı çıkınca oluyo ... CADIARZU e şeker için daha çok vakit var o zaman...biraz daha düşüneyim ben kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…